Panorama Boutique Hotel

Panorama Boutique Hotel

Sfântu Gheorghe (CV) / Hoteluri


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Calea Valcele nr. 9 - DN13e, Sfântu Gheorghe, Romania

Telefon

Despre

Panorama Boutique Hotel a fost prima supriză plăcută pe care ne-a făcut-o judeţul Covasna! Nu ne-am hotărât încă ce ne-a plăcut mai mult aici: serviciile şi orientarea faţă de client, amplasarea, curăţenia ... 🙂
Ne pre-documentaserăm despre hotel şi ştiam deja că se bucură de aprecierea marii majorităţi a clienţilor lui. Dar când am intrat pe domeniul de 3ha pe care este amplasat, ne-a cucerit instant, cu amenajarea non-opulentă, cu spaţiile largi şi bine întreţinute, cu pădurea ce porneşte din peluză...

Vedere dinspre pădurea din spate.

Am fost întâmpinaţi cu un zâmbet şi cu un fermecător accent specific vorbitorilor nativi de limba maghiară. Trebuie să spunem răspicat că şi aici, dar şi în celelalte locuri din Sfântu Gheorghe pe unde am fost, nu prea am simţit că ne aflăm în zona cu cea mai mare densitate de etnici maghiari! 
Să revenim la Panorama: oamenii sunt adevăraţi profesionişti, atenţi şi dornici nu numai să îndeplinească orice dorinţă ci chiar să o ghicească, am putea spune. Nota 10.

Recepţia hotelului.

Camera în care am stat nu a fost cea mai mare din hotel, dar era curată şi foarte primitoare. La fel ca toate celelalte!

Cameră Queen Standard.

Cu amabilitatea managerului, am reuşit să vedem şi celelalte tipuri de camere - şi toate ne-au plăcut. Cel mai mult, camera 36 Superior, de la etajul 2, cu o terasă de pe care ai o vedere panoramică asupra dealului pitoresc din faţa hotelului (vei înţelege atunci de unde îi vine numele 😉).

Vedere de pe terasa camerei 36...

Fiecare dintre cele 19 camere (1 single, 15 duble, 3 apartamente) are un stil, dotări şi amenajare diferite. Mobilier, decoraţiuni, pahare, lenjerie, prosoape... totul este de calitate, mult peste standardul de 3 stele. Iar camerele Superior sunt mari (unele chiar foarte mari) şi au balcoane generoase, în special camera 34 (cu vedere la pădure).

...şi de pe cea a camerei 34 😍

Singurul lucru care se pare că a fost scăpat un pic din vedere a fost mărimea cabinelor de duş din unele camere (mai ales cele Standard)  - dacă eşti mai corpolent decât media, nu vei avea prea mult spaţiu de manevră... Dar cu siguranţă acest aspect va fi compensat de dotările şi cosmeticele de foarte bună calitate pe care le vei avea la dispoziţie!

Cabină de duş de nivel premium.

Dacă poţi, du-te la Panorama în sezonul cald: vei adora să iei micul-dejun la una dintre mesele aşezate în marginea pădurii de stejar din spatele hotelului! - salonul pentru mic-dejun este la demisol, cere o tavă, pune pe ea tot ce vrei să mănânci şi să bei şi urcă scările până în restaurant de unde poţi ieşi în grădină sau pe terasă; dimineaţa foarte devreme e posibil ca pe mese să fie rouă, deci nu te grăbi să cobori prea devreme 😉
Răcoarea ce vine din pădure, mirosul ei... nu pot fi cumpărate cu bani. Le vei primi bonus! 🧡 Iar seara, după o cină delicioasă, te vei putea plimba pe aleile din micul tău parc privat, de 1 ha, amenajat în pădure şi iluminat discret!

Parcul din pădure. 😍
La ultima vizită de re-documentare am observat că în parc a fost amenajat o zonă relaxare şi meditaţie, cu bănci şi o statuie a lui Isus, într-un loc se pare foarte înărcat energetic ("aici a fost multă energie măsurată", ne-a mărturisit cineva din staff). care atrage deja mulţi oameni. Şi după ce am stat un pic pe o băncuţă, în aerul tare al pădurii "îmbibat" cu triluri de păsărele, am început să înţelegem de ce. Mergi şi tu, încearcă să te relaxezi şi lasă-te cuprins de sunete şi mireasma pădurii! 😇

Un loc plin de pace şi energie.

Dacă vei observa printre copaci o siluetă care pare de urs, nu te panica, este "stăpânul" domeniului, un urs sculptat în lemn care parcă veghează ca totul să fie în regulă aici. Şi din ce am văzut, veghează bine! 😊

De pază la marginea parcului!

Bineînţeles, am încercat şi ceva din meniul a-la-carte din restaurantul hotelului: la prima noastră vizită, un gulaş de vită cu găluşte şi castraveţi covăsiţi + nişte coaste de-li-cioa-se, care au intrat direct într-un al nostru Top 3 coaste la grătar. Am mâncat pe aceeaşi terasă din spate, lângă pădure, şi am „udat” cu bere locală Csíki Sör. Iar apoi cu o pălincă şi mai locală, făcută chiar în Sfântu Gheorghe, recomandată şi ea în aplicaţia noastră! 🙂

De-li-cioa-se 😋
Iar a doua oară, o supă gulaş (28 lei/400 ml) şi un Steak de vită á la chef (88 lei/180 g) însoţit de legume la grătar (17 lei/180g).

