Câştigă premiul lunii Iulie!


Unde Mergem® te invită să descoperi Harghita!

Judeţul Harghita este plin de atracţii şi de locuri care abia aşteaptă să fie vizitate! În primul city-break pe care îl oferim aici te vei bucura de vestita ospitalitate secuiască şi vei putea degusta o pălincă artizanală din zonă. Ce poate fi mai tare decât asta?! 😍

CE POŢI CÂŞTIGA:
2 nopţi cazare cameră Comfort cu demipensiune pentru două persoane la Pensiunea Amade + pachet de degustare 7 sortimente 40ml oferit de Pălincăria Transylvanian Elixir!
- perioada sejurului va fi stabilită de comun acord cu sponsorul concursului.

Ce trebuie să faci?

1. Instalează în telefonul tău aplicaţia Unde Mergem. O găseşti aici: https://undemergem.app.link/install
2. Autentifică-te în aplicaţie (îţi recomandăm să îi permiţi şi acces la Localizare - te va ajuta când o vei folosi).
3. Scrie o recenzie unui Loc sau unei Atracţii recomandate de noi, pe unde ai fost de curând*.
- pentru a găsi imediat în aplicaţie Locul/Atracţia căreia vrei să îi scrii recenzia, intră în meniul Descoperă şi introdu în căsuţa de căutare de sus numele ei (este necesar să foloseşti diacritice, dacă este cazul).

Funcţia Caută în aplicaţia Unde Mergem.

Poţi primi câte o extra-şansă în extragerea premiului pentru fiecare dintre acţiunile următoare:
- Urmăreşti pagina Pensiunea Amade din aplicaţia Unde Mergem
- Urmăreşti pagina Pălincăria Transylvanian Elixir  din aplicaţia Unde Mergem
- Share public a postării concursului
Succes!

*ATENŢIE: Conform termenilor şi condiţiilor de utilizare a aplicaţiei Unde Mergem, poţi scrie o recenzie pe pagina unei Atracţii/Loc recomandat de aplicaţie doar dacă ai fost acolo, astfel încât experienţa descrisă de tine să fie reală şi de ajutor pentru ceilalţi utilizatori. Recenziile care nu respectă această condiţie/care induc în eroare pe ceilalţi utilizatori vor fi eliminate din aplicaţie. Ne rezervăm dreptul de a solicita o dovadă a faptului că ai fost în Locul sau Atracţia pe care o recenzezi (orice poţi: fotografie cu tine acolo, bon fiscal/ factură/ chitanţă, confirmare a proprietarului etc.). Evaluările (doar stele) fără text nu vor intra în extragerea concursului.
Te rugăm ca atunci când scrii o recenzie să spui utilizatorilor informaţii relevante despre acel Loc sau Atracţie; povesteşte experienţa ta acolo; ne-ar ajuta să spui în recenzie şi dacă prezentarea noastră reflectă realitatea, este obiectivă etc. 🙏 

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 2 August 2021.

Mecanismul concursului:
1. Fiecare recenzie scrisă pe paginile din aplicaţia Unde Mergem în perioada 1-31 Iulie va intra în extragerea premiului lunii Iunie.
2. Participanţii la concurs care Urmăresc una din paginile din aplicaţia Unde Mergem
Pensiunea Amade Pălincăria Transylvanian Elixir

vor primi câte o înscriere suplimentară la extragere pentru fiecare dintre aceste pagini urmărite; dacă le urmăresc pe amândouă, vor primi 2 şanse suplimentare.
3. Participanţii care distribuie public postarea concursului vor primi o extra-şansă la extragere.
4. Dintre toate recenziile validate şi înscrierile suplimentare realizate până la data de 31 iulie ora 24:00 vom extrage cu un soft specializat un câştigător şi 3 rezerve. Câştigătorul va fi anunţat pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă, a treia.
Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook.

Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Iar câştigătorul este...

Dintre cele 75 recenzii şi înscrieri suplimentare conform termenilor concursului am extras cu RANDOM.ORG  -  List Randomizer un câştigător 
Tünde Csorba (cu recenzia ei pentru Castelul Bran)
şi 3 rezerve 
Teodora Iosif- recenzie Pasajul Scărilor
X-Tinna Tinna - recenzie Castelul Kalnoky
Vasile Nitescu - recenzie Lacul Vidra
Felicitări, Tünde Csorba! Ai câştigat un pachet 2 nopţi cu demipensiune pentru 2 persoane la Pension Amadé + un pachet de degustare pălincă distilată de Transylvanian Elixir!
Ţi-am trimis un e-mail pe adresa cu care te-ai înregistrat în aplicaţie: ca să revendici premiul te rugăm să răspunzi la acest e-mail până cel târziu 6 August ora 10:00. În caz contrar, vom acorda premiul uneia dintre rezerve în ordinea extrasă.
Update 03.08.2021: Câştigătorul a fost validat. Felicitări încă o dată, Tünde Csorba!

Alte sugestii

Câştigă premiul lunii Decembrie!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!
Câştigă premiul lunii Septembrie!
Franciza UNDE MERGEM