Alege orașul

Vaporul Energia Murighiol | Cazare Delta Dunării

Amplasat strategic, la “porţile” Deltei Dunării, Vaporul Energia merită avut în vedere de cei care caută cazare în Murighiol, alternativă la hotelurile sau pensiunile din zonă.

Cazare la vapor

Dacă vă număraţi printre cei dornici de aventură, pentru care conceptul de “vacanţă activă” nu este doar un slogan şi, în acelaşi timp, căutaţi o variantă mai ieftină de cazare pentru o ieşire la pescuit în Delta Dunării, Vaporul Energia vă aşteaptă cu … un vapor, mai bine zis, un vaporaş amenajat în 10 cabine şi un careu care este folosit ca o sală multifuncţională, în care puteţi mânca sau bea o bere de la dozator sau puteţi privi la televizorul conectat la o antenă-satelit. Conceptul acesta, de vapor transformat în hotel, a început să prindă din ce în ce mai mult în ultimii ani (bineînţeles, la un public specific), fiind agreat de cei care vor o cazare în natură dar în condiţii superioare celor de la un camping sau cort.

Amplasare

După ce ieşiţi din Murighiol (în direcţia Dunavăţu de Jos), faceţi la stânga la primul drum şi mai mergeţi aproximativ 2,5 km (coordonate GPS: 45.043124, 29.194794). Vaporul este ancorat la malul drept braţului Sfântu Gheorghe al Dunării, într-o zonă foarte bine aleasă, cu mulţi copaci şi loc de parcare, beneficiind de un “view” greu de găsit în altă parte.

Dotări şi facilităţi

Cele 10 cabine au câte două paturi, sunt dotate cu chiuvetă, frigider, aer condiţionat şi încălzire (în sezonul rece) şi sunt distribuite pe două punţi; la fiecare punte există câte o toaletă şi un duş iar ca spaţii comune, un salon cu 20 de locuri şi o terasă la ultimul nivel al vaporului. Pe mal este amenajat un loc pentru grătar, o vatră pentru un ceaun (aviz amatorilor) şi un foişor pentru 25 de persoane – totul în inima naturii! Pescarii au la dispoziţie 3 bărci cu motor şi o şalupă rapidă, iar pentru grupuri mai mari există un catamaran de 12 locuri. Cu ele pot fi accesate locuri foarte bune de pescuit sau pur şi simplu, se pot face excursii în aproape toată Delta Dunării. Pentru bărci, se plăteşte doar benzina şi o taxă la barcagiu de 50 lei/persoană/zi, dar în funcţie de numărul de persoane se mai poate negocia; la fel şi pentru catamaran! Tot pentru pescari, sunt puse la dispoziţie frigidere şi lăzi frigorifice în care peştele prins poate fi păstrat la gheaţă pentru a fi luat acasă sau, dacă se doreşte, poate fi preparat în bucătăria vaporului.

Preţuri

Vaporul Energia are o oferta foarte intersantă de All Inclusive: cazare, 3 mese, băutură autohtonă (apă plată, carbo, bere, vin, palincă), la 150 lei/persoană/zi (pe timpul verii). Oferta de mâncare include peşte (preparat în toate modurile posibile, de la saramuri şi plachie până la … sarmale din peşte sau ştiucă umplută) sau alte mâncăruri stabilite cu bucătarul. Copiii care stau în aceeaşi cabină cu părinţii nu sunt taxaţi.

Hoteluri Unde dormi , , , ,

Din aceeasi categorie

Scrie Parerea Ta

Acorda un rating acestei locatii :

 

Trimite la un prieten

Captcha Verification
captcha image

Trimite cerere

Captcha Verification
captcha image

MYSTERIOUS GUESTS

Călătoresti mult prin Romania, nu îți petreci concediul sau weekend-ul acasă iar seara ieși de obicei în oras? Felicitări, esti o persoana activă și te poți implica în acest proiect. Contactează-ne la contact@undemergem.ro

Noutati