Câştigă premiul lunii Septembrie!


În Septembrie 2020 - câştigă un city-break la Sfântu Gheorghe!

Concursul de luna aceasta îţi va oferi ocazia de a vizita un judeţ mic dar cu potenţial mare🙂  - Covasna - tărâmul apelor minerale!
Vei dormi la un Boutique Hotel superb, amplasat la poalele unei păduri de stejar. Te vei bucura de servicii excelente, de Spa şi vei avea o bază de unde poţi explora împrejurimile - aplicaţia Unde Mergem® te va ajuta!
Iar în Sfântu Gheorghe te vei ospăta la unul dintre restaurantele cu tradiţie din oraş!

CE POŢI CÂŞTIGA:
Un City-Break în Sfântu Gheorghe : 2 nopţi de cazare (cameră dublă cu mic-dejun) + acces la spa-ul hotelului + consumaţie în valoare de 150 lei la un restaurant din centrul oraşului!

Premii oferite de Unde Mergem® şi
Panorama Boutique Hotel Pivniţa Sfântu Gheorghe / Szentgyörgy Pince

Ce trebuie să faci?

După ce luna trecută ne-am "jucat" puţin cu funcţionalitatea Salvează, acum te provocăm să devii Brand Ambassador pentru aplicaţia Unde Mergem®! 🙂

1. Instalează-ţi aplicaţia Unde Mergem® - este disponibilă în Magazinul Play şi App Store. Vei avea mereu la îndemână recomandări de încredere!
2. Uită-te prin aplicaţie, vezi ce recomandări avem pentru tine în zona Braşov-Covasna (deocamdată). Pe măsură ce ne documentăm şi în alte zone, vei găsi aici conţinut şi din acestea.
3. Dacă experienţa ta în utilizare este ok şi crezi că merităm o încurajare, intră pe pagina Unde Mergem® din App Store sau Magazinul Play şi fă-ne o evaluare de 5 stele. Fă o poză/screenshot a evaluării tale.
4. Caută în pagina noastră de Facebook postarea "Câştigă premiul lunii Septembrie" şi introdu într-un comentariu screenshot-ul făcut la pasul anterior, alături de un tag cu numele unui prieten căruia crezi că i-ar prinde bine să îşi instaleze aplicaţia Unde Mergem®.

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 1 Octombrie 2020.

Mecanismul concursului:
1. Pentru a participa la concurs, introdu/copiază  screenshot-ul evaluării aplicaţiei Unde Mergem® în App Store sau Google Play şi fă tag un prieten - într-un comentariu la postarea de pe Facebook a concursului Premiul lunii Septembrie. Click aici pentru a fi direcţionat direct la postarea concursului.
2. Comentariile care conţin fotografia/screenshot cu evaluarea aplicaţiei Unde Mergem® în App Store sau Magazinul Play + tag numele unui prieten vor fi validate de noi cu un Like.
3. Dintre toate comentariile validate introduse până la data de 30 Septembrie ora 24:00 vom extrage cu un soft specializat un câştigător şi două rezerve,
Câştigătorul va fi anunţat pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă.
Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple sau Facebook.

Important: 
  • comentariile care nu sunt validate conform punctului 2 din Mecanismul concursului vor fi şterse/ascunse înainte de extragere pentru a nu putea intra în extragere.
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare al acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Câştigătorul Premiului lunii Septembrie

Am validat câştigătorul premiului lunii Septembrie: este Nicoară Ionela. Felicitări!
Click aici pentru detalii.

Alte sugestii

Câştigă premiul lunii Aprilie!
Câştigă premiul lunii Martie!
Câştigă premiul lunii Februarie!
Câştigă premiul lunii Ianuarie!
Câştigă premiul lunii Decembrie!