OMD Mamaia-Constanța

OMD Mamaia-Constanța

Parteneri instituţionali


Address

Strada Nicolae Titulescu 32, Constanța 900178, România

Telefon

Despre

Organizația de Management al Destinației O.M.D. Mamaia-Constanța a fost înființată în 2023 printr-o asociere între Primăria Municipiului Constanța (cu 50%) și trei patronate din turism (Organizația Patronală Mamaia-Constanța, Asociația Patronală Resto, Patronatul Marea Mamaia-Constanța, fiecare cu câte 16,66%), cu scopul de a gestiona în comun, mai eficient, activitățile de promovare și management turistic pentru stațiunea Mamaia și municipiul Constanța.
 
Imediat după înființare, O.M.D MAMAIA- CONSTANȚA a demarat procedura de angajare pentru primii membri ai echipei iar în toamna lui 2023 va organiza un concurs de soluții național pentru siglă și slogan, precum pentru achiziționarea unor servicii de marketing turistic.
În sezonul estival 2023, aproape în fiecare weekend Piațeta Cazino din Mamaia a găzduit concerte cu nume mari din showbiz-ul românesc, la care au asistat gratuit mii de turiști aflați în cea mai mare stațiune de la litoralul românesc.

Închiderea sezonului de concerte 2023.

Pe lângă acestea, în cadrul și spiritul activităților principale asumate, O.M.D MAMAIA – CONSTANȚA a început un Parteneriat cu primul ghid de călătorie și timp liber din România, platforma Unde Mergem® (website și aplicație pentru mobil), în cadrul căruia sunt așteptate următoarele rezultate:
  • Documentarea stațiunii turistice Mamaia și a municipiului Constanța pentru evaluarea, documentarea la fața locului conform Procedurilor de lucru și a Valorilor Unde Mergem® și în final, recomandarea în paginile de destinație corespunzătoare din ghidul Unde Mergem, a minimum 36 de puncte de interes turistic, în secțiunile „ce merită să vezi”, „unde dormi”, „unde mănânci”, „unde te distrezi”, „activități & experiențe”, „shopping”, „servicii”. 
  • O vizibilitate online excelentă a celor două destinații și a recomandărilor #undemergem din acestea, atât în rezultatele din motoarele de căutare cât și în interiorul platformei Unde Mergem.
  • Și, cel mai important: creșterea nivelului de satisfacție a vizitatorilor celor două destinații!
De asemenea, în cadrul acestui Parteneriat, în secțiunea Evenimente a aplicației Unde Mergem vor putea fi listate toate evenimentele organizate de O.M.D MAMAIA- CONSTANȚA, precum și cele la care ghidul Unde Mergem va fi invitat să colaboreze în calitate de Partener Media.
Astfel, vizitatorii (dar și localnicii), vor avea la îndemână în ghidul Unde Mergem un prim set de recomandări care îi poate ajuta să planifice o ieșire în oraș, un city-break sau chiar un sejur mai lung în Constanța și Mamaia; dar care îi va putea ajuta și atunci când se află deja în Constanța și/sau Mamaia și au nevoie rapid de răspunsuri de încredere la întrebarea „unde mergem?”. 
Împreună, mergem cu bine (și) la Mamaia și Constanța!

Dacă vreți să propuneți O.M.D MAMAIA- CONSTANȚA o acțiune, o colaborare sau un parteneriat care se încadrează în obiectivele, activitățile și scopurile prezentate, sunteți invitați să folosiți datele de contact din această pagină! 

Alte sugestii

Comuna Bran

Parteneri instituţionali

Grupul de Acţiune Locală GAL Clisura Dunării

Parteneri instituţionali

Visit Harghita

Parteneri instituţionali