Câştigă premiul lunii August!


Câştigătorul concursului Premiul Lunii August

Au intrat în extragere 22 comentarii valide, unice, la postarea concursului de pe Facebook şi am extras prin commentpicker.com un câştigător, care a fost şi validat conform regulamentului concursului: utilizatorul Andreea Ardelean, cu o listă de recomandări salvate în contul ei din aplicaţia Unde Mergem®, foarte interesantă:

Lista câştigătoare.

Felicitări câştigătoarei şi mulţumiri tuturor participanţilor! Vă aşteptăm şi la următoarele noastre concursuri!

În August 2020 - câştigă un city-break la Braşov!

Ne face plăcere să te invităm la Braşov şi să petreci timp de calitate aici. Aplicaţia Unde Mergem® îţi va oferi sugestii pentru Atracţii de văzut şi Locuri de încercat! 😍
Vei dormi la o pensiune amplasată în Centrul Vechi, lângă o veche pădure de pin, te vei ospăta la unul dintre restaurantele preferate de braşoveni şi vei face o sesiune de shopping într-unul din centrele comerciale din oraş. Sună bine, nu? 😉

CE POŢI CÂŞTIGA:
Un City-Break în Oraşul Coroanei : 2 nopţi de cazare (cameră dublă cu mic-dejun) + voucher de 200 lei (consumaţie la un restaurant cu specific românesc) + voucher de 300 lei (cumpărături la un centru comercial).

Premiu oferit de Unde Mergem® şi
Pensiunea Riunione Braşov Restaurant Roata Norocului Braşov

Ce trebuie să faci?

Vei trece printr-un un mic proces de gamification, în care te vei familiariza cu una dintre funcţionalităţile aplicaţiei noastre - Salvează - foarte utilă în planificarea unei călătorii prin România bazate pe recomandările din Unde Mergem - prima aplicaţie românească unde găseşti conţinut documentat!

1. Instalează-ţi aplicaţia Unde Mergem® - disponibilă în Magazinul Play şi App Store - deschide-o, autentifică-te în ea şi vezi ce recomandări îţi facem la secţiunile Ce merită să vezi, Unde dormi, Unde mănânci, Unde te distrezi, Activităţi şi Experienţe de neuitat, Shopping, Servicii.
2. Creează o listă de locuri pe care vrei să le vezi atunci când vei veni în Braşov. Cum faci asta:
  • deschide pagina unui Loc sau a unei Atracţii recomandate în aplicaţie
  • în banda portocalie de sus vei vedea un buton "+ SALVEAZĂ". Click pe el şi se va deschide un meniu în care poţi creea liste (de ex. "De vizitat în Braşov") cu recomandările din aplicaţie pe care vrei să le vizitezi.
Click pe Salvează.


  • Creează o listă şi salvează cel puţin două elemente salvate în ea
Creează o Listă şi salvează paginile dorite în ea


3. În Meniul aplicaţiei (banda albă din Home-Page) apasă pe butonul Profil apoi fă un screenshot la ecranul de Profil care se deschide.
Click pe Profil în home-page-ul aplicaţiei.


4. Caută în pagina noastră de Facebook postarea "Câştigă premiul lunii August" şi introdu într-un comentariu screenshot-ul făcut la pasul anterior.
Exemplu screenshot Profil din aplicaţie.


Succes!

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 1 Septembrie 2020.

Mecanismul concursului:
1. Pentru a participa la concurs, introdu/copiază fotografia contului tău din aplicaţia Unde Mergem unde este vizibilă o Listă cu cel puţin 2 elemente salvate în ea - într-un comentariu la postarea de pe Facebook a concursului Premiul lunii August. Click aici pentru a fi direcţionat direct la postarea concursului.
2. Nu vor fi luate în considerare înscrierile multiple.
3. Dintre toate comentariile valide introduse până la data de 31 August vom extrage cu un soft specializat un câştigător şi două rezerve,
Câştigătorul va fi anunţat pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă.
Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple sau Facebook.

Important: 
  • comentariile care nu conţin foto cont din aplicaţia Unde Mergem cu Listă de elemente salvate (conform celor de mai sus) nu vor intra în tragerea la sorţi.
  • dacă nu ai cont pe Facebook poţi trimite un e-mail la contact@undemergem.ro cu subiectul "Concurs August" la care ataşezi foto/screenshot Cont/Profilul tău din aplicaţia Unde Mergem, în care este vizibilă o Listă cu cel puţin 2 elemente salvate în ea.
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare al acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Câştigătorul Premiul Lunii Iulie

Primul din lunga serie de premii pe care ne-am propus să le oferim utilizatorilor Unde Mergem şi-a găsit câştigătorul!
Au intrat în extragere 22 de rencenzii complete (recenzie + evaluare) scrise în aplicaţia Unde Mergem conform termenilor concursului iar Random.org a extras recenzia scrisă de utilizatorul Ancuta Bianca în data de 23 iulie pentru Belvedere Drumul Poienii.
Click aici pentru detalii.

Alte sugestii

Câştigă premiul lunii iunie!
Câştigă premiul lunii Mai!
Ce merită să vezi?
Câştigă premiul lunii Aprilie!
Câştigă premiul lunii Martie!