Câştigă premiul lunii Ianuarie!


Câştigătorul este...

Dintre recenziile şi înscrieri suplimentare conform termenilor concursului am extras cu RANDOM.ORG  -  List Randomizer un câştigător 
𝐑𝐨𝐛𝐞𝐫𝐭 𝐆𝐢𝐮𝐫𝐠𝐢𝐮 (cu recenzia pentru Pârtia Bradu)
şi 3 rezerve 
- Andreea Ardelean - Piaţa Mare
- Anita Nagy - Cascada Javardi
- Maria Bucurescu - Ultra Armory

Felicitări, Robert! Te vei bucura de 2 nopţi de cazare (cameră dublă) cu demipensiune pentru două persoane la Cabana SKV  Postavarul, te vei putea iniţia sau perfecţiona în tainele schiatului într-o şedinţă 2 ore pentru 2 persoane cu monitor-ski.ro iar la Centrul de Agrement si Divertisment Poiana Brasov vei avea un voucher de 150 lei pentru distracţie de neuitat!
Ţi-am trimis un e-mail pe adresa cu care te-ai înregistrat în aplicaţie: ca să revendici premiul te rugăm să răspunzi la acest e-mail până cel târziu 3 Februarie ora 12:00. În caz contrar, vom acorda premiul uneia dintre rezerve în ordinea extrasă.
Update 04.02.2022. Câştigătorul a fost validat: felicitări, Giurgiu Robert-Andrei! Îţi dorim să ai un mountain-break de poveste în Poiana Braşov!

În Noul An câştigă un mountain-break în Poiana Braşov!

Află recomandări de încredere şi Trăieşte momente memorabile în ţara ta. Împărtăşeşte experienţele tale, scrie recenzii, spune oamenilor din jurul tău despre prima aplicaţie românească bazată pe conţinut documentat. Câştigă premii şi recompense de poveste oferite de partenerii primului ghid de timp liber din România!  

Pentru că eşti utilizator al aplicaţiei Unde Mergem, îţi oferim ocazia de a veni la schi în Poiana Braşov şi să îţi stabileşti "baza" în inima domeniului schiabil, la una dintre cele mai frumoase cabane montane din România! 😊 Poiana Braşov are cel mai ospitalier domeniu schiabil din România, suplimentat cu centre pentru închirierea echipamentului și școli cu instructori de schi și snowboard.

CE POŢI CÂŞTIGA:

Un Mountain-Break la înălţime: 2 nopţi de cazare (cameră dublă) cu demipensiune pentru două persoane la Cabana Postăvaru. Te vei putea iniţia sau perfecţiona în tainele schiatului într-o şedinţă 2 ore pentru 2 persoane la Monitor-ski.ro. Iar la Centrul de Agrement şi Divertisment din Poiana Braşov te vei bucura de un voucher de 150 lei pentru distracţie de neuitat!
- data sejurului va fi stabilită în funcţie de disponibilitatea de cazare a Cabanei Postăvaru în luna februarie 2022, în cursul săptămânii (L-J).

Ce trebuie să faci?

1. Instalează în telefonul tău aplicaţia Unde Mergem. O găseşti aici: https://undemergem.app.link/install
2. Creează un cont şi autentifică-te în aplicaţie (îţi recomandăm să îi permiţi şi acces la Localizare - te va ajuta când o vei folosi).
3. Scrie o recenzie unui Loc sau unei Atracţii recomandate de noi, pe unde ai fost de curând*.
- pentru a găsi imediat în aplicaţie Locul/Atracţia căreia vrei să îi scrii recenzia, intră în meniul Descoperă şi introdu în căsuţa de căutare de sus numele ei (este necesar să foloseşti diacritice, dacă este cazul).

Funcţia Caută în aplicaţia Unde Mergem.

Poţi primi câte o extra-şansă în extragerea premiului pentru fiecare dintre acţiunile următoare:
- Urmăreşti pagina Cabana Postăvaru - Julius Römer din aplicaţia Unde Mergem
- Urmăreşti pagina Monitor-ski.ro din aplicaţia Unde Mergem
- Urmăreşti pagina Centrul de Agrement şi Divertisment Poiana Braşov  din aplicaţia Unde Mergem
- Share public la postarea concursului
Succes!

*ATENŢIE: Conform termenilor şi condiţiilor de utilizare a aplicaţiei Unde Mergem, poţi scrie o recenzie pe pagina unei Atracţii/Loc recomandat de aplicaţie doar dacă ai fost acolo, astfel încât experienţa descrisă de tine să fie reală şi de ajutor pentru ceilalţi utilizatori. Recenziile care nu respectă această condiţie/care induc în eroare pe ceilalţi utilizatori vor fi eliminate din aplicaţie. Ne rezervăm dreptul de a solicita să ne furnizezi o dovadă rezonabilă a faptului că ai fost în Locul sau Atracţia pe care o recenzezi (orice poţi: fotografie cu tine acolo, bon fiscal/ factură/ chitanţă, confirmare a proprietarului etc.)
Te rugăm ca atunci când scrii o recenzie să spui utilizatorilor informaţii relevante despre acel Loc sau Atracţie; povesteşte experienţa ta acolo; ne-ar ajuta să spui în recenzie şi dacă prezentarea noastră reflectă realitatea, este obiectivă etc. 🙏 

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 1 Februarie 2022.

Mecanismul concursului:
1.  Utilizatorii care scriu minimum o recenzie unei pagini din aplicaţia Unde Mergem în perioada 3-31 Ianuarie 2022 vor intra în extragerea premiului lunii Ianuarie. În cazul în care un utilizator scrie mai multe recenzii, va intra în extragere doar prima lui recenzie scrisă în această perioadă.
2. Participanţii la concurs care Urmăresc una din paginile din aplicaţia Unde Mergem
Cabana Postăvaru Monitor-ski.ro Centrul de Agrement şi Divertisment Poiana Braşov

vor primi câte o înscriere suplimentară la extragere pentru fiecare dintre aceste pagini urmărite; dacă le urmăresc pe toate, vor primi 3 şanse suplimentare.
3. Participanţii care distribuie public postarea concursului vor primi o extra-şansă la extragere.
4. Un participant la concurs poate acumula maximum 5 şanse la extragere, conform regulilor de mai sus.
5. Dintre toţi utilizatorii care au scris recenzii şi dintre înscrierile suplimentare realizate până la data de 31 Ianuarie ora 24:00 vom extrage cu un soft specializat un câştigător şi 3 rezerve. Câştigătorul va fi anunţat pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct la adresa de email cu care s-a autentificat în aplicaţia Unde Mergem®, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă, a treia.
Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook. Prin prin participarea la concurs ești de acord ca datele personale (nume, adresa & număr de telefon) îți vor fi procesate pentru livrarea premiului, în cazul in care vei câștiga.  

Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Alte sugestii

Câştigă premiul lunii Decembrie!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!
Câştigă premiul lunii Septembrie!
Câştigă premiul lunii Iulie!