Câştigă premiul lunii Mai!

Câştigă premiul lunii Mai!


Concursul s-a încheiat. Câştigătorul este...

01/06/2023: Câştigătorul concursului este Daniela Dodoi! Felicitări!

Vă mulţumim tuturor pentru participare şi staţi cu ochii în aplicaţia Unde Mergem®: seria de concursuri dedicate utilizatorilor primului ghid de călătorie în România continuă!  
 
Unde Mergem®
Trăieşte. Împărtăşeşte. Câştigă. 

Relaxare la Sovata!

Află recomandări de încredere şi Trăieşte momente memorabile în ţara ta. Împărtăşeşte experienţele tale, scrie recenzii de ajutor pentru ceilalţi utilizatori, spune oamenilor din jurul tău despre prima aplicaţie românească bazată pe conţinut documentat. Câştigă premii şi recompense de poveste oferite de partenerii primului ghid de timp liber din România!  

La Unde Mergem® Mai este luna în care poţi pune umărul la creșterea numărului de oameni care află pe unde merită să meargă prin țara lor. Iar cu amabilitatea simpaticilor noştri parteneri şi cu un pic de noroc poţi fi recompensat cu o escapadă de relaxare memorabilă, la Hotel Relax din Sovata!!! ❤️🤗

Sovata nu mai este de mult locul unde face Nicu armata 😀 Acum este o destinație minunată, indiferent de anotimp, unde te încurajăm să mergi, să trăiești și să câștigi amintiri minunate, alături de cei dragi!

CE POŢI CÂŞTIGA:
Un voucher de 1000 de lei pe care îl poți folosi pentru un sejur la Hotel Relax, oricând până la finalul anului 2023! În funcție de perioada sejurului cu acest acest voucher acoperă 1-2 sau 3 nopți de cazare în cameră dublă, cu mic dejun sau demipensiune. Bonus, vei avea inclusă intrarea la Spa-ul hotelului pe perioada sejurului!

Iar dacă în luna Mai vom atinge borna de 10.000 de instalări ale aplicației, vom oferi și un voucher de 200 lei pe care cel care a contribuit la asta și te-a ajutat la câștigarea premiului îl va putea folosi la rezervarea unui sejur la Hotel Relax, astfel încât să vă puteți relaxa împreună în frumoasa stațiune Sovata! 🤝 Așa că încurajează-ți prietenii să invite cât mai mulți oameni din jurul lor să își instaleze aplicația Unde Mergem. Mulțumim!

Ce trebuie să faci?

Citeşte cu atenţie tot regulamentul concursului şi participă doar dacă l-ai înţeles; prin înscrierea la concurs confimi că eşti de acord cu mecanismul şi condiţiile acestuia:  
1. Instalează
în telefonul tău aplicaţia Unde Mergem. O găseşti aici: https://undemergem.app.link/install
2. Creează un cont şi Autentifică-te în aplicaţie (îţi recomandăm să îi permiţi şi acces la Localizare - te va ajuta când o vei folosi).
3. Urmărește pagina Hotel Relax din aplicație.
Hotel Relax

4. Scrie un comentariu* la postarea concursului Câştigă premiul Lunii în care inviți un prieten să își instaleze aplicația Unde Mergem și să se autentifice în ea. Ești în concurs dacă primești ca răspuns la comentariul tău o confirmare de la el/ea că și-a instalat aplicația, că s-au autentificat în ea și în care menționează numele de utilizator (va prinde bine și un screenshot cu numele de utilizator al lui/a ei din aplicație)! 😊 Succes! 🍀

Poţi primi o extra-şansă în extragerea premiului dacă faci un Share public la postarea concursului în care povestești experiența ta în utilizarea aplicației Unde Mergem și unde îți poți invita invita prietenii să o instaleze! 🤗

*Atenţie: dacă numele de utilizator din aplicaţia Unde Mergem este diferit de numele de utilizator/profil din Facebook, te rugăm să menţionezi în comentariul pentru  concurs şi care este numele de utilizator din Unde Mergem; dacă nu îl mai ştii, intră pe orice pagină din aplicaţie şi derulează până la câmpul "Lasă-ne o recenzie" - vei vedea acolo numele tău de utilizator autentificat.

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 1 Iunie 2023.

Mecanismul concursului:
1. Fiecare comentariu care are cel puțin un răspuns (conform termenilor concursului) la postarea Câştigă premiul Lunii Mai în perioada 2-31 Mai 2023 va primi o şansă la extragerea premiului lunii Mai. (atenție, trebuie să fie bifate toate condițiile de mai sus!)
2. Participanţii care distribuie public postarea concursului vor primi o extra-şansă la extragere.
3. Te poți înscrie cu oricâte comentarii vrei la concurs (în care inviți prieteni diferiți) iar cele care primesc răspunsuri conform condițiilor concursului vor intra în extragere (înaintea extragerii vom valida cu un Like comentariile care vor intra în extragere și le vom ascunde pe cele care nu sunt conforme).
4. Dintre toate comentariile realizate conform termenilor concursului (validate de noi cu un Like) până la data de 31 Mai 2023 ora 24:00 vom extrage cu un soft specializat un câştigător în curs de validare şi 3 rezerve. După validare, câştigătorul va fi anunţat aici şi pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă, a treia.
Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook. Prin participarea la concurs ești de acord că datele personale (nume, adresa & număr de telefon) îți vor fi procesate pentru livrarea premiului, în cazul in care vei câștiga.
Prin participarea la concurs confirmi că ai peste 18 ani şi că eşti de acord cu regulamentul acestuia.
Participările care nu respectă toate condiţiile participării nu vor intra în extragere iar cele care au fost extrase dar vom constata ulterior că au încălcat regulamentul vor fi invalidate.
Ne rezervăm dreptul de a invalida orice înscriere la concurs despre care aflăm că au fost înșelătoare (de exemplu dar fără a se rezuma la acestea: folosirea de conturi false în social-media, introducerea de informații false etc.).


Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Alte sugestii

Adoptă o atracție #undemergem!
Câştigă premiul lunii Decembrie!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!
Câştigă premiul lunii Septembrie!