Câştigă premiul lunii Aprilie!

Câştigă premiul lunii Aprilie!


Concursul s-a încheiat. Câştigătorul este...

02/05/2023: Câştigătorul concursului este Ileana Coman!

Vă mulţumim tuturor pentru participare şi staţi cu ochii în aplicaţia Unde Mergem®: seria de concursuri dedicate utilizatorilor primului ghid de călătorie în România continuă!  
 
Unde Mergem®
Trăieşte. Împărtăşeşte. Câştigă. 

Câştigă o ieşire pe Moşie!

Luna Mai este o perioadă foarte bună să mergi la munte: natura este în cel mai pur verde al ei, soarele te încălzeşte atât cât trebuie, pădurile sunt pline de cântecul păsărelelor... iar dacă mai eşti însoţit şi de oameni dragi ţie, nici că se poate mai bine!
 
Trăieşte. Împărtăşeşte. Câştigă.
La Unde Mergem® Aprilie nu este luna păcălelilor ci luna prieteniei, în care am pregătit un premiu special: o cabană superbă, cu 4 camere duble, care poate fi  în întregime a a ta şi pe care o poţi împărţi cu cei mai buni prieteni. 🤗 Veţi petrece împreună două zile şi două nopţi ca în vremurile bune - veselie, poveşti, grătare, board games, zonă de explorat... vă veţi distra bine, într-un loc numai bun pentru aşa ceva! ❤️

CE POŢI CÂŞTIGA:
2 nopţi de cazare în regim self-service, capacitate maximă de cazare 8 persoane în 4 camere duble. Citeşte recomandarea completă Moşia Sofiei în aplicaţia Unde Mergem®
pentru a vedea ce te aşteaptă acolo! 🤩
- data sejurului va fi stabilită în funcţie de disponibilitatea de cazare Moşia Sofiei, în intervale luni-joi din luna Mai 2023.

Ce trebuie să faci?

1. Instalează în telefonul tău aplicaţia Unde Mergem. O găseşti aici: https://undemergem.app.link/install
2. Creează un cont şi Autentifică-te în aplicaţie (îţi recomandăm să îi permiţi şi acces la Localizare - te va ajuta când o vei folosi).
3. Urmăreşte pagina Moşia Sofiei din aplicaţia Unde Mergem.
4. Distribuie public postarea concursului Câştigă premiul Lunii Aprilie pe profilul tău FB şi opţional, dă tag prietenilor cu care ţi-ar plăcea să împarţi premiul.
5. Pune într-un comentariu la postarea concursului Câştigă premiul Lunii Aprilie o poză ce îţi aminteşte de o fază haioasă, trăznită, memorabilă trăită împreună cu prietenii tăi. Invită-ţi prietenii să îți dea like. Dacă şi împărtăşeşti povestea odată cu poza, s-ar putea să obții mai multe like-uri 😉 pentru că poza cu cele mai multe aprecieri va decide câştigătorul,  fără nicio altă tragere la sorţi! (atenție, trebuie să fie bifate toate condițiile de mai sus!).
Succes!

Desemnarea câştigătorului

va avea loc în data de 2 Mai 2023.

Comentariul cu poză publicat în perioada 1 Aprilie -1 Mai 2023 la postarea Câştigă premiul Lunii Aprilie, conform termenilor concursului, care va avea cele mai multe aprecieri în data de 1 Mai ora 24 va fi declarat câştigător, după parcurgerea procesului de validare:
1. Verificarea tuturor condiţiilor de participare.
2. Revendicarea premiului de către câştigător.
În caz contrar, vom încerca validarea unuia dintre următoarele comentarii ca număr de aprecieri.

Înainte de a face comentariul la postarea concursului, nu uita să Urmăreşti pagina:
Moşia Sofiei

Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook. Prin participarea la concurs ești de acord că datele personale (nume, adresa & număr de telefon) îți vor fi procesate pentru livrarea premiului, în cazul in care vei câștiga.  

Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Alte sugestii

Adoptă o atracție #undemergem!
Câştigă premiul lunii Decembrie!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!
Câştigă premiul lunii Septembrie!