Braşov Electrified

Activităţi outdoor / Braşov (BV)


Program

Închis
Vezi programul

Address

str Livada Vulturului nr 1, Brasov, Romania, 500366

Despre

Să te plimbi cu un scuter electric este o experienţă care trebuie încercată iar Braşovul are acum în bogata lui ofertă de divertisment şi aşa ceva.🙂 Sunt mai multe firme de unde poţi închiria iar după documentarea pe care am făcut-o am hotărât să ţi-i recomandăm pe cei de la Braşov Electrified - vei găsi la ei un fel de „choppere” electrice, foarte uşor de condus, cu putere de 1500W şi viteza maximă limitată la 25km/h; ne-a plăcut că au multe (8 bucăţi) şi că dezinfectează căştile de protecţie după fiecare utilizare!

O parte dintre scuterele electrice existente.
Scuterele astea sunt foarte faine, îţi va lua un pic de timp să te obişnuieşti cu „demarajul” - cuplul este foarte puternic; după ce ne-am dat cu ele şi am revenit la volanul maşinii noastre (cu un cuplu de 450Nm), am avut senzaţia că aproape stă pe loc🙂 nu degeaba este în mare vogă treaba asta cu motoarele electrice!
 Poţi face un tur al oraşului, poţi merge până în Centru sau chiar până la Pietrele lui Solomon - 2 ore maximum o să-ţi fie de ajuns. Costul închirierii este 55 lei/oră şi include cască şi vestă reflectorizantă.
 Nu vei fi limitat de nimic, poţi merge şi pe stradă şi pe trotuare pe pistele dedicate bicicletelor (noi am mers doar pe străzi şi a fost foarte ok după vreo 5 minute de acomodare). Singurele condiţii sunt să ai peste 18 ani şi, de preferat, să ai un permis de conducere (indiferent de categorie). Îţi va trebui şi un act de identitate ca să poţi închiria.
 Deşi pe un scuter pot merge confortabil două persoane, nu prea recomandăm să urci pante abrubte cu el dacă sunteţi doi. În rest, nimic de obiectat: va fi foarte palpitant iar pentru cine n-a mers niciodată cu un motor va fi cu siguranţă ceva de senzaţie! Scuterele sunt dotate cu semnalizare, oglinzi retrovizoare, stop de frână - ceea ce va da un plus de siguranţă plimbării tale pe străzile aglomerate ale oraşului.
 Reţeta unei ore-două de distracţie 🤘🏽 împreună cu prietenii este simplă: suni, faci programare, mergi la adresă - de unde ridici scuterul, te plimbi bine prin tot oraşul, după care îl aduci de unde l-ai luat.
 
Poarta casei de unde vei ridica scuterul.
Poţi plăti şi cu cardul. 

Documentat la:

  • 08-09-2021

Pe scurt:

  • O altfel de plimbare pe străzile oraşului!

Tip:

  • Activităţi sportive & recreative

Facilităţi:

  • Gustări | Parcare pentru clienţi | Plata cu card de credit | Garderobă/Vestiar

Photo Gallery

Alte sugestii

Hai la galop

Activităţi outdoor / Lunca de Sus (HR)

Panorama Tour

Activităţi outdoor / Lunca de Sus (HR)

Cloud Hunters

Activităţi outdoor / Miercurea Ciuc (HR)

Gyimes Fun

Activităţi outdoor / Lunca de Jos (HR)

ATV Ghimeş

Activităţi outdoor / Lunca de Sus (HR)