Fundăţica - Peştera La Uluce - Podu Dâmboviţei

Trasee turistice zona Fundata


Despre

Traseu "punct albastru" | Durata 3h | Lungime 10 km | Grad de dificultate: uşor | Accesibil tot timpul anului

Un traseu foarte frumos care cu excepţia lungimii, nu ar trebui să îţi pună nicio problemă în a-l străbate (este de fapt un drum forestier care străbate Valea Rudăriţa şi Valea Cheii). Vei trece pe lângă Peştera "La Uluce" pe care o poţi vizita uşor, nu îţi trebuie echipament special, cel puţin în porţiunea de la intrare până la săritoarea peste care îţi va trebui ceva determinare şi condiţie fizică pentru a trece... În peşteră vei găsi o sală care mai păstrează urmele fumului de la lumânările aprinse de un pustnic care se pare că a vieţuit aici.
Dâmbovicioara are o ofertă turistică destul de importantă, dacă vrei să afli ma multe poţi face o vizită la Centrul de informare pentru a afla mai multe. 
Dacă nu vrei să faci cale întoarsă tot pe jos, poţi aranja cu proprietarul pensiunii unde te-ai cazat sau cu cineva din grupul tău se te aştepte cu o maşină la Podu Dâmboviţei. 

Atenţie: traseele generate de aplicaţie pot să difere de cele reale din teren. Urmăriţi întotdeauna marcajul corespunzător de pe traseu, pe teren!

Puncte din rută