Intră în Comunitatea UNDE MERGEM!


Călătoreşti mult prin România? Ieşi des în oraşul tău? Participi la multe evenimente? 
Aici este locul tău! 

Mai mult ca sigur ai postat pe paginile tale de social-media recomandări de locuri care te-au impresionat, în care te-ai bucurat de experienţe pozitive şi despre care ai considerat că merită să afle prietenii tăi... Ca membru al Comunităţii Unde Mergem, atunci când vei face asta aici vei fi apreciat de mii şi zeci de mii de oameni iar pentru fiecare recomandare validată care va fi publicată în platforma UNDE MERGEM vei avea şanse la premii, călătorii şi evenimente exclusive. 

Scrie-ne pe contact@undemergem.ro un mesaj cu subiectul PROPUNERE în care ne recomanzi o Atracţie (obiectiv turistic natural sau construit de om) sau un Loc (activităţi turism, cazare, alimentaţie publică, distracţie, shopping, activităţi, servicii etc.). 
Atunci când faci o Propunere te rugăm să ne spui numele Locului sau Atracţiei, adresa şi o descriere a experienţei pe care ai avut-o acolo; motivul pentru care recomanzi acel Loc sau Atracţie; una sau mai multe fotografii (fără efecte, filtre etc.), chiar şi un video dacă îl consideri sugestiv. 

Cei mai activi şi obiectivi Contributori Unde Mergem vor fi recompensaţi (cadouri, consumaţii, vacanţe) de către partenerii platformei Unde Mergem.
Câştigă premiul acestei luni!

Alte sugestii

Câştigă premiul lunii Ianuarie!
Câştigă premiul lunii Decembrie!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!
Câştigă premiul lunii Octombrie!
Câştigă premiul lunii Septembrie!