Franciza UNDE MERGEM

Franciza UNDE MERGEM


Eşti o persoană pasionată de călătorii, scris, fotografie şi îţi place să împărtăşeşti altora experienţele tale... Cochetezi de ceva timp cu ideea de a face un blog de turism... Eşti o persoană entuziastă, căreia îi place să fie în centrul acţiunii... Cunoşti foarte bine zona în care trăieşti, ştii ce e bine şi ce e rău acolo... Eşti o persoană comunicativă, care ştie să se exprime fluent, fără greşeli gramaticale, de exprimare şi ortografie, cu atenţie la detalii... Iubeşti comunitatea din care faci parte şi ţi-ar plăcea să-i promovezi atracţiile şi locurile interesante, care merită să devină răspuns la una dintre cele mai des întâlnite întrebări din limba română - "Unde Mergem?".
Dacă te regăseşti în acest profil, avem o propunere pentru tine. Nu un job ci o afacere: o franciză Unde Mergem® în zona ta, fără taxă de intrare, cu investiţie 0 şi cu un revenue de până la 60% din încasările nete generate! 

Trimite un email la contact[at]undemergem.ro cu un CV şi un scurt articol în care povesteşti o experienţă turistică de care te-ai bucurat de curând; vom aprecia şi o scrisoare de intenţie în care să specifici ce zonă (oraş/judeţ) vrei să (re)prezinţi în Unde Mergem® şi de ce crezi că eşti persoana care poate dezvolta cu succes acest concept în zona ta.
Dacă ne vei convinge că ai potenţial să faci parte din cel mai ambiţios proiect independent privat de promovare a României, îţi vom răspunde cu detalii. Haide să spunem Unde Mergem® împreună!

Unde Mergem® este prima aplicaţie de timp liber din România bazată pe conţinut documentat. Nu reclame, nu conţinut plătit... doar recomandări, pe bune!
Deşi avem deocamdată doar conţinut din judeţele Covasna, Braşov, Sibiu, Vâlcea, Harghita, Tulcea, Mureş, Mehedinţi, Caraş-Severin, Bihor, Constanța am depăşit 11500 de instalări; cu o creştere lunară medie de 5% a numărului de utilizatori autentificaţi suntem aplicaţia românească de timp liber cu cea mai mare rată de creştere organică!
Pentru a vedea ce am făcut până acum şi pentru a-ţi face o idee despre conceptul Unde Mergem® instalează-ţi aplicaţia de aici:
App Store | Google Play

Alte sugestii

Câştigă premiul lunii Decembrie!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!
Câştigă premiul lunii Septembrie!
Câştigă premiul lunii Iulie!