Alege orașul

Restaurant CaJou

Meniul variat (câteodată e chiar greu să te decizi), de la pizza, chicken fingers până la varietățile de vită, porc sau pui, atmosfera și amenajarea au făcut din CaJou unul din răspunsurile firești la întrebarea ”Unde mâncăm bine  în Galați?”, mai ales seara și în weekend, când nu ar strica să suni pentru o rezervare. Dimineața și în cursul zilei dacă vrei o cafea bună, ziarele zilei te așteaptă – fostul nume Ca(fe) Jou(rnal) spune totul!

Ce e bine

Cum am mai spus: meniul căruia trebuie să îi acorzi foarte multă atenție și amenajarea, într-un stil de pub newyork-ez al perioadei interbelice. Când vorbim despre meniu, trebuie să menționăm și băuturile bine făcute (bineînțeles, cele care necesită preparare) cu recomandarea în special a limonadelor cu diverse arome și a cafelelor. Pizza este făcută pe vatră. Porțiile sunt foarte mari iar deserturile sunt delicioase. Se poate servi și micul-dejun, o raritate prin restaurantele gălățene (puține sunt de altfel deschise  de la ora 8:00 în cursul săptămânii). Pe timpul verii poți să stai aici la una din cele mai apreciate terase din oraș – o curte interioară de fapt, având drept element central un arbore secular. Ambientul muzical este foarte potrivit amenajării, fără extravaganțe.

Ce e rău

Unanim, nefumătorii vor spune că fumul de țigară se simte foarte tare la CaJou (”tributul” plătit de locațiile în vogă, foarte aglomerate de obicei). Update (2013): există acum şi un salon separat pentru nefumători.

Unde mănânci , , ,

Din aceeasi categorie

Scrie Parerea Ta

Acorda un rating acestei locatii :

 

Trimite la un prieten

Captcha Verification
captcha image

Trimite cerere

Captcha Verification
captcha image

MYSTERIOUS GUESTS

Călătoresti mult prin Romania, nu îți petreci concediul sau weekend-ul acasă iar seara ieși de obicei în oras? Felicitări, esti o persoana activă și te poți implica în acest proiect. Contactează-ne la contact@undemergem.ro

Noutati