Câştigă premiul lunii Mai!


Istorie şi fine-dining la Bran!

Oricând ai ocazia, fă-i o vizită Branului. Cu atât mai mult la începutul verii: pădurea are cel mai intens verde, pajiştile de pe dealuri sunt pline de flori iar vremea e numai bună pentru drumeţii prin munţii din împrejurimi!

Trăieşte. Împărtăşeşte. Câştigă.
La Unde Mergem® Mai este luna în care poţi afla istoria mai puţin cunoscută a Branului şi te poţi bucura de o experienţă de ospitalitate de neuitat: cu amabilitatea simpaticilor noştri parteneri şi cu un pic de noroc poţi câştiga o escapadă la munte memorabilă. Istorie şi fine-dining la Bran!!! ❤️🤗

CE POŢI CÂŞTIGA:
2 nopţi de cazare (cameră dublă cu mic-dejun) la Pensiunea Muntele Rece din Predeluţ-Bran + un voucher de 300 lei pentru o experienţă culinară de poveste la Restaurant Muntele Rece + un tur privat pentru două persoane la Muzeul Naţional Bran - Secţia de istorie „Regina Maria”!
- data sejurului va fi stabilită în funcţie de disponibilitatea de cazare a pensiunii Muntele Rece în luna Iunie 2022. 

Ce trebuie să faci?

Citeşte cu atenţie tot regulamentul concursului şi participă doar dacă l-ai înţeles; prin înscrierea la concurs confimi că eşti de acord cu mecanismul şi condiţiile acestuia:  
1. Instalează
în telefonul tău aplicaţia Unde Mergem. O găseşti aici: https://undemergem.app.link/install
2. Creează un cont şi Autentifică-te în aplicaţie (îţi recomandăm să îi permiţi şi acces la Localizare - te va ajuta când o vei folosi).
3.  În MAI vom juca leapşa cu recomandări din aplicaţia Unde Mergem: scrie un comentariu la postarea concursului Câştigă premiul Lunii Mai în care menţionezi cu tag (@pagina de pe Facebook) un loc recomandat în aplicaţia Unde Mergem în care ţi-ar plăcea să mergi + tag un prieten în care îl provoci să facă acelaşi lucru (să îşi instaleze aplicaţia, să se autentifice în ea şi să scrie un comentariu în care să dea tag unui loc recomandat în aplicaţie + tag unui alt prieten pe care să-l invite la concurs). 
- pentru a verifica dacă un loc este sau nu în aplicaţie foloseşte funcţia 🔍 Caută din meniul Descoperă.

Funcţia Caută în aplicaţia Unde Mergem.

Poţi primi câte o extra-şansă în extragerea premiului pentru fiecare dintre acţiunile următoare:
- Urmăreşti pagina Pensiunea Muntele Rece din aplicaţia Unde Mergem
- Urmăreşti pagina  Restaurant Muntele Rece  din aplicaţia Unde Mergem
- Urmăreşti pagina Muzeul Naţional Bran - Secţia de istorie „Regina Maria”  din aplicaţia Unde Mergem
- Share public la postarea concursului
Succes!
Atenţie: dacă numele de utilizator din aplicaţia Unde Mergem este diferit de numele de utilizator/profil din Facebook, te rugăm să menţionezi în comentariul de la concurs şi care este numele de utilizator din Unde Mergem; dacă nu îl mai ştii, intră pe orice pagină din aplicaţie şi derulează până la câmpul "Lasă-ne o recenzie" - vei vedea acolo numele tău de utilizator autentificat.

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 1 Iunie 2022.

Mecanismul concursului:
1. Fiecare comentariu (scris conform termenilor concursului) la postarea Câştigă premiul Lunii Mai în perioada 3-31 Mai 2022 va primi o şansă la extragerea premiului lunii Mai.
2. Participanţii la concurs care Urmăresc una din paginile din aplicaţia Unde Mergem
Pensiunea Muntele Rece Restaurant Muntele Rece Muzeul Naţional Bran - Secţia de istorie „Regina Maria”

vor primi câte o înscriere suplimentară la extragere pentru fiecare dintre aceste pagini urmărite; dacă le urmăresc pe toate, vor primi 3 şanse suplimentare (dacă numele de utilizator din aplicaţia Unde Mergem este diferit de numele de utilizator/profil din Facebook, te rugăm să menţionezi în comentariul de la concurs şi care este numele de utilizator din Unde Mergem; dacă nu îl mai ştii, intră pe orice pagină din aplicaţie şi derulează până la câmpul "Lasă-ne o recenzie" - vei vedea acolo numele tău de utilizator autentificat).
3. Participanţii care distribuie public postarea concursului vor primi o extra-şansă la extragere.
4. Un participant la concurs poate acumula maximum 5 şanse la extragere, conform regulilor de mai sus.
5. Dintre toate comentariile conform şi dintre înscrierile suplimentare realizate conform termenilor concursului până la data de 31 Mai 2022 ora 24:00 vom extrage cu un soft specializat un câştigător în curs de validare şi 3 rezerve. După validare, câştigătorul va fi anunţat aici şi pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă, a treia.
Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook. Prin participarea la concurs ești de acord că datele personale (nume, adresa & număr de telefon) îți vor fi procesate pentru livrarea premiului, în cazul in care vei câștiga.
Prin participarea la concurs confirmi că ai peste 18 ani şi că eşti de acord cu regulamentul acestuia. Participările care nu respectă toate condiţiile participării nu vor intra în extragere.


Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Alte sugestii

Câştigă premiul lunii Decembrie!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!
Câştigă premiul lunii Septembrie!
Câştigă premiul lunii Iulie!