Braşov Electrified

Activităţi outdoor / Braşov


Program

Închis
Vezi programul

Address

str Livada Vulturului nr 1, Brasov, Romania, 500366

Despre

Îţi recomandăm să suni înainte de a merge aici - este posibil ca activitatea acestui loc să fie afectată în contextul măsurilor de combatere a răspândirii Covid-19.

Să te plimbi cu un scuter electric este o experienţă care trebuie încercată iar Braşovul are acum în bogata lui ofertă de divertisment şi aşa ceva.🙂 Sunt mai multe firme de unde poţi închiria iar după documentarea pe care am făcut-o am hotărât să ţi-i recomandăm pe cei de la Braşov Electrified - vei găsi la ei un fel de „choppere” electrice, foarte uşor de condus, cu putere de 1500W şi viteza maximă limitată la 25km/h; ne-a plăcut că au multe (8 bucăţi) şi că dezinfectează căştile de protecţie după fiecare utilizare!
O parte dintre scuterele electrice existente.
Scuterele astea sunt foarte faine, îţi va lua un pic de timp să te obişnuieşti cu „demarajul” - cuplul este foarte puternic; după ce ne-am dat cu ele şi am revenit la volanul maşinii noastre (cu un cuplu de 450Nm), am avut senzaţia că aproape stă pe loc🙂 nu degeaba este în mare vogă treaba asta cu motoarele electrice!
 Poţi face un tur al oraşului, poţi merge până în Centru sau chiar până la Pietrele lui Solomon - 2 ore maximum o să-ţi fie de ajuns. Costul închirierii este 40 lei/oră şi include cască şi vestă reflectorizantă.
 Nu vei fi limitat de nimic, poţi merge şi pe stradă şi pe trotuare pe pistele dedicate bicicletelor (noi am mers doar pe străzi şi a fost foarte ok după vreo 5 minute de acomodare). Singurele condiţii sunt să ai peste 18 ani şi, de preferat, să ai un permis de conducere (indiferent de categorie). Îţi va trebui şi un act de identitate ca să poţi închiria.
 Deşi pe un scuter pot merge confortabil două persoane, nu prea recomandăm să urci pante abrubte cu el dacă sunteţi doi. În rest, nimic de obiectat: va fi foarte palpitant iar pentru cine n-a mers niciodată cu un motor va fi cu siguranţă ceva de senzaţie! Scuterele sunt dotate cu semnalizare, oglinzi retrovizoare, stop de frână - ceea ce va da un plus de siguranţă plimbării tale pe străzile aglomerate ale oraşului.
 Reţeta unei ore-două de distracţie 🤘🏽 împreună cu prietenii este simplă: suni, faci programare, mergi la adresă - de unde ridici scuterul, te plimbi bine prin tot oraşul, după care îl aduci de unde l-ai luat.
Poarta casei de unde vei ridica scuterul.
Poţi plăti şi cu cardul. Vezi mai sus ce ofertă specială au pregătit cei de la Braşov Electrified pentru tine, fericit utilizator al aplicaţiei Unde Mergem! 🙂

Data ultimei documentări:

  • 25-08-2020

Pe scurt:

  • O altfel de plimbare pe străzile oraşului!

Tip:

  • Activităţi sportive & recreative

Facilităţi:

  • Gustări | Parcare pentru clienţi | Plata cu card de credit | Garderobă/Vestiar

Photo Gallery

Alte sugestii

Peppermint Park

Activităţi outdoor / Mica

Pârtia Stadion Poiana Braşov

Activităţi outdoor / Poiana Braşov

Pârtiile din Harghita-Mădăraş

Activităţi outdoor / Harghita-Mădăraş

Pârtiile din Harghita-Băi

Activităţi outdoor / Harghita-Băi

Pârtia Sulinar

Activităţi outdoor / Poiana Braşov