Ecoline rent-a-car

Ecoline rent-a-car

Braşov (BV) / Închirieri auto, scutere, biciclete


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Strada Tudor Arghezi 17, Bl. C25, Apartament P3, Brașov 500167 Romania

Despre

Ecoline rent-a-car din Braşov este o firmă din acelea mici; dar mare prin calitatea serviciilor şi orientarea către satisfacţia clienţilor: în fiecare an, zeci, sute de oameni revin la ei pentru a închiria o maşină pe perioada şederii în zonă.
Nu au foarte multe maşini (vreo 14 la data documentării noastre) dar toate, indiferent de clasa lor, sunt noi, bine întreţinute, curate şi cu dotări peste medie. 
Majoritatea clienţilor sunt braşoveni emigraţi în străinătate care se întorc „acasă” în vacanţe şi au nevoie de o maşină cât stau pe aici; preţurile sunt bune, se aplică reduceri la închirierile pe termen lung, de ex. Tipo/ C-Elysee/ Skoda Rapid de la 20 euro/zi; Astra/ Jetta de la 24 euro/zi; pentru închirieri pe termen scurt (1-3 zile) preţurile pornesc de la 30 euro/zi. Bonus, vei primi zâmbete şi multe sfaturi utile legate de traficul din Braşov!

Opel Vivaro 8+1 locuri.

Există o categorie din ce în ce mai numeroasă de turişti care caută microbuze pentrua explora împrejurimile cu toată familia/grupul de prieteni... La Ecoline vei găsi Opel Vivaro 8+1 locuri, de la 48 euro/zi! (72 euro pe termen scurt); preţurile includ RCA şi CASCO, nu se percep alte taxe suplimentare.
Trebuie să mai ştii că indiferent de numărul de zile şi de clasa maşinii închiriate vei plăti (cash sau card) o garanţie returnabilă de 300 euro; şoferul care conduce maşina închiriată trebuie să aibă minimum 1 an vechime; maşinile se preiau de la sediu curate şi se predau la sediu curate, plin-la-plin... aruncă aici o privire pentru a vedea toate Condiţiile de închiriere. 

Poţi vedea pe site-ul lor disponibilitatea maşinilor dar cel mai bine e să suni la telefonul afişat aici; în fiecare zi, chiar şi duminica în intervalele orare rezonabile.
Ponturi: Fiatul Tipo are portbagaj pe plafon; la sediu, cafeaua este excepţională! 😋
Iar dacă le arăţi că Urmăreşti această pagină în aplicaţia Unde Mergem® (găseşti butonul în partea de sus), cei de la Ecoline promit că îţi vor oferi un discount de 20%! 🙏 Tare, nu? 😏

Ultima actualizare:

  • 18/10/2022 (listat la 14/04/21)

Pe scurt:

  • Rent-a-car in Braşov cu maşini bine întreţinute.

Categorie:

  • Închirieri auto, scutere, biciclete

Facilităţi:

  • Parcare pentru clienţi | Plata cu card de credit

Photo Gallery

Alte sugestii

M&M Express

Braşov (BV) / Taxi & Ride-sharing / Transport de persoane

Clinica aBeauty Brașov

Braşov (BV) / Frumuseţe&Cosmetică / Sănătate

GT Car Wash

Braşov (BV) / Servicii auto

Express Car Wash

Braşov (BV) / Servicii auto

Autobuz turistic Braşov

Braşov (BV) / Transport de persoane