Cafeteca Patria

Cafenele / Braşov


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Bulevardul 15 Noiembrie 33, Brașov 500096

Telefon

Despre

Atunci când s-a deschis franciza Cafeteca din zona Patria, cu câţiva ani în urmă, a trebuit să îşi asume respectarea unui brand cu renume în cafeteria braşoveană. Şi a făcut-o atât de bine încât într-un sondaj realizat de Zile şi Nopţi Braşov în luna iunie 2020, Cafeteca a fost cel mai votat răspuns la întrebarea "Unde bem cea mai bună cafea la Braşov"!

Până la închiderea spaţiilor interioare HoReCa din cauza Covid-19, era unul dintre spaţiile de lucru "în oraş" preferate: fiecare masă are priza ei, puteai lucra într-o atmosferă primitoare, cu o cafea excelentă în faţă. Acum, terasa a devenit vedeta şi nouă ne-a plăcut foarte mult - amenajată în curtea casei unde funcţionează cafeneaua, ne-a primit cu foarte mult verde şi ciripit vesel de păsărele în copacii ce umbresc natural... relaxare maximă!
Terasa Cafeteca Patria.

Dar punctele forte al Cafetecii sunt CAFEAUA şi OAMENII care o prepară pentru tine!
Nu trebuie să te sfieşti să ceri un sfat sau o sugestie despre ce să savurezi: cei de aici vor fi încântaţi să te "ghideze" printre cele minimum 9 origini de cafea (multe dintre ele, rare, de sezon) preparate într-o multitudine de variante (fierbinţi şi reci), câteva sortimente de alcool (printre care şi o bere locală) dar şi prin cele câteva gustări (tarte-quiche şi sandvişuri) primite zilnic de la furnizori locali. În ofertă mai sunt şi câteva sortimente delicioase de fresh, smoothie şi ceai.
Bun venit la Cafeteca Patria.

Să revenim la cafea: e foarte bună pentru că, după ce este adusă de la furnizori atent selecţionaţi, e prăjită local şi măcinată exact în momentul preparării. O poţi bea aici sau o poţi lua la pachet, preparată (7-15 lei/ceaşcă/pahar) sau pentru a fi preparată acasă (o pungă de 250g costă 30 lei).
Prăjire cafea la Cafeteca.

Cei de la Cafeteca s-au hotărât să profite de poziţionarea între două semafoare şi au pus la punct un fel de Drive-in: poţi să comanzi cafea la pachet şi te va aştepta cu ea un angajat atunci când ajungi cu maşina la unul dintre semafoarele din dreptul cafenelei; detaliile le veţi stabili la telefonul de comenzi de mai sus. ❤️
Livrare la maşină.

Mai spunem doar că locul este pet-friendly, poţi veni liniştit cu animalul tău de companie: îi va plăcea şi lui foarte mult pe terasă unde, dacă este cuminte, va putea primi şi un bol cu apă proaspătă! 🐶😍

E de recomandat să suni înainte de a merge aici - este posibil ca activitatea acestui loc să fie afectată în contextul măsurilor de combatere a răspândirii Covid-19.

Data ultimei documentări:

  • 30-06-2020

Pe scurt:

  • Cafea excelentă şi oameni faini.

Categorie:

  • Cafenele

Facilităţi:

  • Gustări | Mâncare | Plata cu card de credit | Servire la masă | Terasă exterioară | Wi-Fi | Toaletă pentru clienţi

Photo Gallery

Alte sugestii

Cafeteca Magnolia

Cafenele / Braşov

Tucano Coffee Peru

Cafenele / Braşov

Book Coffee Shop

Cafenele / Braşov

Schilthorn

Cafenele / Braşov