Tură uşoară cu bicicleta prin Poiană

Trasee bicicleta zona Poiana Braşov


Despre

Dacă tocmai ţi-ai cumpărat un MTB sau ai închiriat una prin Poiană şi nu ai foarte mult antrenament, îţi recomandăm o tură uşoară prin staţiune, în care vei parcurge aprox. 5km pe asfalt şi pe drumuri de munte (pietriş şi pământ). Este un traseu uşor, pentru începători, chiar familii cu copii. 

Pentru că unele porţiuni din traseu nu sunt pe hărţile Google, aplicaţia noastră nu generează chiar fidel harta acestui traseu; urmăreşte-l aşa:
Pleci din parcarea mare, urci spre Hotel Poiana Ursului unde faci dreapta şi urci pe drumul asfaltat până la Cariera Veche (unde poţi face o pauză de hidratare la izvor); continui pe drumul asfaltat care se va termina în curând şi se va transforma într-un drum de pământ prin pădure; apoi vei traversa fosta pârtie de schi Slalom şi pârtia Bradul, după care vei coborî prin pădure până la Telecabina Kanzel şi Telegondola Express. De aici, poţi coborî până la Lac sau oriunde vrei în Poiană - dacă mai vrei ceva distracţie poţi urma traseul generat de aplicaţie şi te mai poţi plimba puţin prin pădure, până în zona pârtiei Bradul.

Puncte din rută