Karpaten Panorama 2021


Data și ora:
Gazdă:

Cabana SKV Postavarul, Drumul Rosu, Poiana Brasov, RO, Brasov, Romania

Despre

În luna Octombrie berea curge în valuri, pe toate meridianele lumii, la tot felul de festivaluri şi petreceri cu tematică Oktoberfest - inclusiv în Postăvaru, unde de 15 ani deja, Familia Truetsch invită toţi prietenii la o petrecere cu multă voie bună, dans, mâncare aleasă şi băutură (cu măsură), alături de Fanfara Ţara Bârsei!
Unde? La Cabana Postăvaru!
Când? 1-3 Octombrie 2021
Ce? Fanfara cântă în fiecare zi de la ora 12 până la apusul soarelui; te poţi bucura de panorama extraordinară a munţilor, poţi dansa pe muzică germană şi poţi striga cât te ţin plămânii: Zicke! Zacke!

Dacă vrei să-ţi faci o idee despre acest eveniment click aici ca să îl vezi pe cel din 2019, prin "ochii" unuia dintre participanţi. Printre dansatori îi vei vedea şi pe seniorii familiei Truetsch - doamna şi domnul cabanier, la ultimul Karpaten Panorama în care au deschis balul împreună. 😢 Viaţa merge mai departe!

Domnul Rolf Truetsch a fost unul dintre cei care au încurajat şi sprijinit aplicaţia Unde Mergem încă de la stadiul de idee şi ne bucurăm că am apucat să i-o prezentăm astă iarnă, la o cană de ceai cu stroh. Nu te vom uita niciodată, domnule Rolf! Odihnă veşnică în Postăvarul de sus!

Fotografii