Câştigă premiul lunii Noiembrie!


În Noiembrie 2020 - câştigă un city-break în Poiana Braşov!

Pentru că eşti utilizator al aplicaţiei Unde Mergem, îţi oferim şansa de a câştiga un city-break în cea mai apreciată staţiune montană din România! 😊 Poiana Braşov are cel mai mare și mai modern domeniu schiabil din România, suplimentat cu centre pentru închirierea echipamentului și școli cu instructori de schi și snowboard.

CE POŢI CÂŞTIGA:
Un City-Break : 2 nopţi de cazare (cameră dublă cu mic-dejun) la unul dintre cele mai apreciate hoteluri din Poiana Braşov + un voucher de 150 lei pentru distracţie la Centrul de Agrement şi Divertisment Poiana Braşov!

Premii oferite de Unde Mergem® şi
Hotel Escalade

Ce trebuie să faci?

Luna aceasta o să ne "jucăm" cu două dintre funcţionalităţile aplicaţiei Unde Mergem: "CAUTĂ" şi "URMĂREŞTE".

1. Instalează în telefonul tău aplicaţia Unde Mergem. O găseşti în App Store şi în Magazin Play.
2. Autentifică-te în aplicaţie (îţi recomandăm să îi permiţi şi acces la Localizare - te va ajuta când o vei folosi).
3. Intră în meniul Descoperă din aplicaţie si introdu în căsuţa de căutare de sus Hotel Escalade, click pe rezultat şi intră pe pagina acestuia; aici click pe butonul URMĂREŞTE

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 1 Decembrie 2020.

Mecanismul concursului:
1. Fiecare Urmăritor al paginii Hotel Escalade din aplicaţia Unde Mergem® în perioada 2-30 Noiembrie 2020 va primi o şansă la extragerea premiului lunii Noiembrie.
2. Câştigătorul va fi anunţat pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă.
Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook.

Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare al acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Câştigătorul Premiului lunii Noiembrie

Au intrat în extragere 60 utilizatori ai aplicaţiei Unde Mergem® înscrişi conform termenilor concursului iar Random.org  a extras un câştigător Iulia Moșescu şi două rezerve - Camelia Gombos şi Dorin-Iulian Chiracu.

Felicitări, Iulia, ai câştigat un City-Break în Poiana Braşov: 2 nopţi de cazare (cameră dublă cu mic-dejun) la Hotel Escalade + un voucher de 150 lei pentru distracţie la Centrul de Agrement şi Divertisment Poiana Braşov! Ţi-am trimis un e-mail pe adresa cu care te-ai înregistrat în aplicaţie; ca să revendici premiul, te rugăm să răspunzi la acest e-mail până cel târziu 4 Decembrie, ora 19:00. În caz contrar, vom acorda premiul următorului utilizator în ordinea extrasă.

- 04.12.2020: Am validat câştigătorul premiului lunii Noiembrie: este Iulia Moşescu. Felicitări!

Click aici pentru detalii.

Alte sugestii

Câştigă premiul lunii Septembrie!
Câştigă premiul lunii Iulie!
Franciza UNDE MERGEM
Câştigă premiul lunii iunie!
Câştigă premiul lunii Mai!