Câştigă premiul lunii Aprilie!


Câştigătorul este...

Dintre comentariile şi înscrierile suplimentare conform termenilor concursului am extras cu Comment Picker un câştigător
Elena Susanu
şi 3 rezerve
1. Lucia Daniela
2. Barbulescu Eduard Dumitru
3. Camy Ashihara

Felicitări Elena, dorinţa ta de a merge la Casa cu smochine se pare că se va îndeplini! Vei petrece aici trei zile şi trei nopţi împreună cu oamenii dragi ţie. În plus, vă veţi bucura de consumaţie de 2x175 lei la Restaurant Eibenthal + o tură de o oră cu 2 atv-uri la ATV-FCR din Eşelniţa. O adevărată Aventură pe Clisură!
 
𝘛𝘦 𝘳𝘶𝘨𝘢𝘮 𝘴𝘢 𝘳𝘢𝘴𝘱𝘶𝘯𝘻𝘪 𝘱𝘢𝘯𝘢 𝘱𝘦 5 MAI 𝘰𝘳𝘢 14:00 𝘭𝘢 𝘮𝘦𝘴𝘢𝘫𝘶𝘭 𝘥𝘦 𝘷𝘢𝘭𝘪𝘥𝘢𝘳𝘦 𝘱𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘭-𝘢𝘮 𝘵𝘳𝘪𝘮𝘪𝘴 𝘱𝘦 𝘢𝘥𝘳𝘦𝘴𝘢 𝘥𝘦 𝘦𝘮𝘢𝘪𝘭 𝘤𝘶 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘵𝘦-𝘢𝘪 𝘢𝘶𝘵𝘦𝘯𝘵𝘪𝘧𝘪𝘤𝘢𝘵 𝘪𝘯 𝘢𝘱𝘭𝘪𝘤𝘢𝘵𝘪𝘦. 𝘐𝘯 𝘤𝘢𝘻 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘳𝘢𝘳 𝘷𝘰𝘮 𝘷𝘢𝘭𝘪𝘥𝘢 𝘶𝘯 𝘤𝘢𝘴𝘵𝘪𝘨𝘢𝘵𝘰𝘳 𝘥𝘪𝘯𝘵𝘳𝘦 𝘳𝘦𝘻𝘦𝘳𝘷𝘦𝘭𝘦 𝘦𝘹𝘵𝘳𝘢𝘴𝘦:
Lucia Daniela
Barbulescu Eduard Dumitru
Camy Ashihara

Update 02.05.2022. Câştigătorul a fost validat: felicitări, Pușcașu (Susanu) Elena! Îţi dorim să te bucuri de distracţie faină pe Clisura Dunării! 

Vă mulţumim tuturor pentru participarea la concurs şi pentru sugestiile de locuri, le vom avea în vedere în procesul nostru de pre-documentare. Staţi aproape, seria de premii #undemergem continuă!
 
Trăieşte. Împărtăşeşte. Câştigă.

Câştigă o aventură pe Clisură!

Luna Mai este o perioadă foarte bună să vezi Clisura Dunării: natura este în cel mai pur verde al ei, soarele nu te toropeşte, pădurile sunt pline de câtecul păsărelelor... s-ar putea să mai prinzi înflorită chiar şi laleaua de Cazane. Poţi face drumeţii, poţi face un tur cu barca, poţi mânca ceva bun... caută în aplicaţie 🔎 Clisura Dunării sau în Google unde mergem clisura dunarii şi descoperă ce poţi face într-una din cele mai faine destinaţii din România! 😍

Trăieşte. Împărtăşeşte. Câştigă.
La Unde Mergem® Aprilie nu este luna păcălelilor ci a suprizelor: cu amabilitatea simpaticilor noştri parteneri şi cu un pic de noroc poţi câştiga o mini-vacanţă de primăvară împreună cu perechea ta plus încă una pe care să o oferi unor oameni dragi din viaţa ta. O Aventură pe Clisură memorabilă!!! ❤️🤗 

CE POŢI CÂŞTIGA:
3 nopţi de cazare (cameră dublă cu mic-dejun şi acces la spa) la Casa cu smochine din Sviniţa + consumaţie de 175 lei la Restaurantul Eibenthal + o tură de o oră cu ATV FCR din Eşelniţa. Şi toate astea, x2! 🤩
- data sejurului va fi stabilită în funcţie de disponibilitatea de cazare a pensiunii Casa cu smochine în luna Mai 2022.

Ce trebuie să faci?

1. Instalează în telefonul tău aplicaţia Unde Mergem. O găseşti aici: https://undemergem.app.link/install
2. Creează un cont şi Autentifică-te în aplicaţie (îţi recomandăm să îi permiţi şi acces la Localizare - te va ajuta când o vei folosi). 
3. Scrie un comentariu la postarea concursului Câştigă premiul Lunii Aprilie în care menţionezi cu tag un loc din Unde Mergem în care ţi-ar plăcea să mergi + un loc unde ai fost de curând şi despre care crezi că ar merita să fie recomandat în Unde Mergem; promitem că îl vom avea în vedere în documentările noastre viitoare!
- pentru a verifica dacă un loc este sau nu în aplicaţie foloseşte funcţia 🔍 Caută din meniul Descoperă.
 
Poţi primi câte o extra-şansă în extragerea premiului pentru fiecare dintre acţiunile următoare:
- Urmăreşti pagina Casa cu smochine din aplicaţia Unde Mergem
- Urmăreşti pagina Restaurant Eibenthal din aplicaţia Unde Mergem
- Urmăreşti pagina ATV FCR din aplicaţia Unde Mergem
- Share public la postarea concursului
Succes!

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 2 Mai 2022.

Mecanismul concursului:
1. Fiecare comentariu (scris conform termenilor concursului) la postarea Câştigă premiul Lunii Aprilie în perioada 1 Aprilie - 1 Mai 2022 va primi o şansă la extragerea premiului lunii Aprilie.
2. Participanţii la concurs care Urmăresc una din paginile din aplicaţia Unde Mergem
Casa cu smochine Restaurant Eibenthal ATV FCR

vor primi câte o înscriere suplimentară la extragere pentru fiecare dintre aceste pagini urmărite; dacă le urmăresc pe toate, vor primi 3 şanse suplimentare.
3. Participanţii care distribuie public postarea concursului vor primi o extra-şansă la extragere.
4. Un participant la concurs poate acumula maximum 5 şanse la extragere, conform regulilor de mai sus.
5. Dintre toate comentariile conform şi dintre înscrierile suplimentare realizate conform termenilor concursului până la data de 1 Mai 2022 ora 24:00 vom extrage cu un soft specializat un câştigător şi 3 rezerve. Câştigătorul va fi anunţat pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă, a treia.
Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook. Prin participarea la concurs ești de acord că datele personale (nume, adresa & număr de telefon) îți vor fi procesate pentru livrarea premiului, în cazul in care vei câștiga.  

Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Alte sugestii

Câştigă premiul lunii Decembrie!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!
Câştigă premiul lunii Septembrie!
Câştigă premiul lunii Iulie!