Câştigă premiul lunii Martie!

Câştigă premiul lunii Martie!


Concursul s-a încheiat. Câştigătorul este...

Update 03/04/2023:  participarea la concurs a fost validată. Felicitări încă o dată, Cătălin Gâscă! Îţi dorim să ai o experienţă minunată la Sighişoara . Şi să ne povesteşti cum a fost, da? 🤗

01/04/2023: Avem un câştigător în curs de validare Catalin Gasca şi 3 rezerve 
Violeta Moșescu
Madalina Ionela Cimpoae
Gabriel Toma

Click aici pentru a vedea extragerea #concursundemergem #martie

Vă mulţumim pentru participare şi staţi cu ochii în aplicaţia Unde Mergem®: seria de concursuri dedicate utilizatorilor primului ghid de călătorie în România continuă!  
 
Unde Mergem®
Trăieşte. Împărtăşeşte. Câştigă. 

Câştigă un city-break în "Perla Transilvaniei"!

Află recomandări de încredere şi Trăieşte momente memorabile în ţara ta. Împărtăşeşte experienţele tale, scrie recenzii de ajutor pentru ceilalţi utilizatori, spune oamenilor din jurul tău despre prima aplicaţie românească bazată pe conţinut documentat. Câştigă premii şi recompense de poveste oferite de partenerii primului ghid de timp liber din România!  

În Martie, o recenzie #pebune* unui loc sau unei atracţii recomandate în primul ghid de încredere în România îţi poate aduce nu doar un city-break ci şi o incursiune în istoria celei mai mari cetăţi medievale din Europa încă locuită: Sighişoara! Două zile şi două nopţi, vei trăi şi te vei bucura de tot ce oferă mai bun burgul transilvănean care a cucerit inimile a sute de mii de vizitatori din toată lumea! ❤️

CE POŢI CÂŞTIGA:
2 nopţi de cazare* (cameră dublă superioară) la Taschler Haus + un voucher de 200 lei pentru o experienţă cucina italiana la Michelangelo  + un tur ghidat privat la Casa Breslelor şi la Casa Armelor şi Hărţilor - unde, pe îndelete, vei afla multe lucruri interesante despre istoria acestor locuri! 😍
- data sejurului va fi stabilită în funcţie de disponibilitatea de cazare a Taschler Haus în luna Aprilie 2023.

Ce trebuie să faci?

1. Instalează în telefonul tău aplicaţia Unde Mergem. O găseşti aici: https://undemergem.app.link/install
2. Creează un cont şi autentifică-te în aplicaţie (îţi recomandăm să îi permiţi şi acces la Localizare - te va ajuta când o vei folosi).
3. Scrie o recenzie unui Loc sau unei Atracţii recomandate de noi, pe unde ai fost de curând*.
- pentru a găsi imediat în aplicaţie Locul/Atracţia căreia vrei să îi scrii recenzia, intră în meniul Descoperă şi introdu în căsuţa de căutare de sus numele ei (este necesar să foloseşti diacritice, dacă este cazul).

Funcţia Caută în aplicaţia Unde Mergem.

Poţi primi câte o extra-şansă în extragerea premiului pentru fiecare dintre acţiunile următoare:
- Urmăreşti pagina Taschler Haus din aplicaţia Unde Mergem
- Urmăreşti pagina Michelangelo din aplicaţia Unde Mergem
- Urmăreşti pagina Casa Breslelor din aplicaţia Unde Mergem
- Urmăreşti pagina Casa Armelor şi Hărţilor din aplicaţia Unde Mergem
- Share public la postarea concursului
Succes!

*ATENŢIE: Conform termenilor şi condiţiilor de utilizare a aplicaţiei Unde Mergem, poţi scrie o recenzie pe pagina unei Atracţii/Loc recomandat de aplicaţie doar dacă ai fost acolo, astfel încât experienţa descrisă de tine să fie reală şi de ajutor pentru ceilalţi utilizatori. Recenziile care nu respectă această condiţie/care induc în eroare pe ceilalţi utilizatori vor fi eliminate din aplicaţie şi în cazul în care au fost desemnate câştigătoare vor fi invalidate. Ne rezervăm dreptul de a solicita să ne furnizezi o dovadă rezonabilă a faptului că ai fost în Locul sau Atracţia pe care o recenzezi (orice poţi: fotografie cu tine acolo, bon fiscal/ factură/ chitanţă, confirmare a proprietarului etc.)
De asemenea, ne rezervăm dreptul de a elimina recenziile superficiale, scrise în mod evident doar pentru a participa la un concurs, care nu prezintă experienţa trăită de utilizator în locul recenzat, fără nicio utilitate pentru cei care o citesc... de exemplu, recenzii de genul "a fost foarte frumos acolo" sau "merită să mergi acolo" - fără niciun detaliu, explicaţie sau fără nicio referire la conţinutul recomandării noastre.
Te rugăm să ţii cont că o recenzie scrisă unui loc #undemergem nu este doar o recenzie despre acel loc ci şi asupra felului în care am documentat şi am recomandat acel loc:
spune utilizatorilor informaţii relevante despre acel Loc sau Atracţie, povesteşte experienţa ta acolo+ foarte important pentru noi şi ceilalţi utilizatori, spune în recenzie şi dacă prezentarea noastră reflectă realitatea, este obiectivă, dacă s-a schimbat ceva pe acolo de când am făcut noi documentarea etc. 🙏 

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 1 Aprilie 2023.

Mecanismul concursului:
1.  Utilizatorii care scriu minimum o recenzie unei pagini din aplicaţia Unde Mergem în perioada 1-31 Martie 2023, conform termenilor şi condiţiilor de mai sus, vor intra în extragerea premiului lunii Martie. În cazul în care un utilizator scrie mai multe recenzii, va intra în extragere doar prima lui recenzie validă scrisă în această perioadă.
2. Participanţii la concurs care Urmăresc una din paginile din aplicaţia Unde Mergem
Taschler Haus Michelangelo Casa Breslelor Casa Armelor şi Hărţilor

vor primi câte o înscriere suplimentară la extragere pentru fiecare dintre aceste pagini urmărite; dacă le urmăresc pe toate, vor primi 4 şanse suplimentare.
3. Participanţii care distribuie public postarea concursului vor primi o extra-şansă la extragere.
4. Un participant la concurs poate acumula maximum 6 şanse la extragere, conform regulilor de mai sus.
5. Dintre toţi utilizatorii care au scris recenzii şi dintre înscrierile suplimentare realizate până la data de 31 Martie ora 24:00 vom extrage cu un soft specializat un câştigător şi 3 rezerve. Câştigătorul va fi anunţat pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct la adresa de email cu care s-a autentificat în aplicaţia Unde Mergem®, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă, a treia.
Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook. Prin prin participarea la concurs ești de acord ca datele personale (nume, adresa & număr de telefon) îți vor fi procesate pentru livrarea premiului, în cazul in care vei câștiga.  

Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Alte sugestii

Adoptă o atracție #undemergem!
Câştigă premiul lunii Decembrie!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!
Câştigă premiul lunii Septembrie!