Câştigă premiul lunii Februarie!


Câştigă un city-break de poveste la Braşov!

Am pregătit un mic proces de gamification în urma căruia te poţi bucura de două zile şi două nopţi de poveste: vei putea vizita Braşovul şi împrejurimile lui, te vei putea iniţia în schi cu un instructor autorizat, în Poiana Braşov!

CE POŢI CÂŞTIGA: 2 nopţi cazare cu mic-dejun, cameră dublă la o pensiune foarte drăguţă din oraş, de unde vei putea urca foarte uşor în Poiana Braşov. Odată ajuns sus, te vei bucura de un pachet "Prima lecţie de schi" pentru două persoane, 2 ore, cu totul inclus: monitor de schi, echipament, puncte teleschi (valoare totală premii 1000 lei)!

Premii oferite de Unde Mergem® şi
Pensiunea Riunione Braşov Monitor-ski.ro

Ce trebuie să faci?

Ca să poţi intra în concurs trebuie fie să mergi într-un Loc sau Atracţie recomandată în aplicaţia Unde Mergem şi să faci o poză cu tine acolo; fie să fi fost de curând şi ai o poză făcută acolo în care apari şi tu.

Intră pe postarea concursului Câştigă premiul lunii Februarie  şi spune-ne într-un comentariu numele unui Loc sau al unei Atracţii recomandate în aplicaţia Unde Mergem unde ai fost şi tu şi arată-ne tuturor şi o poză făcută în acel Loc/Atracţie, în care apari şi tu; este necesar ca poza să conţină un element sugestiv, reprezentativ, care să ne ajute să îl identificăm (de ex. poză cu tine în Biserica Neagră din Braşov, pe pârtia Lupului, într-un restaurant etc.).

Poţi primi câte o extra-şansă* în extragerea premiului pentru fiecare dintre acţiunile următoare:
- Urmăreşti pagina Riunione din aplicaţia Unde Mergem
- Urmăreşti pagina Monitor-ski.ro din aplicaţia Unde Mergem
- Urmăreşti pagina din aplicaţia Unde Mergem a locului/atracţiei de unde ai pus fotografia
- Scrii o recenzie + evaluare pe pagina din aplicaţia Unde Mergem a locului/atracţiei unde ai făcut fotografia, în care povesteşti experienţa ta acolo
- Share public a postării concursului
* dacă numele tău de utilizator din Facebook este diferit de numele de utilizator din aplicaţia Unde Mergem, scrie în comentariu şi numele sub care te-ai înregistrat în aplicaţie.

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 1 Martie 2021.

Mecanismul concursului:
1. Fiecare comentariu conform termenilor concursului la postarea Câştigă premiul Lunii Februarie în perioada 1-28 Februarie va intra în extragerea premiului lunii Februarie.
2. Participanţii la concurs care Urmăresc una din paginile din aplicaţia Unde Mergem
  • Riunione
  • Monitor-ski.ro
vor primi câte o înscriere suplimentară la extragere pentru fiecare dintre aceste pagini urmărite; dacă le urmăresc pe amândouă, vor primi 2 şanse suplimentare.
3. Participanţii la concurs care Urmăresc pagina din aplicaţia Unde Mergem a locului/atracţiei menţionat/e în comentariul concursului vor primi o extra-şansă la extragerea premiului.
4. Participanţii la concurs care scriu o recenzie pe pagina din aplicaţia Unde Mergem a locului/atracţiei menţionat/e în comentariul concursului vor primi o extra-şansă la extragerea premiului.
5. Participanţii la concurs care distribuie public postarea concursului vor primi o extra-şansă la extragerea concursului.
6. Dintre toate comentariile validate şi înscrierile suplimentare introduse până la data de 28 Februarie ora 24:00 vom extrage cu un soft specializat un câştigător şi 3 rezerve. Câştigătorul va fi anunţat pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă, a treia etc.
Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook.

Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Extragerea câştigătorului

Pentru Premiul lunii Februarie au intrat în extragere 31 de comentarii la postare şi 18 înscrieri suplimentare conform termenilor concursului iar Random Comment Picker  a extras un câştigător Emil Bîc şi două rezerve Vlaicu Cristina + Raluca-Maria Iorgulescu
Felicitări Emil Bîc! Ai câştigat un City-Break la  Braşov: 2 nopţi de cazare (cameră dublă) cu mic-dejun la Pensiunea Riunione şi o lecţie de schi în Poiana Braşov oferită de monitor-ski.ro
Ţi-am trimis un e-mail pe adresa cu care te-ai înregistrat în aplicaţie: ca să revendici premiul te rugăm să răspunzi la acest e-mail până cel târziu 4 Martie, ora 17:00. În caz contrar, vom acorda premiul uneia dintre rezerve în ordinea extrasă.
- 02.03.2021 Am validat câştigătorul premiului lunii Februarie: este Emil Bîc. Felicitări!
Click aici pentru detalii.

Alte sugestii

Câştigă premiul lunii Septembrie!
Câştigă premiul lunii Iulie!
Franciza UNDE MERGEM
Câştigă premiul lunii iunie!
Câştigă premiul lunii Mai!