Câştigă premiul lunii Decembrie!


Anul Nou poate să îţi aducă un city-break în Braşov!

Ne dorim ca Noul An să înceapă extraordinar pentru utilizatorii Unde Mergem® şi vom face ca unuia dintre ei să îi aducă un city-break într-un oraş de poveste al României!

CE POŢI CÂŞTIGA:
Un City-Break : 2 nopţi de cazare (cameră dublă cu mic-dejun) la o pensiune de 3* din Braşov + o sesiune de cumpărături în valoare de 200 lei + 2 vouchere food-delivery în valoare de 100 lei fiecare!

Premii oferite de Unde Mergem® şi
Pensiunea Ambient Star Universal Meatică

Ce trebuie să faci?

Scrie-ne părerea ta despre aplicaţia Unde Mergem® într-un comentariu la postarea concursului  Câştigă premiul Lunii Decembrie, până la data de 31 Decembrie şi eşti înscris(ă) automat în concurs!
Ne vor fi de folos informaţii referitoare la uşurinţa în utilizare, calitatea conţinutului, ce îţi place/ce nu îţi place, orice alte informaţii pe care le consideri relevante pentru a o putea îmbunătăţi. De asemenea, rămânem recunoscători pentru un share al concursului către prietenii tăi.

Poţi primi extra-şanse în extragerea premiului pentru fiecare dintre acţiunile următoare:
- Urmăreşti pagina Pensiunea Ambient din aplicaţia Unde Mergem
- Urmăreşti pagina Star Universal din aplicaţia Unde Mergem
- Urmăreşti pagina Meatică din aplicaţia Unde Mergem
- share public a postării

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 1 Ianuarie 2020.

Mecanismul concursului:
1. Fiecare comentariu conform termenilor concursului la postarea  Câştigă premiul Lunii Decembrie în perioada 2-31 Decembrie 2020 va primi o şansă la extragerea premiului lunii Decembrie.
2. Participanţii la concurs care Urmăresc una din paginile din aplicaţia Unde Mergem
  • Pensiunea Ambient
  • Star Universal
  • Meatică
vor primi câte o înscriere suplimentară la extragere pentru fiecare dintre aceste pagini urmărite; dacă le urmăresc pe toate, vor primi 3 şanse suplimentare.
3. Participanţii la concurs care distribuie public postarea concursului vor primi o extra-şansă la extragerea concursului.
4. Câştigătorul va fi anunţat pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă.
Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook.

Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Câştigătorul Premiului lunii Decembrie

Au intrat în extragere 38 de comentarii la postare şi 87 de înscrieri suplimentare conform termenilor concursului iar Random Conmment Picker  a extras un câştigător 
Vlaicu Cristina  şi două rezerve - Andreea Cristina Placinta  şi ...din  nou Vlaicu Cristina
 - extrasă de această dată din înscrierile suplimentare.

Felicitări Vlaicu Cristina! Ai câştigat un City-Break la Braşov: 2 nopţi de cazare (cameră dublă cu mic-dejun) la Pensiune Ambient Brasov Romania - Elegant B&B + o sesiune de cumpărături în valoare de 200 lei la Magazinul Star Brasov+ 2 vouchere food-delivery în valoare de 100 lei fiecare oferite de Meatică! 
Ţi-am trimis un e-mail pe adresa cu care te-ai înregistrat în aplicaţie: ca să revendici premiul te rugăm să răspunzi la acest e-mail până cel târziu 4 Ianuarie, ora 16:00. În caz contrar, vom acorda premiul următorului utilizator în ordinea extrasă.

- 01.01.2021 Am validat câştigătorul premiului lunii Decembrie: este Vlaicu Cristina. Felicitări!

Click aici pentru detalii.

Alte sugestii

Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!
Câştigă premiul lunii Septembrie!
Câştigă premiul lunii Iulie!
Franciza UNDE MERGEM