Câştigă premiul lunii Februarie

Câştigă premiul lunii Februarie


Concursul s-a încheiat. Câştigătorul este...

Conform extragerii făcute în random.org avem un câștigător validat conform regulamentului concursului: Manoliu Lică-Marius, din Focșani. 
Felicitări, Marius! Să te bucuri cum trebuie de premiu... și să ne spui cum a fost, da? 🤗

Vă mulțumim tuturor pentru participare, vă așteptăm și la concursurile umătoare dedicate Comunității de utilizatori ai primului ghid de încredere în România!  
𝐓𝐫𝐚̆𝐢𝐞𝐬̧𝐭𝐞. 𝐈̂𝐦𝐩𝐚̆𝐫𝐭𝐚̆𝐬̧𝐞𝐬̧𝐭𝐞. 𝐂𝐚̂𝐬̧𝐭𝐢𝐠𝐚̆.

...un mountain-break în stațiunea Covasna!

Află recomandări de încredere şi Trăieşte momente memorabile în ţara ta. Împărtăşeşte experienţele tale, scrie recenzii, spune oamenilor din jurul tău despre prima aplicaţie românească bazată pe conţinut documentat. Câştigă premii şi recompense de poveste oferite de partenerii primului ghid de timp liber din România!  

În Februarie, dacă îți place ghidul Unde Mergem și ai cel puțin trei prieteni/e cărora crezi că le-ar prinde bine să aibă în telefon un ghid de timp liber şi de călătorie #pebune, invită-i să îşi instaleze aplicaţia Unde Mergem. Iar noi te vom răsplăti cu șanse serioase să câștigi un mountain-break de poveste: două zile și două nopți în Covasna, stațiunea celor 1000 de izvoare, unde te vei bucura de ospitalitatea unuia dintre hotelurile de top din zonă! 😍
 
CE POŢI CÂŞTIGA:

2 nopţi de cazare (cameră dublă cu mic-dejun) şi acces la piscină, saună și salină, oferite de Hotel TTS Covasna!
- perioada sejurului va fi stabilită de comun acord cu sponsorul concursului. 

Ce trebuie să faci?

1. Instalează în telefonul tău aplicaţia Unde Mergem®. O găseşti aici: https://undemergem.app.link/install
2. Creează un cont şi autentifică-te în aplicaţie (îţi recomandăm să îi permiţi şi acces la Localizare - te va ajuta când o vei folosi).
3. Scrie un comentariu la postarea concursului Câştigă premiul Lunii Februarie în care inviți cu @tag minimum trei prieteni să își instaleze aplicația Unde Mergem; nu ar strica (o să vezi mai departe de ce 😉) să le dai și câteva motive pentru asta și să le povestești un pic despre cum ar putea să le fie de ajutor atunci când caută răspunsuri de încredere la întrebarea „unde mergem prin România?”, poate să le dai un exemplu despre cum te-a ajutat pe tine, dacă te-a ajutat! 🤗

Poţi primi câte o extra-şansă în extragerea premiului pentru fiecare dintre acţiunile următoare:
- Urmăreşti pagina Hotel TTS Covasna din aplicaţia Unde Mergem.
-
Pentru fiecare dintre prietenii invitați care confirmă că și-a instalat aplicația; cu cât mai mulți cu atât mai multe șanse în extragere!
- Share public la postarea concursului.
Succes!

Atenţie: dacă numele de utilizator din aplicaţia Unde Mergem este diferit de numele de utilizator/profil din Facebook, pentru a lua în considerare extra-șansa pentru Urmărirea paginii te rugăm să menţionezi în comentariul de la concurs şi care este numele de utilizator din Unde Mergem; dacă nu îl mai ştii, intră în secțiunea Profil sau pe orice pagină din aplicaţie  la câmpul "RECENZII" - vei vedea acolo numele tău de utilizator autentificat. 
Nu ezita să ne contactezi pentru suport dacă întâmpini vreo problemă în utilizarea aplicației Unde Mergem! 

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 1 Martie 2024.

Mecanismul concursului:
1. Fiecare comentariu (scris conform termenilor concursului) la postarea Câştigă premiul Lunii Februarie în perioada 1-29 Februarie 2024 va primi o şansă la extragerea premiului lunii Ianuarie.
2. Participanţii la concurs care Urmăresc pagina din aplicaţia Unde Mergem 
Hotel TTS Covasna

vor primi o înscriere suplimentară la extragere.
3. Participanții la concurs vor primi câte o extra-șansă la extragere pentru fiecare prieten invitat să-și instaleze aplicația care confirmă că și-a instalat-o, menționând numele de utilizator din aplicație; după ce verificăm numele de utilizator vom valida extra-șansa cu un like.
4. Participanţii care distribuie public postarea concursului vor primi o extra-şansă la extragere.
5. Un participant la concurs poate acumula oricâte şanse la extragere, conform regulilor de mai sus.
6. Dintre toate comentariile şi dintre înscrierile suplimentare realizate conform termenilor concursului până la data de 29 Februarie 2024 ora 24:00 vom extrage cu un soft specializat un câştigător în curs de validare şi 3 rezerve. După validare, câştigătorul va fi anunţat aici şi pe pagina noastră de Facebook urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă, a treia.

Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook. Prin participarea la concurs ești de acord că datele personale (nume, adresa & număr de telefon) îți vor fi procesate pentru livrarea premiului, în cazul in care vei câștiga.
Prin participarea la concurs confirmi că ai peste 18 ani şi că eşti de acord cu regulamentul acestuia.
Participările care nu respectă toate condiţiile participării nu vor intra în extragere iar cele care au fost extrase/validate dar vom constata ulterior extragerii că au încălcat regulamentul vor fi invalidate.
Ne rezervăm dreptul de a invalida orice înscriere la concurs despre care aflăm că au fost înșelătoare (de exemplu dar fără a se rezuma la acestea: folosirea de conturi false în social-media, introducerea de informații false etc.).


Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Alte sugestii

La Mulți Ani 2024
Adoptă o atracție #undemergem!
Câştigă premiul lunii Decembrie!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!