Câştigă premiul lunii Mai!


Petrece zile de vară în Poiana Braşov cu Unde Mergem®!

Dacă nu ţi-ai făcut planuri să ajungi vara asta în Poiana Braşov ţi le facem noi: punem la bătaie un mountain-break în cea mai ofertantă staţiune montană din România! Caută în aplicaţie Poiana Braşov şi vezi cât de multe lucruri poţi face acolo!😍

CE POŢI CÂŞTIGA:
2 nopţi de cazare (cameră dublă cu mic-dejun) la unul dintre cele mai apreciate hoteluri din Poiana Braşov + un voucher de 150 lei pentru distracţie la Centrul de Agrement şi Divertisment Poiana Braşov!

Premii oferite de Unde Mergem® şi
Hotel Escalade

Ce trebuie să faci?

1. Instalează în telefonul tău aplicaţia Unde Mergem. O găseşti aici: https://undemergem.app.link/install
2. Autentifică-te în aplicaţie (îţi recomandăm să îi permiţi şi acces la Localizare - te va ajuta când o vei folosi).
3. Scrie o recenzie unui Loc sau unei Atracţii recomandate de noi, pe unde ai fost de curând*.
- pentru a găsi imediat în aplicaţie Locul/Atracţia căreia vrei să îi scrii recenzia, intră în meniul Descoperă şi introdu în căsuţa de căutare de sus numele ei (este necesar să foloseşti diacritice, dacă este cazul).

Funcţia Caută în aplicaţia Unde Mergem.

Poţi primi câte o extra-şansă în extragerea premiului pentru fiecare dintre acţiunile următoare:
- Urmăreşti pagina Hotel Escalade din aplicaţia Unde Mergem
- Urmăreşti pagina  Centrul de Agrement şi Divertisment Poiana Braşov din aplicaţia Unde Mergem
- Share public a postării concursului
Succes!

*ATENŢIE: Conform termenilor şi condiţiilor de utilizare a aplicaţiei Unde Mergem, poţi scrie o recenzie pe pagina unei Atracţii/Loc recomandat de aplicaţie doar dacă ai fost acolo, astfel încât experienţa descrisă de tine să fie reală şi de ajutor pentru ceilalţi utilizatori. Recenziile care nu respectă această condiţie/care induc în eroare pe ceilalţi utilizatori vor fi eliminate din aplicaţie. Ne rezervăm dreptul de a solicita o dovadă a faptului că ai fost în Locul sau Atracţia pe care o recenzezi (orice poţi: fotografie cu tine acolo, bon fiscal/ factură/ chitanţă, confirmare a proprietarului etc.)
Te rugăm ca atunci când scrii o recenzie să spui utilizatorilor informaţii relevante despre acel Loc sau Atracţie; povesteşte experienţa ta acolo; ne-ar ajuta să spui în recenzie şi dacă prezentarea noastră reflectă realitatea, este obiectivă etc. 🙏 

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 1 Iunie 2021.

Mecanismul concursului:
1. Fiecare recenzie scrisă pe paginile din aplicaţia Unde Mergem în perioada 1-31 Mai va intra în extragerea premiului lunii Mai.
2. Participanţii la concurs care Urmăresc una din paginile din aplicaţia Unde Mergem
Hotel Escalade Centrul de Agrement şi Divertisment Poiana Braşov

vor primi câte o înscriere suplimentară la extragere pentru fiecare dintre aceste pagini urmărite; dacă le urmăresc pe amândouă, vor primi 2 şanse suplimentare.
3. Participanţii la concurs care distribuie public postarea concursului vor primi o extra-şansă la extragerea concursului.
4. Dintre toate recenziile validate şi înscrierile suplimentare realizate până la data de 31 Mai ora 24:00 vom extrage cu un soft specializat un câştigător şi 3 rezerve. Câştigătorul va fi anunţat pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă, a treia.
Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook.

Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Iar câştigătorul este...

Pentru Premiul lunii Mai au intrat în extragere 37 de recenzii şi 43 înscrieri suplimentare conform termenilor concursului iar Random.org  List Randomizer a extras un câştigător 
Diana Onetiu 
şi trei rezerve Natalia Cazacu + Fabrizio Bacila + Cornel Marius Băcăran.

Felicitări, Diana Onetiu! Ai câştigat 2 nopţi de cazare (cameră dublă cu mic-dejun) la Hotel Escalade + un voucher de 150 lei pentru distracţie de neuitat la Centrul de Agrement si Divertisment Poiana Brasov!
Ţi-am trimis un e-mail pe adresa cu care te-ai înregistrat în aplicaţie: ca să revendici premiul te rugăm să răspunzi la acest e-mail până cel târziu 4 Iunie ora 12:00. În caz contrar, vom acorda premiul uneia dintre rezerve în ordinea extrasă.
Update 01.06.2021: Câştigătorul a fost validat. Felicitări încă o dată, Diana Oneţiu!

Alte sugestii

Câştigă premiul lunii Septembrie!
Câştigă premiul lunii Iulie!
Franciza UNDE MERGEM
Câştigă premiul lunii iunie!
Ce merită să vezi?