Câştigă premiul lunii August!


Câştigătorul este...

Cristian Zaharescu cu a lui recenzie pentru Cetatea Feldioara. Felicitări, Cristian: ai câştigat un pachet mountain-break în #poianabrasov (2 nopţi de cazare cameră dublă cu mic-dejun şi acces la Spa incluse) oferit de Hotel Escalade + un voucher de 150 lei pentru ore de distracţie bună la Centrul de Agrement si Divertisment Poiana Brasov! 
Ţi-am trimis un e-mail pe adresa cu care te-ai înregistrat în aplicaţie: ca să revendici premiul te rugăm să răspunzi la acest e-mail până cel târziu 5 August ora 11:00. În caz contrar, vom acorda premiul uneia dintre rezerve în ordinea extrasă:
Oana Apostol
Delia Oprea
Vlaicu Cristina
Click aici pentru a vedea înregistrarea extragerii!
Update 5 Septembrie: ne pare rău pentru Cristian Zaharescu pentru că nu ne-a răspuns în timp util la emailul de validare şi ne pare bine pentru prima rezervă, Oana Apostol, căreia i-am trimis emailul de validare! Mult disputatul premiu al lunii August #concursundemergem are un câştigător: felicitări Oana Apostol, recenzia ta norocoasă pentru Piaţa Sfatului şi Casa Sfatului a fost validată!  

Trăieşte. Împărtăşeşte. Câştigă... un mountain-break de poveste!

Află recomandări de încredere în destinaţii româneşti şi Trăieşte momente memorabile în ţara ta. Împărtăşeşte experienţele tale, scrie recenzii, spune oamenilor din jurul tău despre prima aplicaţie românească bazată pe conţinut documentat. Câştigă premii şi recompense de poveste oferite de partenerii primului ghid de timp liber din România!  

În August punem la bătaie un mountain-break în cea mai ofertantă staţiune montană din România - caută în aplicaţie Poiana Braşov şi vezi cât de multe lucruri poţi face acolo!😍

CE POŢI CÂŞTIGA:
2 nopţi de cazare (cameră dublă cu mic-dejun) la Hotel Escalade Poiana Braşov + un voucher de 150 lei pentru distracţie la Centrul de Agrement şi Divertisment Poiana Braşov!

Ce trebuie să faci?

1. Instalează în telefonul tău aplicaţia Unde Mergem. O găseşti aici: https://undemergem.app.link/install
2. Autentifică-te în aplicaţie (îţi recomandăm să îi permiţi şi acces la Localizare - te va ajuta când o vei folosi).
3. Scrie o recenzie unui Loc sau unei Atracţii recomandate de noi, pe unde ai fost de curând*.
- pentru a găsi imediat în aplicaţie Locul/Atracţia căreia vrei să îi scrii recenzia, intră în meniul Descoperă şi introdu în căsuţa de căutare de sus numele ei (este necesar să foloseşti diacritice, dacă este cazul).

Funcţia Caută în aplicaţia Unde Mergem.

Poţi primi câte o extra-şansă în extragerea premiului pentru fiecare dintre acţiunile următoare:
- Urmăreşti pagina Hotel Escalade din aplicaţia Unde Mergem
- Urmăreşti pagina Centrul de Agrement şi Divertisment Poiana Braşov din aplicaţia Unde Mergem
- Share public a postării concursului
Succes!

*ATENŢIE: Conform termenilor şi condiţiilor de utilizare a aplicaţiei Unde Mergem, poţi scrie o recenzie pe pagina unei Atracţii/Loc recomandat de aplicaţie doar dacă ai fost acolo, astfel încât experienţa descrisă de tine să fie reală şi de ajutor pentru ceilalţi utilizatori. Recenziile care nu respectă această condiţie/care induc în eroare pe ceilalţi utilizatori vor fi eliminate din aplicaţie. Ne rezervăm dreptul de a solicita o dovadă a faptului că ai fost în Locul sau Atracţia pe care o recenzezi (orice poţi: fotografie cu tine acolo, bon fiscal/ factură/ chitanţă, confirmare a proprietarului etc.). Evaluările (doar stele) fără text nu vor intra în extragerea concursului.
Te rugăm ca atunci când scrii o recenzie să spui utilizatorilor informaţii relevante despre acel Loc sau Atracţie; povesteşte experienţa ta acolo; ne-ar ajuta să spui în recenzie şi dacă prezentarea noastră reflectă realitatea, este obiectivă etc. 🙏 

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 1 Septembrie 2021.

Mecanismul concursului:
1. Fiecare recenzie scrisă pe paginile din aplicaţia Unde Mergem în perioada 1-31 August va intra în extragerea premiului lunii Iunie.
2. Participanţii la concurs care Urmăresc una din paginile din aplicaţia Unde Mergem
Hotel Escalade Centrul de Agrement şi Divertisment Poiana Braşov

vor primi câte o înscriere suplimentară la extragere pentru fiecare dintre aceste pagini urmărite; dacă le urmăresc pe amândouă, vor primi 2 şanse suplimentare.
3. Participanţii care distribuie public postarea concursului vor primi o extra-şansă la extragere.
4. Dintre toate recenziile validate şi înscrierile suplimentare realizate până la data de 31 August ora 24:00 vom extrage cu un soft specializat un câştigător şi 3 rezerve. Câştigătorul va fi anunţat pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă, a treia.
Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook.

Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Alte sugestii

Câştigă premiul lunii Decembrie!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!
Câştigă premiul lunii Septembrie!
Câştigă premiul lunii Iulie!