Piana Vyshnia Brașov

Piana Vyshnia Brașov

Bar, Pub / Braşov (BV)


Program

Închis
Vezi programul

Address

Strada Republicii 6, Brașov 500030, România

Telefon

Despre

Piana Vyshnia pentru noi a fost așa: ne plimbam, între prieteni, pe Republicii, în Brașov. Și ne-au furat privirile o firmă și o vitrină foarte atrăgătoare și în același timp intrigante – vișine și decor cu mult roșu. „Ce-o fi oare aici?” ne-am întrebat. „Dulciuri!” „Cosmetice naturale!” ne-am dat cu părerea. „Să vedem!” am decis că e cel mai bine, mai ales că unul din membrii grupului a mărturisit o pasiune greu de stăpânit pentru tot ceea ce are legătură cu familia Cireșe-Vișine.

Amplasare strategică 😊

Și... odată intrați, am avut parte de o mare, plăcută și... vișinie surpriză 😍
O amenajare foarte interesantă și inedită, plină de... vino-ncoa’, transparențe și rotunjimi – decor alcătuit din 9.000 de sticle roșii și rafturi cu diverse recipiente de diferite forme, toate pline cu... ghici! VIȘINATĂ!
Da, băutura aia pe care o știi poate de la părinți sau bunici și pe care, poate, nostalgic, ai încercat măcar o dată să o faci și tu acasă... 🙂

Decor inspirat... și inspirațional 😍

Deeeci… Piana Vyshnia este ceea ce se numește cherry bar; sau vișinotecă (ne-au plăcut maxim ambele variante). Și se află din 2021 la nr. 6 pe pietonala Republicii. E un fel de bar, unde poți să bei vișinată (doar vișinată!), nu mănânci (decât vișine din vișinată 😀 și vreo două snacks), nu stai pe scaun, socializezi și eventual dansezi și faci poze instagramabile.

Când ai mâncat ultima oară așa ceva? 😜

Vișinata e după o rețetetă ucraineană, vine din Lvov, e ușoară (17,5 grade), rafinată, cu gust intens de vișine coapte și poate fi consumată și caldă (nouă varianta asta ne-a plăcut mai mult). Imaginea conceptului este o femeie atrăgătoare și la fel de irezistibilă ca vișinele (sau cireșele) coapte.

Pentru mai târziu 😉

Ideea se bucură de succes la nivel internațional (fiind prezentă în 7 țări, cu peste 40 de baruri, din care două și în România), așa că ar putea fi o experiență interesantă și pentru tine. Iar băutura aromată poate fi luată și acasă dacă te-a cucerit; dar parcă e mai bună la fața locului, de „încălzire”, în deschiderea unei nopți în oraș 😉

Loc numai bun pentru warm-up 🤩

Și deși Piana Vyshnia se traduce prin „Vișina Beată”, recomandăm consumul responsabil... dacă se poate 🤪

Shot 100ml, 15,5 lei. Consumă responsabil, dacă poți 😀

Ultima actualizare:

  • 05/08/2023 (recomandat la 03/05/23)

Pe scurt:

  • Un loc numai bun de „încălzire”, în deschiderea unei nopți în oraș 😜

Categorie:

  • Baruri, Puburi

Potrivit pentru:

  • Evenimente, Petreceri | Ocazii speciale, Aniversări

Facilităţi:

  • Gustări | Plata cu card de credit | Terasă exterioară | Wi-Fi | Toaletă pentru clienţi

Alte sugestii

Cafeteca Magnolia

Braşov (BV) / Cafenele

Tucano Coffee Peru

Braşov (BV) / Cafenele

Book Coffee Shop

Braşov (BV) / Cafenele

Schilthorn

Braşov (BV) / Cafenele

Cafeteca Patria

Braşov (BV) / Cafenele