Supă-gulaş cu Erős Pista, pâine cu cartoif, pălincă Sanct Georgius şi bere Csiki. Ce poate fi mai local de atâta? 😊

Supa şi garnitura de la steak au fost bune dar fără nimic special însă steak-ul a fost de top, foarte inspirat "asezonat" cu nişte rondele de ceapă caramelizată şi aşezat pe o felie de pâine care s-a îmbibat cu sosul şi sucul fripturii, pregătită mediu, aşa cum am cerut când am fost întrebaţi. Foarte bun!

Un steak preparat excelent. 😋

Preţurile la mâncare sunt un pic mai mari decât pe la restaurantele de acelaşi nivel din oraş însă pe partea de băuturi, un pic mai mici (mai ales la spirtoase şi la vinuri) 😊 aşa că ai toate motivele să zăboveşti mai mult în grădină la un pahar de vorbă (Purcari Vinohora 67 lei/750ml). 😀

Seară de vară la Panorama.

Cu greu ne-am dat plecaţi de acolo... făcusem rezervare la Spa. Pentru că da, boutique-ul ăsta de hotel are şi aşa ceva. Nu e mare, dar la fel ca şi în rest, au optimizat spaţiul avut la dispoziţie în demisolul hotelului: o mini-piscină sau mega-jacuzzi (depinde cum vrei să vezi lucrurile) de 6 metri lungime, un ciubăr cu apă sărată caldă, unul cu apă rece în care, dacă „te ţine” te poţi scufunda după ce ieşi din sauna finlandeză ... şi o salină cu temperatură ceva mai mică decât în saună (50 grade) - ca să nu se topească cele vreo două tone de sare din Himalaya cu care sunt tapetaţi pereţii 🙂. 

La Spa.

Deşi de obicei găseşti papuci de unică folosinţă şi halate doar la hoteluri de la 4 stele în sus, vei găsi papuci în cameră. Iar când am făcut programarea pentru Spa la recepţie am primit prosoape şi halate - din bumbac de cea mai bună calitate. Bravo!

Prosop, halat, cum rar mai găseşti la 3 stele!

Mai trebuie să menţionăm ceva: în curtea hotelului am remarcat un uriaş cort de evenimente şi am înţeles că sunt renumiţi în zonă pentru asta (la cât de bune e mâncarea, înţelegem şi de ce 🙂). Ei bine, dacă vei vrea să te cazezi la hotel în weekendurile când au evenimente, s-ar putea să nu prea găseşti locuri pentru că au prioritate participanţii. Însă, dacă au totuşi ceva camere disponibile, cei de la hotel te vor avertiza despre faptul că s-ar putea să fie ceva deranj... Jos pălăria şi pentru asta! Pentru disponibilitate camere şi tarife actualizate la zi click aici.

Masă de doi la restaurant. 😍

Ca o concluzie: este un hotel potrivit pentru o evadare romantică, dar şi pentru călătorii de business şi pentru concediu, atât în tranzit către alte zone din România dar şi ca „bază”, dacă vrei să explorezi zona Covasna-Braşov. Poţi veni şi cu bicicleta pe maşină (sau o poţi închiria de la hotel cu doar 50 lei/3 ore sau 100 lei/zi - MTB şi echipament complet!), sunt multe trasee pe care le poţi străbate prin împrejurimi - doar să fii atent la câinii ce însoţesc multele turme de oi ce pasc pe dealurile din apropiere!

Gata de plimbare! 🤩

Noi ne-am propus să mai venim, eventual şi iarna - să simţim aerul rece al Covasnei!
Dacă (intenţionezi să) ajungi prin zonă, ia în calcul o cazare aici - până atunci, click pe butonul Urmăreşte de sub fotografia de copertă (disponibil doar dacă ai deschis recomandarea în aplicaţia Unde Mergem): vei fi notificat direct în telefon atunci când Panorama Boutique Hotel va avea o ofertă special creată pentru utilizatorii Unde Mergem!

Ultima actualizare:

 • 10/08/20, ultima actualizare 03/06/2022

Pe scurt:

 • Panoramă, confort, natură, calitate.

Tip structură:

 • Hotel

Clasificare:

 • ***

Specific:

 • Potrivit pentru familii cu copii | Potrivit pentru business | Romantic

Facilităţi:

 • Activităţi sportive & recreative | Aer condiţionat | Bar/Cafenea | Chicinetă - Cafea, Ceai | Conferinţe şi Evenimente | Depozitare echipament sportiv | Free WiFi | Minibar | Lift | Mic-dejun disponibil | Parcare gratuită | Papuci şi halate | Plajă | Plată cu card | Spa | Seif în cameră

Mic-dejun:

 • inclus, bufet

Cameră single:

 • 280 - 300 lei

Cameră dublă:

 • 320 - 350 lei

Apartament:

 • 500 - 600 lei (2 persoane) + 80 lei/persoană suplimentar

Tichete de vacanţă:

 • Da

Photo Gallery

Alte sugestii

Nyota Hotel

Mamaia (CT) / Hoteluri

Hotel Relax

Hoteluri / Sovata (MS)

Wolkendorf Hotel Bio & Spa

Vulcan (BV) / Hoteluri

Hotel Ohma-Casa Viorel

Poiana Braşov (BV) / Hoteluri

Hotel Fenyő Conference & SPA

Hoteluri / Miercurea Ciuc (HR)