Târgul de Turism al României

Târgul de Turism al României


Bilete:

15 lei

Gazdă:


Bulevardul Mărăști 65-67, București, România

Organizator:

Data și ora:

Despre

Organizat de ROMEXPO bianual, Târgul de Turism al României este evenimentul autohton dedicat industriei turismului. An de an, printre expozanţii tradiţionali ai manifestării se află agenţii de turism, tour-operatori, dar și zone turistice din România prin intermediul asociaţiilor de turism, oficiilor de turism, administraţiilor publice locale (consilii judeţene și primării).
La ediția de Toamnă a TTR va participa ca expozant, pentru prima dată, și Unde Mergem® - primul ghid de încredere în România 🤩

În perioada 9 – 12 noiembrie, ROMEXPO vă invită la Târgul de Turism al României – ediția de toamnă. Sunteți așteptați în pavilionul B2 al Centrului Expozițional cu super oferte la destinații din întreaga lume și cele mai bune sfaturi de călătorie de la consultanții în turism. 
Timp de 4 zile, la #TTRII2023, peste 107 companii expozante prezintă cele mai frumoase și accesibile vacanțe și sejururi, precum și pachete turistice reduse chiar și la jumătate de preț. Evenimentul înregistrează un grad de internaționalizare de 43%, fiind prezente firme din Austria, Bosnia, Bulgaria, Egipt, Emiratele Arabe, Franța, Grecia, România, Serbia, Turcia și Ungaria.

Participă agenții de turism, tour-operatori, instituții care promovează zonele turistice din România și organizatori de circuite locale și internaționale.
#TTR2023 este dedicat atât familiilor care caută vacanțe all inclusive sau de proximitate, cât și iubitorilor de călătorii care se aventurează în destinații exotice mai îndepărtate. În cadrul târgului, vizitatorii găsesc oferte last minute, dar și early booking cu facilități suplimentare.
Companiile au pregătit reduceri substanțiale la pachetele achiziționate pe perioada târgului. Astfel, pasionații de călătorie își pot rezerva vacanța de iarnă la ski în România, Bulgaria, Austria, Elveția sau Italia cu un discount de până la 30%. 

Cei care doresc să petreacă Ziua Îndrăgostiților și Mărțișorul 2024 în orașe precum: Roma, Paris, Veneția, Barcelona, Milano, Londra sau Amsterdam, pot cumpăra un  city break cu o reducere de până la 40%. 
Agențiile au oferte speciale și pentru vizitatorii care vor să petreacă Crăciunul în România și caută pachete festive, cu masă tradițională și activități turistice incluse. Dar și pentru cei care visează să ajungă acasă la Moș Crăciun și să se bucure de magia sărbătorilor în Laponia.
Mai mult decât atât, cei care vor să-și rezerve din timp concediul de vară pentru anul viitor, o pot face la Târgul de Turism al României cu un discount de până la 50%, pe litoralul din România, Bulgaria, Croația, Turcia, Grecia, Egipt, Spania și chiar Italia.
Reduceri de până la 30% sunt și pentru cele mai căutate destinații exotice: Thailanda, Bali, Zanzibar, Maldive, Mauritius, Kenya, Dubai, Miami, Cancun, și Bahamas.

Astfel, Târgul de Turism al României este un real punct de atracție pentru cei care caută cele mai bune ponturi de călătorie și vor să scape de stresul organizarii unei vacanțe. 

De asemenea, #TTRII2023 are și o latură dedicată publicului specialist. În cadrul târgului, Facultatea de Business și Turism de la Academia de Studii Economice din București, organizează conferința Turismul Familial, vineri, 10 noiembrie, în Sala Madgearu din pavilionul B3, începând cu ora 12:00.
Mai multe detalii: https://www.targuldeturism.ro/ro/

Program de vizitare
09 – 11 noiembrie 2023 (joi – sâmbătă), interval orar 10:00 – 18:00
12 noiembrie 2023 (duminică), interval orar 10:00 – 16:00

Acces pietonal: Porțile A si B
Preț bilet intrare: 15 lei; copiii sub 7 ani si persoanele cu dizabilitati au acces gratuit. 

Acces auto: Parcarea B
Tarif parcare: 5 lei/oră

Fotografii

Alte sugestii

28 Iun
O simfonie Rock'n'Roll Arad
Muzică, Concerte  |  Se întâmplă în ARAD
Începe la 19:00  |  Palatul Cultural, Piața George Enescu 1, Arad 317323, România
29 Iun
O simfonie Rock'n'Roll Timișoara
Muzică, Concerte  |  Se întâmplă în TIMIȘ
Începe la 19:00  |  Bulevardul Constantin Diaconovici Loga 2, Timișoara 300022, România
30 Iun
O simfonie Rock'n'Roll Oradea
Muzică, Concerte  |  Se întâmplă în BIHOR
Începe la 19:00  |  Parcul 1 Decembrie, Oradea, România
1 Iul
O simfonie Rock'n'Roll Cluj Napoca
Muzică, Concerte  |  Se întâmplă în CLUJ
Începe la 19:00  |  et 2, Piața Ștefan cel Mare, Cluj-Napoca 400081, România
Vezi mai multe evenimente