Spectacolul de teatru TOC-TOC


Data și ora:
Bilete:
100 lei, 120 lei
Gazdă:

Strada Apollonia Hirscher 8, Brașov 500025, România

Despre

Teatrul Avangardia va susține Spectacolul de teatru  TOC-TOC în data de 23 mai, de la orele 18.00 și 20.00 la Centrul Cultural Reduta.

De la Ricard Reguant, regizorul spaniol al Muzicalului Chicago și laureat Broadway World în 2015 vă prezintă spectacolul de teatru care a înnebunit de râs tot mapamondul – cea mai de succes comedie franțuzească din ultimii 10 ani: TOC TOC!

Haideți la cea mai sărită de pe fix comedie, să râdeți în hohote alături de Alba – o maniacă a curațeniei, care mai e și laborantă pe deasupra, Dan – un taximetrist obsedat de calcul, Bob – un tânăr care se deplasează sărind de pe o piesă de mobilier pe alta, Maria – o habotnică ce are și mania verificărilor, Lili – o tânără care repetă fiecare frază de două ori și Fred – un individ care are ieșiri verbale și gesturi bruste. Și pe lângă cei șase pacienți, bine intenționat, însă mereu depășit de situație, apare în momentele de maximă tensiune un asistent în ton cu ultimele tendințe ale modei.

Cu un parcurs de senzație la nivel mondial – peste 1,5 milioane de spectatori în Argentina, peste 800.000 de spectatori în Madrid – TOC TOC se joacă cu mare succes și în România unde în 5 ani a făcut să râdă peste 30.000 de spectatori în Bucuresti, Brașov, Ploiești, Bistrița, Timișoara și Galați.

Distribuția:

Maria – Andreea Mateiu
Dan – Andrei Mateiu
Bob – Victor Bucur
Fred – Mihai Gruia Sandu
Alba – Monica Ciuta
Lili – Doina Antohi
Asistentul – Daniel Burcea

Fotografii