Câştigă premiul lunii Februarie!

Câştigă premiul lunii Februarie!


Concursul s-a încheiat. Câştigătorul este...

Update 02/03/2023 ora 16:30:  participarea la concurs a fost validată. Felicitări încă o dată,  Teodora Iosif! Îţi dorim să ai o experienţă minunată în Poiana Braşov. Şi să ne povesteşti cum a fost, da? 🤗
01/03/2023: Avem un câştigător în curs de validare Teodora Iosif şi 2 rezerve Elena Diana Ela
şi Adrian Badea.

Click aici pentru a vedea extragerea #concursundemergem #ianuarie

Vă mulţumim pentru participare şi staţi cu ochii în aplicaţia Unde Mergem®: seria de concursuri dedicate utilizatorilor primului ghid de călătorie în România continuă!  
 
Unde Mergem®
Trăieşte. Împărtăşeşte. Câştigă. 

Câştigă un mountain-break în Poiana Braşov!

Află recomandări de încredere şi Trăieşte momente memorabile în ţara ta. Împărtăşeşte experienţele tale, scrie recenzii, spune oamenilor din jurul tău despre prima aplicaţie românească bazată pe conţinut documentat. Câştigă premii şi recompense de poveste oferite de partenerii primului ghid de timp liber din România!  

În Februarie ne împărtăşeşti  experienţa ta sinceră în utilizarea aplicaţiei Unde Mergem şi te răsplătim cu un mountain-break de poveste: vei petrece trei zile şi trei nopţi la înălţime, într-una din cele mai ofertante staţiuni montane din România - caută în aplicaţie 🔍 Poiana Braşov şi vezi cât de multe lucruri poţi face acolo! 😍

CE POŢI CÂŞTIGA:

3 nopţi de cazare (cameră dublă cu mic-dejun) şi acces la facilităţile Spa, oferite de Hotel Escalade Poiana Braşov !
- perioada sejurului va fi stabilită de comun acord cu sponsorul concursului. 

Ce trebuie să faci?

1. Instalează în telefonul tău aplicaţia Unde Mergem. O găseşti aici: https://undemergem.app.link/install
2. Creează un cont şi autentifică-te în aplicaţie (îţi recomandăm să îi permiţi şi acces la Localizare - te va ajuta când o vei folosi).
3. Scrie un comentariu la postarea concursului Câştigă premiul Lunii Februarie  în care ne povesteşti despre experienţa ta în utilizarea aplicaţiei Unde Mergem. Ne-ar fi de mare folos să ne spui ce îţi place şi ce crezi că ar trebui îmbunătăţit la ea, dacă şi cum te-a ajutat să trăieşti experienţe plăcute în România, ce locuri ai descoperit cu ajutorul ei... orice informaţii care ne-ar putea ajuta să înţelegem cum ai interacţionat cu ea până acum şi ce te-ar face să o foloseşti din ce în ce mai mult pe viitor.
Iar dacă ştii un prieten/o prietenă (sau mai mulţi) căruia/căreia crezi că i-ar prinde bine să aibă în telefon un ghid de timp liber şi de călătorie #pebune, fă-le o invitaţie cu tag să îşi instaleze aplicaţia Unde Mergem. Împreună, vom face primul ghid de încredere în România!

Poţi primi câte o extra-şansă în extragerea premiului pentru fiecare dintre acţiunile următoare:
- Urmăreşti pagina Hotel Escalade din aplicaţia Unde Mergem
- Share public la postarea concursului
Succes!

Atenţie: dacă numele de utilizator din aplicaţia Unde Mergem este diferit de numele de utilizator/profil din Facebook, te rugăm să menţionezi în comentariul de la concurs şi care este numele de utilizator din Unde Mergem; dacă nu îl mai ştii, intră pe orice pagină din aplicaţie şi derulează până la câmpul "Lasă-ne o recenzie" - vei vedea acolo numele tău de utilizator autentificat. 

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 1 Martie 2023.

Mecanismul concursului:
1. Fiecare comentariu (scris conform termenilor concursului) la postarea Câştigă premiul Lunii Februarie în perioada 1-28 Februarie 2023 va primi o şansă la extragerea premiului lunii Ianuarie.
2. Participanţii la concurs care Urmăresc pagina din aplicaţia Unde Mergem 
Hotel Escalade

vor primi o înscriere suplimentară la extragere (dacă numele de utilizator din aplicaţia Unde Mergem este diferit de numele de utilizator/profil din Facebook, te rugăm să menţionezi în comentariul de la concurs şi care este numele de utilizator din Unde Mergem; dacă nu îl mai ştii, intră pe orice pagină din aplicaţie şi derulează până la câmpul "Lasă-ne o recenzie" - vei vedea acolo numele tău de utilizator autentificat).
3. Participanţii care distribuie public postarea concursului vor primi o extra-şansă la extragere.
4. Un participant la concurs poate acumula maximum 3 şanse la extragere, conform regulilor de mai sus.
5. Dintre toate comentariile şi dintre înscrierile suplimentare realizate conform termenilor concursului până la data de 28 Februarie 2023 ora 24:00 vom extrage cu un soft specializat un câştigător în curs de validare şi 3 rezerve. După validare, câştigătorul va fi anunţat aici şi pe pagina noastră de Facebook urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă, a treia.
Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook. Prin participarea la concurs ești de acord că datele personale (nume, adresa & număr de telefon) îți vor fi procesate pentru livrarea premiului, în cazul in care vei câștiga.
Prin participarea la concurs confirmi că ai peste 18 ani şi că eşti de acord cu regulamentul acestuia. Participările care nu respectă toate condiţiile participării nu vor intra în extragere.


Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Alte sugestii

Adoptă o atracție #undemergem!
Câştigă premiul lunii Decembrie!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!
Câştigă premiul lunii Septembrie!