EXPO FLOWERS & GARDEN 2024

EXPO FLOWERS & GARDEN 2024


Gazdă:


Bulevardul Mărăști 65-67, București, România

Organizator:

Data și ora:

Despre

În fiecare primăvară, EXPO FLOWERS & GARDEN – Expoziţia Internaţională de flori, amenajări peisagistice, horticultură şi grădinărit stabilește tendinţele în grădinărit. EXPO FLOWERS & GARDEN aduce soluţii practice de design și amenajare a spaţiilor verzi, fie că e vorba de o gradină sau doar de o mică zonă dedicată plantelor. Producătorii, comercianţii, horticultorii, arhitecţii peisagişti și specialiştilor în unelte şi ornamente de gradină vin cu sfaturi utile privind îngrijirea grădinilor, pomilor, arbuştilor și florilor. Plante exotice, arbori și arbuști ornamentali, pomi fructiferi, aranjamente speciale, plante aclimatizate, dar și ghivece, jardiniere și accesorii pentru gradină sunt expuse în cadrul EXPO FLOWERS & GARDEN.

În 2024, Expo Flowers & Garden se va desfășura în perioada 14 – 17  martie, in pavilionul B2 si pe platformele exterioare, reunind expozanți din domeniul horticulturii.
Expozanții vă vor aștepta în cadrul standului pentru a vă prezenta cele mai noi produse și servicii, dar și oferte promoționale.

Program vizitare:
14 -16 martie 2024 (joi-sambătă): intre 10.00-18.00
17 martie 2024 (duminică): intre 10.00-16.00

Acces pietonal: Porțile A si B
Bilet intrare: 20 lei/zi

Acces auto: Parcarea B si C
Tarif parcare: 5 lei/ora

Click aici pentru mai multe detalii.