Câştigă premiul lunii Octombrie!


Câştigătorul este...

Dintre recenziile şi înscrieri suplimentare conform termenilor concursului am extras cu RANDOM.ORG  -  List Randomizer un câştigător 
Alina Boioglu (cu recenzia pentru Hotel TTS Covasna)
şi 3 rezerve 
- Vlaicu Cristina
- Ionut Cojo 
- Mocanu Nicusor

Felicitări, Alina Boioglu ai câştigat un city-break de poveste în Covasna: 2 nopţi cameră dublă cu mic-dejun + acces Spa la Hotel TTS Covasna + pachet de degustare pălincă Sanct Georgius!
Ţi-am trimis un e-mail pe adresa cu care te-ai înregistrat în aplicaţie: ca să revendici premiul te rugăm să răspunzi la acest e-mail până cel târziu 4 Noiembrie ora 14:00. În caz contrar, vom acorda premiul uneia dintre rezerve în ordinea extrasă.
UPDATE 02.11.2021: Câştigătorul extras - Alina Boioglu (nume de utilizator în aplicaţie) cu numele real Alina Luciana Nastasache - a fost validat. Felicitări încă o dată!

Toamnă cu răsfăţ #undemergem !

Află recomandări de încredere în destinaţii româneşti şi Trăieşte momente memorabile în ţara ta. Împărtăşeşte experienţele tale, scrie recenzii, spune oamenilor din jurul tău despre prima aplicaţie românească bazată pe conţinut documentat. Câştigă premii şi recompense de poveste oferite de partenerii primului ghid de timp liber din România!  

Toamna asta te răsfăţăm cu un spa-break în Covasna, oraşul celor 1000 de izvoare! Te vei bucura de cazare la unul dintre cele mai faine hoteluri din România iar în cameră vei găsi un pachet de degustare al uneia dintre cele mai bune pălinci din Europa!  Caută în aplicaţie Covasna şi vezi ce recomandări avem pentru tine acolo.😍

CE POŢI CÂŞTIGA:
2 nopţi cameră dublă cu mic-dejun + acces Spa la Hotel TTS Covasna + pachet de degustare pălincă Sanct Georgius!
- sejurul trebuie consumat în cursul lunii noiembrie 2021, Luni-Joi.

Ce trebuie să faci?

1. Instalează în telefonul tău aplicaţia Unde Mergem. O găseşti aici: https://undemergem.app.link/install
2. Autentifică-te în aplicaţie (îţi recomandăm să îi permiţi şi acces la Localizare - te va ajuta când o vei folosi).
3. Scrie o recenzie unui Loc sau unei Atracţii recomandate de noi, pe unde ai fost de curând*.
- pentru a găsi imediat în aplicaţie Locul/Atracţia căreia vrei să îi scrii recenzia, intră în meniul Descoperă şi introdu în căsuţa de căutare de sus numele ei (este necesar să foloseşti diacritice, dacă este cazul).

Funcţia Caută în aplicaţia Unde Mergem.

Poţi primi câte o extra-şansă în extragerea premiului pentru fiecare dintre acţiunile următoare:
- Urmăreşti pagina Hotel TTS Covasna din aplicaţia Unde Mergem
- Urmăreşti pagina Sanct Georgius by Potio Nobilis  din aplicaţia Unde Mergem
- Share public la postarea concursului
Succes!

*ATENŢIE: Conform termenilor şi condiţiilor de utilizare a aplicaţiei Unde Mergem, poţi scrie o recenzie pe pagina unei Atracţii/Loc recomandat de aplicaţie doar dacă ai fost acolo, astfel încât experienţa descrisă de tine să fie reală şi de ajutor pentru ceilalţi utilizatori. Recenziile care nu respectă această condiţie/care induc în eroare pe ceilalţi utilizatori vor fi eliminate din aplicaţie. Ne rezervăm dreptul de a solicita o dovadă a faptului că ai fost în Locul sau Atracţia pe care o recenzezi (orice poţi: fotografie cu tine acolo, bon fiscal/ factură/ chitanţă, confirmare a proprietarului etc.)
Te rugăm ca atunci când scrii o recenzie să spui utilizatorilor informaţii relevante despre acel Loc sau Atracţie; povesteşte experienţa ta acolo; ne-ar ajuta să spui în recenzie şi dacă prezentarea noastră reflectă realitatea, este obiectivă etc. 🙏 

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 1 Noiembrie 2021.

Mecanismul concursului:
1.  Utilizatorii care scriu minimum o recenzie unei pagini din aplicaţia Unde Mergem în perioada 1-31 Octombrie vor intra în extragerea premiului lunii Octombrie. În cazul în care un utilizator scrie mai multe recenzii, va intra în extragere doar prima lui recenzie scrisă în această perioadă.
2. Participanţii la concurs care Urmăresc una din paginile din aplicaţia Unde Mergem
Hotel TTS Covasna Sanct Georgius

vor primi câte o înscriere suplimentară la extragere pentru fiecare dintre aceste pagini urmărite; dacă le urmăresc pe amândouă, vor primi 2 şanse suplimentare.
3. Participanţii care distribuie public postarea concursului vor primi o extra-şansă la extragere.
4. Un participant la concurs poate acumula maximum 4 şanse la extragere, conform regulilor de mai sus.
5. Dintre toţi utilizatorii care au scris recenzii şi dintre înscrierile suplimentare realizate până la data de 31 Octombrie ora 24:00 vom extrage cu un soft specializat un câştigător şi 3 rezerve. Câştigătorul va fi anunţat pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă, a treia.
Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook.

Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Alte sugestii

Câştigă premiul lunii Decembrie!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!
Câştigă premiul lunii Septembrie!
Câştigă premiul lunii Iulie!