Felicitări!


Dacă ai instalat aplicaţia Unde Mergem® înseamnă că eşti un om care apreciază locurile şi activităţile care sunt orientate spre satisfacţia clienţilor lor. Înseamnă că te-ai săturat de pierdut vremea pe tot felul de site-uri unde trebuie să faci slalom printre reclame, mai mult sau mai puţin mascate... unde trebuie să "filtrezi" o cantitate uriaşă de informaţii ca să descoperi ce este adevăr şi ce este exagerare ...unde te poţi considera norocos dacă găseşti acele locuri potrivite aşteptărilor tale. 

Bine ai venit pe UNDE MERGEM® - platforma unde vei găsi doar răspunsuri de încredere la una dintre cele mai des întâlnite întrebări din limba română!


Cum facem asta?
Ne documentăm continuu: o echipă din ce în ce mai mare de oameni pasionaţi de călătorii, de scris, de geografie, de ... România 🙂 caută informaţii despre ce merită să vedem şi unde să mergem în ţara asta frumoasă!
Citim sute şi mii de recenzii în online, vizităm, fotografiem, gustăm, completăm chestionare de satisfacţie pentru clienţii lor ... identificăm acele Locuri şi Atracţii care merită să devină răspuns la întrebarea Unde Mergem? şi le listăm în platformă, gratuit şi fără a condiţiona asta de plata vreunei sume sau contract de publicitate.


Atunci când vei găsi pe UNDE MERGEM® un hotel, restaurant, magazin sau cafenea, poţi fi sigur că suma calităţilor acelui loc este semnificativ mai mare decât cea a defectelor lui şi înseamnă că poţi să îl ai în vedere pentru o vizită pentru că sunt şanse mari să fii satisfăcut acolo!

InfoXICATION

Infoxicarea este un termen prezis în anii '70 de futurologul Alvin Toffler. În cartea “Șocul viitorului”, acesta a popularizat expresia ”information overload” (sau ”infobesity” şi ”infoxication”) care poate fi tradusă prin sintagma ”exces de informaţie” şi se referă la dificultatea oamenilor de a putea să înţeleagă o chestiune şi de a lua decizii corecte, din cauza prezenţei unei cantităţi prea mari de informaţii. 50 de ani mai târziu ne confruntăm cu această situaţie neplăcută, în care atunci când vrem să ne informăm suntem copleşiţi de informaţia disponibilă - mare parte din ea conţinut expirat, duplicat, nedocumentat sau pur şi simplu ... publicitar.
Echipa UNDE MERGEM® se documentează în locul tău şi, cu ajutorul Comunităţii Unde Mergem, identifică şi prezintă doar acele locuri şi atracţii care merită să fie văzute şi vizitate în România!

Comunitatea UNDE MERGEM
Călătoreşti mult prin România? Ieşi des în oraşul tău? Participi la multe evenimente? 
Aici este locul tău! 🙂
Mai mult ca sigur ai postat pe paginile tale de social-media recomandări de locuri care te-au impresionat, în care te-ai bucurat de experienţe pozitive şi despre care ai considerat că merită să afle prietenii tăi... 
Ca membru al Comunităţii Unde Mergem, atunci când vei face asta aici vei fi apreciat de mii şi zeci de mii de oameni iar cei mai activi şi apreciaţi Contributori Unde Mergem vor fi recompensaţi (cadouri, consumaţii, vacanţe) de către partenerii platformei Unde Mergem.

Scrie-ne pe contact@undemergem.ro un mesaj cu subiectul PROPUNERE în care ne recomanzi o Atracţie (obiectiv turistic natural sau construit de om) sau un Loc (activităţi turism, cazare, alimentaţie publică, distracţie, shopping, activităţi, servicii etc.); te rugăm să propui doar Locuri şi Atracţii pe care le-ai recomanda unui prieten bun 🙂

Atunci când faci o Propunere te rugăm să ne spui numele Locului sau Atracţiei, adresa şi o descriere a experienţei pe care ai avut-o acolo; motivul pentru care recomanzi acel Loc sau Atracţie; una sau mai multe fotografii (fără efecte, filtre etc.), chiar şi un video dacă îl consideri sugestiv. Te rugăm ca întreg conţinutul prezentării să fie original, fără copy-paste de pe alte site-uri sau postări.
Pentru fiecare recomandare pe care o faci şi care va fi validată şi publicată în platforma UNDE MERGEM vei avea şanse la premii, călătorii şi evenimente exclusive!

Alte sugestii

Câştigă premiul lunii Decembrie!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!
Câştigă premiul lunii Septembrie!
Câştigă premiul lunii Iulie!