Câştigă premiul lunii Decembrie!

Câştigă premiul lunii Decembrie!


Concursul s-a încheiat. Câştigătorul este...

Conform extragerii făcute în commentpickers.com avem un câștigător validat conform regulamentului concursului: Boza Tanța, din Galați.
Felicitări, Tanța! Să te bucuri cum trebuie de premiu... și să ne spui cum a fost, da? 🤗

Vă mulțumim tuturor pentru participare, vă așteptăm și la concursurile umătoare, dedicate Comunității de utilizatori ai primului ghid de încredere în România!  
𝐓𝐫𝐚̆𝐢𝐞𝐬̧𝐭𝐞. 𝐈̂𝐦𝐩𝐚̆𝐫𝐭𝐚̆𝐬̧𝐞𝐬̧𝐭𝐞. 𝐂𝐚̂𝐬̧𝐭𝐢𝐠𝐚̆.

În Decembrie, sărbătorim Implicarea, cu Recunoștință!

De Ziua Națională lansăm campania ”Adoptă o atracție #undemergem” și dedicăm luna Decembrie României frumoase și oamenilor care se implică în acele inițiative care o fac să meargă înainte!
 
Dacă îți place ce am făcut până acum și crezi în potențialul Unde Mergem® de a deveni un ghid de încredere în TOATĂ România, te provocăm să te implici: propune instituției sau firmei unde lucrezi, brandului sau brandurilor tale preferate, să adopte una dintre cele peste 150 de atracții naturale, antropice și istorice pe care le-am documentat și recomandat până acum. Click aici pentru a vedea apelul și pentru a-l distribui către cei care crezi că ar putea și cărora le-ar plăcea să se alăture celei mai ambițioase inițiative independente de promovare a destinațiilor din România. 🤗

În #Decembrie și la #ConcursUndeMergem este vorba despre Implicare și Recunoștință.
Cu implicarea oamenilor inimoși de la Casa Alpina, punem la bătaie două sejururi, într-unul din cele mai frumoase sate din lume. De unul te poți bucura tu împreună cu perechea ta iar pe celălalt îl poți oferi unor oameni dragi ție, în semn de recunoștință pentru un gest frumos, o faptă bună sau pur și simplu, pentru că vă sunt aproape. 😊
Vă vor ține companie și câțiva dintre Contributorii Unde Mergem® - acei oameni minunați care au ales să se implice în inițiativa noastră povestind #pebune despre locurile în care trăiesc sau pe care le vizitează! 😍

🎁 CE POŢI CÂŞTIGA:
Două nopţi de cazare în două camere duble, cu acces la facilități complete self-service, la Casa Alpina din Peștera, Moieciu-Brașov.
- perioada sejurului este 15-17 Ianuarie 2024.

Ce trebuie să faci?

Citeşte cu atenţie tot regulamentul concursului; prin înscrierea la concurs confimi că eşti de acord cu mecanismul şi condiţiile acestuia:  
1. Instalează
în telefonul tău aplicaţia Unde Mergem. O găseşti aici: https://undemergem.app.link/install
2. Creează un cont şi Autentifică-te în aplicaţie (îţi recomandăm să îi permiţi şi acces la Localizare - te va ajuta când o vei folosi).
3. Urmărește pagina Casa Alpina din aplicație
Casa Alpina

4. Scrie un comentariu* la postarea concursului Câştigă premiul Lunii Decembrie în care inviți cu @tag o companie sau un brand preferat să adopte o atracție #undemergem; vom aprecia și cu siguranță vor aprecia și ei dacă vei motiva, în câteva cuvinte, de ce le-ai făcut invitația. Dacă știi mai multe companii sau branduri despre care crezi că le-ar face plăcere să se implice, le poți invita pe toate, în comentarii diferite, fiecare cu motivația aferentă.
*Atenţie: dacă numele de utilizator din aplicaţia Unde Mergem este diferit de numele de utilizator/profil din Facebook, te rugăm să menţionezi în comentariul pentru concurs şi care este numele tău de utilizator din Unde Mergem; îl vei găsi în secțiunea Profil din aplicație.

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 2 Ianuarie 2024.

Mecanismul concursului:
Comentariile scrise conform termenilor concursului la postarea Câştigă premiul Lunii Decembrie în perioada 1 Decembrie 2023 - 1 Ianuarie 2024, ora 24:00  vor intra în extragerea premiului lunii Decembrie. (Atenție, participările la concurs care nu respectă toți pașii vor fi invalidate!)
Dintre toate comentariile realizate conform termenilor concursului (validate de noi cu un Like) până la data de 1 Ianuarie 2024 ora 24:00 vom extrage cu un soft specializat un câştigător în curs de validare şi 3 rezerve. După validare, câştigătorul va fi anunţat aici şi pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă, a treia.
Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook. Prin participarea la concurs ești de acord că datele personale (nume, adresa & număr de telefon) îți vor fi procesate pentru livrarea premiului, în cazul in care vei câștiga.
Prin participarea la concurs confirmi că ai peste 18 ani şi că eşti de acord cu regulamentul acestuia.
Participările care nu respectă toate condiţiile participării nu vor intra în extragere iar cele care au fost extrase/validate dar vom constata ulterior extragerii că au încălcat regulamentul vor fi invalidate.
Ne rezervăm dreptul de a invalida orice înscriere la concurs despre care aflăm că au fost înșelătoare (de exemplu dar fără a se rezuma la acestea: folosirea de conturi false în social-media, introducerea de informații false etc.).


Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Alte sugestii

La Mulți Ani 2024
Adoptă o atracție #undemergem!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!
Câştigă premiul lunii Septembrie!