Alege orașul

Hotel Vega***

Inițial construit pentru a avea 4 stele, este un hotel apreciat de mai toată lumea, mai ales de turiștii străini.

Amplasare

Este chiar pe Faleza Dunării, priveliștea din camere este deosebită, mai ales în camera 203, de unde se poate avea o vedere panoramică asupra Dunării și a Munților Dobrogei. Este foarte aproape de centrul orașului iar în apropiere poți merge și la câteva restaurante și baruri destul de bune, iar pe timp de vară la terase, inclusiv pe Faleză. Pentru transport în oraș trebuie să te bazezi doar pe mașina proprie sau taxi pentru că în apropiere nu este nici o stație pentru transport în comun.

Facilități

Este preferat de mulți organizatori de conferințe și evenimente pentru sălile bine dotate și facilitățile business oferite. Camerele sunt bine amenajate (unii clienți nu apreciază lipsa balcoanelor) și întreținute, sunt dotate cu aer condiționat (foarte mult necesar vara), minibar și celelalte facilități specifice clasificării. Există acces la internet WI-FI, fitness, saună, jacuzzi și două camere cu amenajări pentru persoane cu dizabilități. Parcarea privată este gratuită.

Restaurant, bar și agrement

Restaurantul este foarte bun cu un meniu destul de bogat. Barul de zi, nu foarte mare, este deservit de un personal bine pregătit, la fel ca și cel de la recepție. Se organizează evenimente și plimbări de 1-2 ore cu catamaranul de 30 de  locuri sau în Delta Dunării cu o navă-pasager de 60 de locuri.

Hoteluri , , , ,

Din aceeasi categorie

Trackbacks For This Post

1 Pareri

  1. 10 cele mai frumoase locuri din județul Galați, 3 years ago

    […] Sursă foto: Unde Mergem […]

       -   Reply

Scrie Parerea Ta

Acorda un rating acestei locatii :

 

Trimite la un prieten

Captcha Verification
captcha image

Trimite cerere

Captcha Verification
captcha image

MYSTERIOUS GUESTS

Călătoresti mult prin Romania, nu îți petreci concediul sau weekend-ul acasă iar seara ieși de obicei în oras? Felicitări, esti o persoana activă și te poți implica în acest proiect. Contactează-ne la contact@undemergem.ro

Noutati