Câştigă premiul lunii Decembrie!

Câştigă premiul lunii Decembrie!


Concursul s-a încheiat. Câştigătorul este...

03/01/2023:  participarea la concurs a fost validată. Felicitări încă o dată, Alina Gavrila! Îţi dorim să ai o experienţă minunată în #Covasna. Şi să ne povesteşti cum a fost, da? 🤗

02/01/2023: Avem un câştigător în curs de validare  Alina Gavrila  şi 3 rezerve Violeta Moșescu, Madalina Ionela Cimpoae, Diaconescu Eugen Gabriel. 

Click aici pentru a vedea extragerea #concursundemergem #decembrie

Vă mulţumim pentru participare şi staţi cu ochii în aplicaţia Unde Mergem®: seria de concursuri dedicate utilizatorilor primului ghid de călătorie în România continuă!  
 
Unde Mergem®
Trăieşte. Împărtăşeşte. Câştigă. 

Începe Noul An cu un premiu #undemergem!

 Află recomandări de încredere în destinaţii româneşti şi Trăieşte momente memorabile în ţara ta. Împărtăşeşte experienţele tale, scrie recenzii, spune oamenilor din jurul tău despre prima aplicaţie românească bazată pe conţinut documentat. Câştigă premii şi recompense de poveste oferite de partenerii primului ghid de încredere în România!  

Noul An îţi poate aduce un city-break liniştit, cu aer curat şi răsfăţ la spa, în oraşul celor 1000 de izvoare!
Caută în aplicaţie destinaţia 🔍 Covasna  şi vezi ce recomandări avem ca să petreci timp de calitate într-una din cele mai frumoase staţiuni din România. 😍

CE POŢI CÂŞTIGA:
Două nopţi de cazare în cameră dublă cu mic-dejun + acces la saună, salină şi piscină, oferite de Hotel TTS Covasna!
- datele sejurului vor fi stabilite în funcţie de disponibilitatea de cazare de la Hotel TTS Covasna, în intervale luni-vineri din luna Ianuarie 2023. 

Ce trebuie să faci?

 1. Instalează în telefonul tău aplicaţia Unde Mergem. O găseşti aici: https://undemergem.app.link/install
2. Autentifică-te în aplicaţie (îţi recomandăm să îi permiţi şi acces la Localizare - te va ajuta când o vei folosi).
3. Vezi ce răspunsuri  avem până acum la întrebarea "unde mergem?"  şi scrie o recenzie unui Loc sau unei Atracţii recomandate de noi, pe unde ai fost de curând* 
- pentru a găsi imediat în aplicaţie Locul/Atracţia căreia vrei să îi scrii recenzia, intră în meniul Descoperă şi introdu în căsuţa de căutare de sus numele ei (este necesar să foloseşti diacritice, dacă este cazul).

Funcţia Caută în aplicaţia Unde Mergem.

Poţi primi câte o extra-şansă în extragerea premiului pentru fiecare dintre acţiunile următoare:
✔️ Urmăreşti pagina Hotel TTS Covasna din aplicaţia Unde Mergem
✔️ Like şi Share public a postării concursului (scrie-ne într-un comentariu la postarea concursului care este numele de utilizator din aplicaţia Unde Mergem® dacă acesta este diferit de numele de utilizator din Facebook).
Succes!

*ATENŢIE: Conform termenilor şi condiţiilor de utilizare a aplicaţiei Unde Mergem, poţi scrie o recenzie pe pagina unei Atracţii/Loc recomandat în aplicaţie doar dacă ai fost acolo, astfel încât experienţa descrisă de tine să fie reală şi de ajutor pentru ceilalţi utilizatori. Recenziile care nu respectă această condiţie/care induc în eroare pe ceilalţi utilizatori vor fi eliminate din aplicaţie şi în cazul în care au fost desemnate câştigătoare vor fi invalidate. Ne rezervăm dreptul de a solicita să ne furnizezi o dovadă rezonabilă a faptului că ai fost în Locul sau Atracţia pe care o recenzezi (orice poţi: fotografie cu tine acolo, bon fiscal/ factură/ chitanţă, confirmare a proprietarului etc.)
Te rugăm ca atunci când scrii o recenzie să spui utilizatorilor informaţii relevante despre acel Loc sau Atracţie; povesteşte experienţa ta acolo; ar fi de ajutor să spui în recenzie şi dacă prezentarea noastră reflectă realitatea, este obiectivă etc. 🙏 

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 2 Ianuarie 2023.

Mecanismul concursului:
1.  Utilizatorii care scriu minimum o recenzie unei pagini din aplicaţia Unde Mergem în perioada 1 Decembrie 2022 - 1 Ianuarie 2023 vor intra în extragerea premiului lunii Decembrie. În cazul în care un utilizator scrie mai multe recenzii, va intra în extragere doar prima lui recenzie scrisă în această perioadă.
2. Participanţii la concurs care Urmăresc pagina din aplicaţia Unde Mergem 
Hotel TTS Covasna

vor primi câte o înscriere suplimentară.
3. Participanţii care dau Like şi distribuie public postarea concursului vor primi o extra-şansă la extragere  (menţionează într-un comentariu la postarea concursului care este numele de utilizator din aplicaţia Unde Mergem® dacă acesta este diferit de numele de utilizator din Facebook).
4. Un participant la concurs poate acumula maximum 3 şanse la extragere, conform regulilor de mai sus.
5. Dintre toţi utilizatorii care au scris recenzii şi dintre înscrierile suplimentare realizate până la data de 1 Ianuarie ora 24:00 vom extrage cu un soft specializat un câştigător şi 3 rezerve. Câştigătorul va fi anunţat pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă, a treia.
Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook.

Succes!


Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Alte sugestii

Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!
Câştigă premiul lunii Septembrie!
Câştigă premiul lunii Iulie!
Franciza UNDE MERGEM