Alege orașul

Propuneri

Organizezi un eveniment (festival, concert, spectacol, competiție etc.) de care oamenii ar trebui să știe? Trimite-ne la contact@undemergem.ro o descriere a lui pe modelul următor și îl vom promova în mod gratuit!

Nume eveniment: NOAPTEA DEVORATORILOR DE PUBLICITATE. Organizator: 3 MEDIA S.R.L. La: Galați.  Începe pe: 15 octombrie 2003 ora 20:00. Se termină la: 16 octombrie 2003 ora 06:00. Tip eveniment: Spectacol, Show, Proiecție filme. Va avea loc la: Casa de Cultură a Sindicatelor Galați din Str. Brăilei nr. 134. Biletul de intrare costă 10 lei și poate fi cumpărat de la casa de bilete a Casei de Cultură sau direct de la agenții noștri, tel. 0711 111111.

Descriere: Noaptea Devoratorilor de Publicitate este cea mai lungă pauză de publicitate, este un show al celor mai bune, mai interesante și memorabile reclame din toate timpurile, este evenimentul dedicat celor care nu schimbă programul atunci când văd o reclamă la televizor ci se uită, apreciază și eventual comentează ceea ce văd. Creată de către Jean Marie Boursicot în 1981, Noaptea Devoratorilor de Publicitate a cucerit foarte repede toată Franţa şi s-a extins, precum o epidemie, la nivel mondial. Astăzi, bolnavi de acest eveniment au devenit în mod incurabil ţări precum Japonia, Rusia, Mexic, India, Hong Kong şi chiar Iraq. Acum, din nou, la Galați!

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la info@ndp.ex, la tel. 0236 000000 sau ne puteți găsi pe Facebook.

Atașăm și următoarele fotografii sugestive.

Ai fost într-un loc care ți-a plăcut foarte mult și vrei să-l avem în vedere? Trimite-ne la contact@undemergem.ro o descriere a lui pe modelul următor și îl vom propune pentru documentare și recomandare.

Nume locație: Dor de Munte. Adresa: Jud. Braşov, Şoseaua Bran-Şimon nr. 330B. Propus pentru: UNDE DORMI. Propus de: Ion Popescu, Brăila, ip@exemplu.ro, tel. (opțional): 0770 000000

Descriere: De când am descoperit acest loc, atunci când vreau să merg la munte merg aici. 12 camere duble și 3 apartamente cu toate facilităţile, un restaurant super (dacă sunteţi la regim s-ar putea să aveți probleme) și cel mai important, oameni de calitate. Perfect pentru un weekend relaxant, cu mâncare excepțională!

Atașez și următoarele fotografii sugestive.

 

MYSTERIOUS GUESTS

Călătoresti mult prin Romania, nu îți petreci concediul sau weekend-ul acasă iar seara ieși de obicei în oras? Felicitări, esti o persoana activă și te poți implica în acest proiect. Contactează-ne la contact@undemergem.ro

Noutati