Câştigă premiul lunii Decembrie!


Câştigătorul este...

Update 04.01.2022: Paula Stm a revendicat premiul şi o declarăm câştigătoare a premiului lunii Decembrie. Felicitări încă o dată şi sperăm să se bucure de o experienţă de neuitat pe Clisura Dunării alături de cei dragi!
Update 04.01.2022: După verificarea condiţiilor din termenii concursului #decembrie, am fost nevoiţi să invalidăm şi participarea Luminitei Buchidau. Luminita, te aşteptăm cu drag la concursurile următoare dedicate utilizatorilor aplicaţiei Unde Mergem!
Şi pentru că prima rezervă extrasă a fost o înscriere suplimentară, respectiv Urmărirea paginii Pensiunii Greben făcută în 19 Decembrie (în perioada de desfăşurare a concursului), considerăm că utilizatorul Paula Stm a realizat cu succes toţi paşii din concurs respectiv instalare, autentificare în aplicaţie (un utilizator poate urmări o pagină din aplicaţia Unde Mergem doar dacă se autentifică în aplicaţie), comentariu cu tag prieteni şi înscriere suplimentară (cu care a şi câştigat). Aşa că felicitări, Paula Stm: eşti desemnată câştigător al concursului Unde Mergem din luna decembrie! Ţi-am trimis un mesaj pe adresa de email cu care te-ai autentificat. Pentru a revendica premiul te rugăm să răspunzi până la 7 Ianuarie 2022 ora 16:00 la emailul trimis. Mulţumiri tuturor pentru participarea la cel mai disputat premiu de până acum! 🤗
Update 04.01.2022: Pentru că niciun câştigător din extragerea precedentă nu a fost validat, am făcut o nouă extragere pentru desemnarea câştigătorului premiului lunii #decembrie la #concursundemergem 
După excluderea celor 3 înscrieri nevalidate, în extragere au intrat 27 comentarii şi 17 înscrieri suplimentare conform regulamentului https://undemergem.ro/.../castiga-premiul-lunii-decembrie...
Iar comentariul potenţial câştigător al unui sejur de 3 nopţi, 4 camere duble în regim self-service la Pensiunea Greben de pe #ClisuraDunarii este cel scris de Luminita Buchidau! 
Felicitări, Luminita, te rugăm să ne spui până la 7 Ianuarie ora 12 într-un comentariu sau mesaj numele tău de utilizator din aplicaţia Unde Mergem, pentru a valida participarea la concurs.
În caz contrar vom valida un câştigător dintre rezervele extrase:
- Paula Stm - din înscrieri suplimentare
- Anita Nagy - din înscrieri suplimentare
- Andreea Ardelean
Update 04.01.2022: După verificarea datei de instalare a aplicaţiei Unde Mergem am invalidat participarea la concurs şi a rezervei nr. 3. Aşa că astăzi vom face o nouă extragere, în aceleaşi condiţii, a unui câştigător + 3 rezerve.
Update 03.01.2022: Cu părere de rău, nu am putut valida nici a doua rezervă Ramona Liana aşa că încercăm cu a treia rezervă extrasă: o rugăme pe Constantin Mimi să ne trimită într-un mesaj sau comentariu până la 6 ianuarie ora 16:00 numele de utilizator în aplicaţia Unde Mergem pentru a putea valida câştigarea concursului.
Update 03.01.2022:  Lucia Daniela nu a respectat mecanismul de participare la concurs prezentat în regulament şi nu a fost validată drept câştigător. Ne pare rău! O invităm pe prima rezervă Ramona Liana să ne trimită într-un mesaj sau comentariu până la 6 ianuarie ora 13:00 numele de utilizator în aplicaţia Unde Mergem pentru a putea valida câştigarea concursului.

02.01.2022: Dintre recenziile şi înscrieri suplimentare conform termenilor concursului am extras un câştigător Lucia Daniela
şi 2 rezerve 
1. Ramona Liana
2. Constantin Mimi
Felicitări, Lucia Daniela, eşti în curs de validare pentru câştigarea unui sejur de 3 nopţi, 4 camere duble în regim self-service la Pensiunea Greben de pe #ClisuraDunarii.
Te rugăm să ne spui până la 5 Ianuarie ora 21 într-un comentariu la postarea concursului numele de utilizator din aplicaţia Unde Mergem. În caz contrar vom valida un câştigător dintre rezerve în ordinea extrasă.

Începe Noul An împreună cu cei dragi!

Ne pregătim să încheiem un an care nu a fost uşor, în care a trebuit să facem faţă multor obstacole şi în care ceea ce a lipsit celor mai mulţi dintre noi a fost timpul petrecut cu rudele şi prietenii! 
De aceea, la concursul lunii #decembrie oferim o ieşire cu cei dragi într-un loc de poveste din România!

CE POŢI CÂŞTIGA:
Sejur de 3 nopţi,
cazare în regim self-service 4 camere duble la Pensiunea Greben de pe Clisura Dunării! 
Veţi avea la dispoziţie toate facilităţile pensiunii - grătar, disc, bucătărie dotată cu tot ce trebuie (nu va trebui să aduceţi decât alimente & băuturi), ponton pentru pescuit, sală cu activităţi...
- data sejurului va fi stabilită în funcţie de disponibilitatea de cazare a Pensiunii Greben în perioada ianuarie-februarie 2022, în cursul săptămânii (L-J).

Ce trebuie să faci?

1. Instalează în telefonul tău aplicaţia Unde Mergem. O găseşti aici: https://undemergem.app.link/install
2. Autentifică-te în aplicaţie (îţi recomandăm să îi permiţi şi acces la Localizare - te va ajuta când o vei folosi). 
3. Menţionează cu tag minimum 3 prieteni cu care ţi-ar plăcea să împarţi premiul într-un comentariu la postarea concursului Câştigă premiul Lunii Decembrie şi eşti înscris(ă) automat în concurs!
Poţi primi câte o extra-şansă în extragerea premiului pentru fiecare dintre acţiunile următoare:
✔️ Urmăreşti pagina Pensiunea Greben din aplicaţia Unde Mergem (menţionează în comentariul de la concurs numele de utilizator din aplicaţie dacă acesta este diferit de cel de pe Facebook).
Pensiunea Greben

📣 Share public la postarea concursului.

Succes!

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 2 Ianuarie 2022. 

Mecanismul concursului:
1.
Fiecare comentariu conform termenilor concursului la postarea Câştigă premiul Lunii Decembrie în perioada 1 Decembrie 2021 - 1 Ianuarie 2022 va primi o şansă la extragerea premiului lunii Decembrie.
2. Participanţii la concurs care Urmăresc pagina Pensiunea Greben din aplicaţia Unde Mergem vor primi o înscriere suplimentară la extragere.
3. Participanţii la concurs care distribuie public postarea concursului vor primi o extra-şansă la extragerea concursului.
4. Un participant la concurs poate acumula maximum 3 şanse la extragere, conform regulilor de mai sus.
5.  Dintre toate comentariile conform şi dintre înscrierile suplimentare realizate conform termenilor concursului până la data de 1 Ianuarie 2022 ora 24:00 vom extrage cu un soft specializat un câştigător şi 3 rezerve. Câştigătorul va fi anunţat pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă, a treia.
Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook.

Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Alte sugestii

Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!
Câştigă premiul lunii Septembrie!
Câştigă premiul lunii Iulie!
Franciza UNDE MERGEM