Târg de Crăciun Constanța 2023

Târg de Crăciun Constanța 2023

Se întâmplă în CONSTANȚA  |  Comunitate

Gazdă:

Strada Mircea cel Bătrân 97, Constanța 900592, România

Data și ora:

Despre

Timp de 28 zile, între 30 Noiembrie și 27 Decembrie 2023,  Primăria Constanța vă invită să vă bucurați de o experiență unică ce va oferi mix-ul perfect dintre magia orașului și spiritul sărbătorior de iarnă, la Târgul de Crăciun din parcul „Oleg Danovski”!

Veți descoperi atmosfera de sărbătoare și vă veți bucura de surprize pregătite atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Nu vor lipsi concertele, atelierele distractive, căsuța lui Moș Crăciun, colindele, trenulețele, dar și numeroasele standuri cu produse artizanale și cu idei de cadouri pentru toți cei dragi. 

Nu au fost uitați nici cei cărora le place patinajul, de aceea Primăria Constanța  a amenajat un patinoar, care poate fi folosit gratuit de doritori. 
Atmosfera va fi încălzită de grupuri de colindători, iar vocile lor pline de bucurie vor răsuna, în parc. În fiecare zi, începând cu ora 17:00, pe scena special amenajată vor evolua zeci de artiști, care vă vor încânta cu reprezentațiile lor. 

Programul zilnic al târgului va fi în intervalul 14:00 – 22:00, iar în weekend porțile Târgului de Crăciun se vor deschide cu două ore mai devreme, de la ora 12:00.

Fotografii