Câştigă premiul lunii Septembrie!


În Septembrie 2020 - câştigă un city-break la Sfântu Gheorghe!

Concursul de luna aceasta îţi va oferi ocazia de a vizita un judeţ mic dar cu potenţial mare🙂  - Covasna - tărâmul apelor minerale!
Vei dormi la un Boutique Hotel superb, amplasat la poalele unei păduri de stejar. Te vei bucura de servicii excelente, de Spa şi vei avea o bază de unde poţi explora împrejurimile - aplicaţia Unde Mergem® te va ajuta!
Iar în Sfântu Gheorghe te vei ospăta la unul dintre restaurantele cu tradiţie din oraş!

CE POŢI CÂŞTIGA:
Un City-Break în Sfântu Gheorghe : 2 nopţi de cazare (cameră dublă cu mic-dejun) + acces la spa-ul hotelului + consumaţie în valoare de 150 lei la un restaurant din centrul oraşului!

Premii oferite de Unde Mergem® şi
Panorama Boutique Hotel Pivniţa Sfântu Gheorghe / Szentgyörgy Pince

Ce trebuie să faci?

După ce luna trecută ne-am "jucat" puţin cu funcţionalitatea Salvează, acum te provocăm să devii Brand Ambassador pentru aplicaţia Unde Mergem®! 🙂

1. Instalează-ţi aplicaţia Unde Mergem® - este disponibilă în Magazinul Play şi App Store. Vei avea mereu la îndemână recomandări de încredere!
2. Uită-te prin aplicaţie, vezi ce recomandări avem pentru tine în zona Braşov-Covasna (deocamdată). Pe măsură ce ne documentăm şi în alte zone, vei găsi aici conţinut şi din acestea.
3. Dacă experienţa ta în utilizare este ok şi crezi că merităm o încurajare, intră pe pagina Unde Mergem® din App Store sau Magazinul Play şi fă-ne o evaluare de 5 stele. Fă o poză/screenshot a evaluării tale.
4. Caută în pagina noastră de Facebook postarea "Câştigă premiul lunii Septembrie" şi introdu într-un comentariu screenshot-ul făcut la pasul anterior, alături de un tag cu numele unui prieten căruia crezi că i-ar prinde bine să îşi instaleze aplicaţia Unde Mergem®.

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 1 Octombrie 2020.

Mecanismul concursului:
1. Pentru a participa la concurs, introdu/copiază  screenshot-ul evaluării aplicaţiei Unde Mergem® în App Store sau Google Play şi fă tag un prieten - într-un comentariu la postarea de pe Facebook a concursului Premiul lunii Septembrie. Click aici pentru a fi direcţionat direct la postarea concursului.
2. Comentariile care conţin fotografia/screenshot cu evaluarea aplicaţiei Unde Mergem® în App Store sau Magazinul Play + tag numele unui prieten vor fi validate de noi cu un Like.
3. Dintre toate comentariile validate introduse până la data de 30 Septembrie ora 24:00 vom extrage cu un soft specializat un câştigător şi două rezerve,
Câştigătorul va fi anunţat pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă.
Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple sau Facebook.

Important: 
  • comentariile care nu sunt validate conform punctului 2 din Mecanismul concursului vor fi şterse/ascunse înainte de extragere pentru a nu putea intra în extragere.
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare al acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Câştigătorul Premiului lunii Septembrie

Am validat câştigătorul premiului lunii Septembrie: este Nicoară Ionela. Felicitări!
Click aici pentru detalii.

Alte sugestii

Câştigă premiul lunii Octombrie!
Județul Sibiu
Câştigă premiul lunii August!
Intră în Comunitatea UNDE MERGEM!
Fii răspuns la întrebarea "UNDE MERGEM?"