BOP Karting

Activităţi outdoor / Braşov (BV)


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Str. Ion Dobran nr. 2, Ghimbav, Romania, 507075

Telefon

Despre

Un circuit de karturi este un loc unde copiii mici şi mari se vor distra de minune iar BOP Karting, circuitul de lângă Ghimbav, trebuie pus pe lista de experienţe care pot fi bifate în zonă în sezonul cald (aprilie-octombrie). 
Nu e o distracţie chiar ieftină, o sesiune de 10 minute costă 
  • 40 lei, copii 5-9 ani, kart 4CP
  • 50 lei pentru copii >9 ani, adolescenţi (şi chiar adulţi) pe kart cu motor de 7 CP
  • 60 lei, adulţi, kart 11CP

dar toţi cei pe care i-am întrebat despre asta ne-au spus că face toţi banii. Am încercat şi noi şi categoric, e o experienţă care trebuie încercată! 😀 E genială senzaţia pe care o ai după ce te dai cu kartul şi te urci la volanul maşinii... yuppii. Ai grijă! 😀

Pe pistă. 😍

Indiferent de tipul de kart pe care te dai, vei primi o tură bonus la fiecare 5 ture plătite (chiar şi în vizite diferite, cei de aici vor ţine evidenţa turelor). Preţurile includ un instructaj de bază şi echipamentul de protecţie compus din cagulă şi cască; dacă eşti nesigur (tu sau copilul tău) vei fi însoţit pe pistă şi vei primi sfaturi de la un om din echipă. Îţi recomandăm să ai şi o bluză/tricou subţire cu mânecă lungă, chiar dacă este cald afară - la viteză o să îţi prindă bine! 
Circuitul are o lungime de 1,1 km şi îţi va pune bine la încercare reflexele şi capacitatea de coordonare pentru că vei găsi pe el cam toate elementele de dificultate. Sfatul nostru ar fi să nu te hazardezi foarte tare, mai ales dacă eşti începător. Şi apropo de asta, ca să conduci un kart pe circuit nu ai nevoie de permis de conducere, vârsta minimă este 5 ani iar înălţimea minimă 1,20m. 

Pentru cei care au mai fost la circuitul de la Ghimbav, trebuie să spunem că începând cu Mai 2021 el este administrat de o echipă nouă, oameni pasionaţi şi puşi pe treabă, cu planuri mari de viitor: au înnoit deja mare parte din karturi, 16 din cele 20 sunt de ultimă generaţie (Sodi, made in France), vor mai veni şi altele; au înlocuit echipamentele de protecţie; sunt mult mai atenţi la reglaje... e altceva! 

View de pe terasă.

Dacă vrei doar să te uiţi la copiii sau prietenii tăi care se dau, poţi sta la două terase unde te poţi răcori cu o îngheţată, cafea, băuturi nealcoolice sau bere; în cea de la etaj te vei bucura de un super-view asupra munţilor din proximitatea Braşovului. În curând va fi instalat şi un food-truck ... şi încă o atracţie (nu stricăm surpriza, spunem doar că are legătură cu pasiunea proprietarilor pentru motoare şi viteză) 😉. Dacă Urmăreşti pagina asta o să fii ţinut la curent cu evenimentele, noutăţile şi ofertele de fidelizare care vor urma, cu siguranţă!
Pont: e bine să suni înainte de ajunge acolo (mai ales dacă vezi că vremea e pusă pe plouat) şi să vezi dacă te poţi da.
A, şi au schimbat şi cafeaua! 😀

Data ultimei documentări:

  • 17-05-2021

Pe scurt:

  • O experienţă foarte tare, indiferent de vârstă.

Tip:

  • Activităţi sportive & recreative

Facilităţi:

  • Parcare pentru clienţi | Bar |Terasă exterioară | Toaletă pentru clienţi | Wi-Fi

Photo Gallery

Alte sugestii

Alpine Coaster Skigyimes

Activităţi outdoor / Lunca de Sus (HR)

Peppermint Park

Activităţi outdoor / Mica (MS)

Pârtia Stadion Poiana Braşov

Activităţi outdoor / Poiana Braşov (BV)

Pârtiile din Harghita-Mădăraş

Activităţi outdoor / Harghita-Mădăraş (HR)

Pârtiile din Harghita-Băi

Activităţi outdoor / Harghita-Băi (HR)