Spune-mi ce-ai facut cu banii!


Data și ora:
Bilete:
80 lei
Gazdă:

Str. Apollonia Hirscher nr. 8, Brasov, Romania, 500025

Despre

Povestea este simpla: Nadejda Petrovna (Anca Sigartau) este disperata. Barbatul ei Boris (Claudiu Bleont) a baut iar si a uitat ce a facut cu banii de salariu. I-au cautat prin toata casa, au rascolit mica lor garsoniera (Nadia si Boris sunt muncitori, el macaragiu, ea brancardiera –  traiesc greu, se descurca si mai greu, trag de fiecare rubla). Dupa epuizarea tuturor solutiilor clasice, Nadiei nu-i ramane decat o singura varianta – invitarea unui hipnotizator (Claudiu Maier), ales in urma unui anunt gasit in ziar, care sa-l hipnotizeze pe Boris si sa afle unde a pus banii de salariu.

Si de aici incepe toata nebunia: sub hipnoza incep sa spuna tot ceea ce au facut si ascuns unii de altii, ce parere au cu adevarat unii despre altii, ce vise si sperante au. Dar totul, absolut totul, este un hohot continuu de ras. Situatii imposibil de rezolvat, probleme din trecut, devin motive de disputa si genereaza solutii comice. Inclusiv un final pe care nimeni nu-l anticipeaza.

Asadar un spectacol de teatru care va va provoca, va va bucura si va va arata ca viata e frumoasa si ca poti gasi iubire chiar si la etajul 10 al unui bloc de garsoniere din peninsula Kamtceatka.

Bilete disponibile pe iabilet.ro și la casieria Centrului Cultural Reduta Brașov.
Detalii la nr. de telefon: 0744368736

Fotografii

Alte sugestii

8 Iul
Smart Fest - Evenimentul Sufletului, al Muzicii și al Artei
Festivaluri
Începe la 12:00  |  Strada Principala, Izvoru Mureșului 537356, Harghita, România
Vezi mai multe evenimente