Primăria Municipiului Codlea

Parteneri instituţionali


Program

Închis
Vezi programul

Address

Strada Lungă 33, Codlea 505100, România

Telefon

Despre

Primăria Municipiului Codlea este instituția prin intermediul căreia reprezentanții administrației publice (Primar, Viceprimar, Consiliul Local) împreună cu aparatul de specialitate al Primarului format din funcționari publici și personal contractual, coordonează serviciile publice puse la dispoziția cetățenilor din localitate.
Municipiul Codlea are un site oficial, www.municipiulcodlea.ro, unde poți găsi informații despre conducerea instituției cu date de contact, serviciile publice, informații utile și contacte ale unor instituții de interes din municipiu, obiective turistice, trasee de drumeție, locuri de cazare și luat masa, harta digitală a Codlei, programul autobuzelor și noutăți din diverse domenii.
Program cu publicul:
Luni-Miercuri 08:30-12:00
Joi 08:30-12:00; 16:00-17:00
Vineri 08:30-12:00

Home-page site-ul oficial Codlea.

Primăria Municipiului Codlea vine în întâmpinarea cetățenilor punându-le la dispoziție și o modalitate de comunicare online. Prin serviciul Asistență online/Solicitări, orice cetățean poate să solicite diverse informații precum și să depună petiții fără a mai fi nevoie să se deplaseze personal la primărie. Site-ul oferă contribuabililor şi posibilitatea de a-și plăti taxele și impozitele locale online, prin trimitere către platforma www.ghiseul.ro.

Este important să știi că dacă ai nevoie de o informație turistică, aceasta poate fi obținută de la reprezentanții Serviciului de Promovare Turistică, ale căror birouri se găsesc în incinta Muzeului Codlei (str. Lungă nr. 113), la etaj.
După cum vei vedea în fața muzeului este montat un indicator specific unui punct de informare turistică, acel „i” pe fundal albastru, pe care îl caută toți turiștii aflați pentru prima oară într-o destinație nouă. 

Punct de informare turistică- Muzeul Codlei.

De asemenea tot pe site-ul primăriei poți avea acces la catalogul online al Bibliotecii Municipale, prin intermediul TinRead (The Information Navigator for READers), un sistem integrat de bibliotecă, un software de ultimă generaţie construit cu cea mai avansată tehnologie, achiziționat și funcțional din anul 2018. Catalogul, care conține peste 12.000 titluri și peste 11.800 exemplare, oferă cititorilor posibilitatea, în baza unui cont, să caute cărți după diverse criterii, să facă rezervări, să prelungească termenele de împrumut și să se afle mereu la curent cu noile apariții.

Catalogul online al Bibliotecii Municipale.

O noutate în organizarea și funcționarea serviciilor din cadrul primăriei este implementarea și utilizarea ecosistemului digital denumit Conect X, prin intermediul căruia se urmărește consolidarea capacității instituționale și eficientizarea activității la nivelul Municipiului Codlea, prin simplificarea procedurilor administrative și reducerea birocrației pentru cetățeni, implementând măsuri din perspectiva back-office și front-office, pentru serviciile publice furnizate.

Servicii digitale pentru cetăţeni.

Conect X este, practic, ceea ce se așteaptă de ani de zile de către mulți oameni din România – o platformă complexă prin care să se comunice online cu toate instituțiile și autoritățile, oferindu-se astfel cetățenilor posibilitatea de a înainta solicitări și de a-și soluționa problemele din sfera serviciilor publice de oriunde, la un singur click distanță, fără drumuri la primărie și minute întregi de așteptare.

- această prezentare este realizată de reprezentanţii Primăriei Municipiului Codlea, cărora le mulţumim pentru sprijinul acordat în documentarea şi listarea destinaţiei Codlea în platforma Unde Mergem®. Dacă vrei să fii ţinut la curent cu evenimentele importante organizate de Primăria Municipiului Codlea, te încurajăm să îţi instalezi aplicaţia Unde Mergem ®, să Urmăreşti această pagină şi să permiţi primirea de notificări din partea aplicaţiei!

Photo Gallery

Alte sugestii

Comuna Bran

Parteneri instituţionali

Grupul de Acţiune Locală GAL Clisura Dunării

Parteneri instituţionali

Visit Mureş

Parteneri instituţionali

Visit Harghita

Parteneri instituţionali