Cosmetics Beauty Hair

Cosmetics Beauty Hair


Bilete:

10 lei

Gazdă:


Bulevardul Mărăști 65-67, București, România

Organizator:

Data și ora:

Despre

Setezi trenduri în industria de beauty? Ai un business în acest domeniu și vrei să-l faci cunoscut? Oferi servicii de skincare, hairstyle, barbershop, make-up și cosmetică? Ești furnizor de produse necesare în centrele de estetică sau saloanele de înfrumusețare? Atunci trebuie să participi ca expozant la #CosmeticsBeautyHair2023!

Expoziția Internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură se desfășoară în perioada 21 – 24 septembrie, în pavilionul B1 din Centrul Expozițional ROMEXPO, și se adresează atât profesioniștilor, cât și publicului larg.

COSMETICS BEAUTY HAIR se adresează atât componentei de business, cât și consumatorilor finali, fiind o platformă de prezentare pentru producătorii, importatorii și distribuitorii de produse, echipamente și mobilier pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură, dar și o experienţă de neratat pentru cei care sunt pasionaţi de make-up şi hair styling. 
Pe perioada târgului, companiile participante expun produse cosmetice profesionale, cele mai noi echipamente destinate îngrijirii și esteticii corporale și ilustrează cele mai apreciate trenduri și tehnici în materie de beauty.

Preț bilet intrare: 10 lei
Pavilion B1
Bd. Mărăști, nr. 65-67

Program de vizitare  

21 – 23 septembrie, în intervalul orar 10:00 – 18:00
24 septembrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 16:00

În aceeași perioadă la Romexpo se desfășoară și #BifeSim2023Târgul internațional de mobilă, echipamente și accesorii.

Fotografii