Câştigă premiul lunii Octombrie!


În Octombrie 2020 - câştigă un city-break la Braşov!

Pentru utilizatorii Unde Mergem® (atât turişti cât şi localnici) care au fost într-unul dintre locurile recomandate de noi, punem la bătaie un City-Break de poveste! 😊

CE POŢI CÂŞTIGA:
Un City-Break în Braşov : 2 nopţi de cazare (cameră dublă cu mic-dejun) la un hotel de 3* + o experienţă în doi plină de andrenalină + 2 cine romantice la un bistro din apropierea hotelului.

Premii oferite de Unde Mergem® şi
Hotel Braşov Ultra Armory La Strada Bistronomie

Ce trebuie să faci?

 Concursul acestei luni se adresează localnicilor şi turiştilor care vizitează Locurile recomandate în aplicaţia Unde Mergem®.
 Pentru a avea o şansă la câştigarea premiului lunii Octombrie, trebuie să mergi (sau să fi mers de curând) într-unul dintre Locurile recomandate de Unde Mergem® şi să scrii o recenzie pe pagina acestuia din aplicaţie. Iar dacă vrei să rămâi conectat cu acel Loc, poţi apăsa pe butonul Urmăreşte şi vei primi notificări de fiecare dată când va avea o Ofertă sau va organiza un Eveniment!

În Octombrie, când te hotărăşti să mergi undeva în zona Braşov-Covasna (în curând şi alte zone din România😊), foloseşte aplicaţia Unde Mergem®:
- dacă eşti în căutare de idei, intră în secţiunea corespunzătoare din home-page: Unde dormi, Unde mănânci, Unde te distrezi, Activităţi şi experienţe, Shopping, Servicii... şi alege ce crezi că ţi se potriveşte dintre recomandările noastre.
sau
- accesează secţiunea
În jurul tău din home-page şi vei putea alege dintre cele mai apropiate recomandări Unde Mergem®; dacă nu vezi nimic pe hartă, foloseşte zoom-ul (in sau out) pentru a le găsi (variantă recomandată doar dacă te afli deja în zona Braşov-Covasna, deocamdată avem conţinut doar de aici).
sau
- dacă ştii cum se numeşte locul unde vrei să mergi şi vrei să vezi dacă este recomandat în Unde Mergem®, introdu numele lui (cu diacritice) în meniul
Descoperă, câmpul Caută.

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 2 Noiembrie 2020.

Mecanismul concursului:
1. Fiecare recenzie scrisă pe pagina unui Loc recomandat în aplicaţia Unde Mergem® în perioada 2 Octombrie - 1 Noiembrie 2020 va constitui o şansă la câştigarea premiului.
2. Dintre toate comentariile validate introduse până la data de 1 Noiembrie ora 24:00 vom extrage cu un soft specializat un câştigător şi două rezerve,
2. Câştigătorul va fi anunţat pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă.
Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple sau Facebook.

Important: 
  • scrie o recenzie unui Loc doar dacă l-ai vizitat / dacă ai fost client acolo; în procesul de validare a câştigătorului vom pune întrebări care să ne convingă că a fost cu adevărat acolo; în caz contrar, vom acorda premiul următoarei rezerve. 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare al acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Câştigătorul Premiului lunii Octombrie

Au intrat în extragere 16 rencenzii complete (recenzie + evaluare) scrise în aplicaţia Unde Mergem conform termenilor concursului iar Random.org  a extras recenzia scrisă de utilizatorul Angi Jurca în data de14 octombrie pentru Strada Sforii. Au fost extrase şi două rezerve - Ionut Felea şi Bianca Toma.
Felicitări, Angi Jurca, ai câştigat un City-Break în Braşov - 2 nopţi de cazare (cameră dublă cu mic-dejun) la un hotel de 3* + o experienţă în doi plină de andrenalină + 2 cine romantice la un bistro din apropierea hotelului!! Ţi-am trimis un e-mail pe adresa cu care te-ai înregistrat în aplicaţie; ca să revendici premiul, te rugăm să răspunzi la acest e-mail până cel târziu 5 Noiembrie, ora 24:00. În caz contrar, vom acorda premiul următorului utilizator în ordinea extrasă.

- 02.11.2020: Am validat câştigătorul premiului lunii Octombrie: este Angi Jurca. Felicitări!

Click aici pentru detalii.

Alte sugestii

Ce merită să vezi?
Câştigă premiul lunii Aprilie!
Câştigă premiul lunii Martie!
Câştigă premiul lunii Februarie!
Câştigă premiul lunii Ianuarie!