Centrul de Agrement şi Divertisment Poiana Braşov

Centrul de Agrement şi Divertisment Poiana Braşov

Poiana Braşov (BV) / Activităţi indoor


Program

Închis
Vezi programul

Address

Str. Valea Dragă nr. 2A, Poiana Brașov, Brașov, România

Telefon

Despre

Centrul de Agrement şi Divertisment din Poiana Braşov este un loc multifuncţional unde poţi petrece împreună cu prietenii sau familia şi o zi întreagă!

Amplasat în centrul staţiunii, Centrul de agrement, divertisment şi conferinţe te aşteaptă cu o ofertă bogată de atracţii şi idei de distracţie: 
  • 8 piste profesionale de bowling pe care se desfăşoară periodic şi competiţii regionale; două dintre piste au şi adaptări pentru copii; cost 25 lei/joc/persoană. 
  • 3 mese de biliard destul de bine întreţinute - 35 lei/h/masă 
  • 4 mese de ping-pong - 30 lei/h/masă 
  • sală de escaladă cu suprafaţa de 250 mp unde îţi poţi pune la încercare încrederea şi capacitatea de depăşire a limitelor, pe panourile de căţărare cu 3 tipuri de dificultate pentru toate vârstele. O escaladă poate dura de la 30 minute până la peste o oră (în funcţie de condiţia ta fizică) şi costă 40 lei (copii), 45 lei (adulţi); tarifele includ instructajul şi închirierea echipamentului necesar şi obligatoriu (pantofi de alpinism, ham, cască şi dispozitiv de siguranţă).  Atenţie, programul sălii de escaladă este un pic diferit de cel al Centrului: Miercuri-Vineri 13-21, Sâmbătă-Duminică 12-20, Luni-Marţi închis. 
Toate acestea sunt la parter, unde se mai află şi o cafenea cu spaţii de relaxare în care poţi consuma băuturi calde şi reci, alcoolice şi nealcoolice, snacks-uri.

La demisol este o sală dedicată jocurilor cu fise (6 lei/fisa): simulatoare, arcade-games, un shuffleboard (curling pe o masă din lemn), air-hockey, mini-bowling, pinball; baschet; am găsit aici şi un Pac-Man 😊
La etaj vei găsi un minigolf (singurul din Braşov) cu 9 module şi diverse grade de dificultate, în care poţi face face primii paşi în acest sport; capacitate maximă 50 persoane, 15 lei/ persoană/ oră. Dacă nu ştii regulile jocului, cere informaţii de la personal atunci când închiriezi!

Tot la etaj se mai află o sală de conferinţe cu o capacitate maximă de 700 locuri şi un foaier în care se organizează mai mereu expoziţii de artă, de carte, expoziţii itinerante ale marilor muzee din România.

Foarte util şi convenabil, mai ales într-o zi ploioasă în care nu prea ai ce să faci altceva în Poiana Braşov: este disponibilă aici o ofertă specială foarte atractivă: abonament de o zi - costă 150 lei/persoană - îţi oferă acces la toate activităţile enumerate mai sus.

Ultima actualizare:

  • 04/01/2024 (recomandat la 10/08/2021)

Pe scurt:

  • Super-distracţie, pentru mari şi mici.

Tip:

  • Activităţi sportive & recreative

Facilităţi:

  • Gustări | Facilităţi persoane cu dizabilităţi | Plata cu card de credit | Toaletă pentru clienţi | Wi-Fi

Photo Gallery

Alte sugestii

Interski Poiana Brașov

Poiana Braşov (BV) / Activităţi indoor / Activităţi outdoor

Season Hill

Poiana Braşov (BV) / Activităţi outdoor

Iaki SPA & Fitness

Mamaia (CT) / Activităţi indoor

Fenyo SPA

Miercurea Ciuc (HR) / Activităţi indoor

SPA Clisura Dunării

Activităţi indoor / Eşelniţa (MH)