Câştigă premiul lunii Noiembrie!

Câştigă premiul lunii Noiembrie!


Concursul s-a încheiat. Câştigătorul este...

Update 06/12/2022, ora 11:27: participarea la concurs a fost validată. Felicitări încă o dată, Madalina Ionela Cimpoae! Îţi dorim să ai o experienţă minunată în #Harghita. Şi să ne povesteşti cum a fost, da? 🤗
 
Update 06/12/2022:  Din păcate, Alexandra Tudose nu a răspuns la emailul nostru şi nu am putut să o validăm drept câştigător la #concursundemergem #noiembrie.
Din fericire pentru pentru prima rezervă extrasă, Mădălina Ina (nume de utilizator Madalina Ionela Cimpoae)!
Felicitări, Mădălina! Ţi-am trimis un mesaj de validare la adresa de email cu care te-ai autentificat în aplicaţie, te rugăm să răspunzi la el până pe 9 Decembrie ora 12. În caz contrar vom acorda premiul următoarei rezerve: Iulian Corhana.

1/12/2022: Avem un câştigător în curs de validare  Alexandra Tudose  şi 3 rezerve  Madalina Ionela Cimpoae, Iulian Corhana, Radu Raluca.

Click aici pentru a vedea extragerea #concursundemergem #noiembrie

Vă mulţumim pentru participare şi staţi cu ochii în aplicaţia Unde Mergem®: seria de concursuri dedicate utilizatorilor primului ghid de călătorie în România continuă!  
 
Unde Mergem®
Trăieşte. Împărtăşeşte. Câştigă. 

Câştigă o experienţă de neuitat în Harghita!

Află recomandări de încredere în destinaţii româneşti şi Trăieşte momente memorabile în ţara ta. Împărtăşeşte experienţele tale, scrie recenzii, spune oamenilor din jurul tău despre prima aplicaţie românească bazată pe conţinut documentat. Câştigă premii şi recompense de poveste oferite de partenerii primului ghid de timp liber din România!  

Întâmpină iarna în Harghita cu perechea ta, într-un un city-break plin de experienţe: vă veţi bucura de cazare la o pensiune din centrul oraşului Miercurea-Ciuc, veţi spune abbiamo mangiato benissimo la unul dintre cele mai apreciate restaurante din oraş, vă veţi încărca bateriile la un spa de senzaţie şi veţi striga de bucurie în timp ce coborâţi cu bobul de vară 😀!
Căutaţi în aplicaţie destinaţia 🔍 Harghita  şi vedeţi ce alte recomandări avem ca să petreceţi timp de calitate într-una din cele mai ofertante destinaţii din România. 😍

CE POŢI CÂŞTIGA:
O experienţă în doi de neuitat în Harghita: 2 nopţi cameră dublă cu mic-dejun la Pensiunea San Gennaro* + 150 lei consumaţie la Restaurant-Pizzerie San Gennaro + o intrare pentru două persoane la Fenyo Spa + 10 coborâri pe bobul de vară la Alpine Coaster Skigyimes!
*- datele sejurului vor fi stabilite în funcţie de disponibilitatea de cazare de la Pensiunea San Gennaro, în luna Decembrie 2022.

Ce trebuie să faci?

1. Instalează în telefonul tău aplicaţia Unde Mergem. O găseşti aici: https://undemergem.app.link/install
2. Autentifică-te în aplicaţie (îţi recomandăm să îi permiţi şi acces la Localizare - te va ajuta când o vei folosi).
3. Vezi ce răspunsuri la întrebarea "unde mergem?" avem până acum şi scrie o recenzie unui Loc sau unei Atracţii recomandate de noi, pe unde ai fost de curând*. Sau mergi într-una dintre Atracţiile şi Locurile recomandate de noi, păstrează biletul de intrare/bonul fiscal fă cât mai multe poze şi scrie-i o recenzie pe pagina din aplicaţie.
- pentru a găsi imediat în aplicaţie Locul/Atracţia căreia vrei să îi scrii recenzia, intră în meniul Descoperă şi introdu în căsuţa de căutare de sus numele ei (este necesar să foloseşti diacritice, dacă este cazul).

Funcţia Caută în aplicaţia Unde Mergem.

Poţi primi câte o extra-şansă în extragerea premiului pentru fiecare dintre acţiunile următoare:
- Urmăreşti pagina Pensiunea San Gennaro din aplicaţia Unde Mergem
- Urmăreşti pagina Restaurant-Pizzerie San Gennaro  din aplicaţia Unde Mergem
- Urmăreşti pagina Fenyo Spa  din aplicaţia Unde Mergem
- Urmăreşti pagina Alpine Coaster Skigyimes  din aplicaţia Unde Mergem
- Share public a postării concursului (scrie-ne într-un comentariu la postarea concursului care este numele de utilizator din aplicaţia Unde Mergem® dacă acesta este diferit de numele de utilizator din Facebook).
Succes!

*ATENŢIE: Conform termenilor şi condiţiilor de utilizare a aplicaţiei Unde Mergem, poţi scrie o recenzie pe pagina unei Atracţii/Loc recomandat în aplicaţie doar dacă ai fost acolo, astfel încât experienţa descrisă de tine să fie reală şi de ajutor pentru ceilalţi utilizatori. Recenziile care nu respectă această condiţie/care induc în eroare pe ceilalţi utilizatori vor fi eliminate din aplicaţie şi în cazul în care au fost desemnate câştigătoare vor fi invalidate. Ne rezervăm dreptul de a solicita să ne furnizezi o dovadă rezonabilă a faptului că ai fost în Locul sau Atracţia pe care o recenzezi (orice poţi: fotografie cu tine acolo, bon fiscal/ factură/ chitanţă, confirmare a proprietarului etc.)
Te rugăm ca atunci când scrii o recenzie să spui utilizatorilor informaţii relevante despre acel Loc sau Atracţie; povesteşte experienţa ta acolo; ar fi de ajutor să spui în recenzie şi dacă prezentarea noastră reflectă realitatea, este obiectivă etc. 🙏 

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 1 Decembrie 2022.

Mecanismul concursului:
1.  Utilizatorii care scriu minimum o recenzie unei pagini din aplicaţia Unde Mergem în perioada 1-30 Noiembrie 2022 vor intra în extragerea premiului lunii Noiembrie. În cazul în care un utilizator scrie mai multe recenzii, va intra în extragere doar prima lui recenzie scrisă în această perioadă.
2. Participanţii la concurs care Urmăresc una din paginile din aplicaţia Unde Mergem
Pensiunea San Gennaro Restaurant-Pizzerie San Gennaro Fenyo Spa Alpine Coaster Skigyimes

vor primi câte o înscriere suplimentară la extragere pentru fiecare dintre aceste pagini urmărite; dacă le urmăresc pe toate, vor primi 4 şanse suplimentare.
3. Participanţii care distribuie public postarea concursului vor primi o extra-şansă la extragere.
4. Un participant la concurs poate acumula maximum 6 şanse la extragere, conform regulilor de mai sus.
5. Dintre toţi utilizatorii care au scris recenzii şi dintre înscrierile suplimentare realizate până la data de 30 Noiembrie ora 24:00 vom extrage cu un soft specializat un câştigător şi 3 rezerve. Câştigătorul va fi anunţat pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă, a treia.
Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook.

Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Alte sugestii

Câştigă premiul lunii Decembrie!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Septembrie!
Câştigă premiul lunii Iulie!
Franciza UNDE MERGEM