„MĂIASTRA” – un spectacol de pantomimă, muzică și poezie


Data și ora:
Joi, 08 Decembrie 2022
18:30 - 20:00
Bilete:
20 lei
Gazdă:

Strada Apollonia Hirscher 8, Brașov 500025, România

Despre

Centrul Cultural Reduta în colaborare cu actorul mim de renume internațional George Ciolpan prezintă „ MĂIASTRA” – un spectacol de pantomimă, muzică și poezie dedicat marilor valori ale culturii naționale : Mihai Eminescu, Grigore Vieru, Constantin Brâncusi, cu participarea violonistei Rodica Boldorea.

Scenariul și regia – George Ciolpan

,,Acesta este un spectacol inedit, o premieră pentru Brașov, pentru România. Este un proiect, în vederea realizării unui spectacol de pantomimă, muzică și poezie, în care cele trei arte vor crea împreună o atmosferă sublimă, prin cele mai frumoase mijloacele, ce le caracterizează.
Dorim să oferim publicului brașovean, o producție artistică de cea mai înaltă calitate, ceva neobișnuit, unic și extrem de interesant. Muzica, pantomima și poezia se vor îmbina firesc și vor crea o armonie. Lucrările lui Brâncuși se vor proiecta pe un ecran, în anumite momente, pe tot parcursul spectacolului, parte a multor pantomime, cu conotație filosofică și poetică ale mimului”, comunică George Ciolpan, actor mim.

Biletele se vând prin eventbook și la casieria Centrului Cultural Reduta. Preț bilet: 20 lei.

Fotografii