Câştigă premiul lunii Martie!


Câştigătorul este...

Dintre recenziile şi înscrieri suplimentare conform termenilor concursului am extras cu RANDOM.ORG  -  List Randomizer un câştigător 
𝐂𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐚𝐧 𝐙𝐚𝐡𝐚𝐫𝐞𝐬𝐜𝐮 cu o recenzie scrisă pentru Riunione
şi 3 rezerve
1.Cornel Marius Băcăran
2. Vlaicu Cristina
3. Maria Bucurescu

Felicitări, 𝐂𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐚𝐧, recenzia ta scrisă în aplicaţia Unde Mergem® este pe cale să îţi aducă o escapadă de poveste la #Codlea: 2 nopţi de cazare* (cameră dublă cu mic-dejun) într-o vilă individuală din Serenity Resort + un voucher de 150 lei pentru o cină de neuitat la restaurantul fine dining GRACE by the lake + un tur ghidat privat pentru două persoane la Muzeul Tradițiilor Codlene şi la Biserica Fortificată din Codlea Evangelische Kirchengemeinde A.B. Zeiden!
𝘛𝘦 𝘳𝘶𝘨𝘢𝘮 𝘴𝘢 𝘳𝘢𝘴𝘱𝘶𝘯𝘻𝘪 𝘱𝘢𝘯𝘢 𝘱𝘦 3 APRILIE 𝘰𝘳𝘢 14:00 𝘭𝘢 𝘮𝘦𝘴𝘢𝘫𝘶𝘭 𝘥𝘦 𝘷𝘢𝘭𝘪𝘥𝘢𝘳𝘦 𝘱𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘭-𝘢𝘮 𝘵𝘳𝘪𝘮𝘪𝘴 𝘱𝘦 𝘢𝘥𝘳𝘦𝘴𝘢 𝘥𝘦 𝘦𝘮𝘢𝘪𝘭 𝘤𝘶 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘵𝘦-𝘢𝘪 𝘢𝘶𝘵𝘦𝘯𝘵𝘪𝘧𝘪𝘤𝘢𝘵 𝘪𝘯 𝘢𝘱𝘭𝘪𝘤𝘢𝘵𝘪𝘦. În caz contrar, vom acorda premiul uneia dintre rezerve în ordinea extrasă.
Update 01.04.2022. Câştigătorul a fost validat: felicitări, Cristian Zaharescu! Îţi dorim distracţie faină la Codlea!

Câştigă o escapadă în doi pe lacul cu lebede!

Află recomandări de încredere şi Trăieşte momente memorabile în ţara ta. Împărtăşeşte experienţele tale, scrie recenzii de ajutor pentru ceilalţi utilizatori, spune oamenilor din jurul tău despre prima aplicaţie românească bazată pe conţinut documentat. Câştigă premii şi recompense de poveste oferite de partenerii primului ghid de timp liber din România!  

Seria de super-premii oferite de aplicaţia Unde Mergem® şi simpaticii noştri parteneri continuă! ❤️ Nu ştim dacă o să găseşti ghiocei când vei veni dar cu siguranţă te vei bucura de compania unor lebede foarte prietenoase în cel mai nou resort de 4 stele din zona Braşov: caută în aplicaţie 🔎 Codlea şi descoperă oraşul de la poalele Măgurii!😍

CE POŢI CÂŞTIGA:
2 nopţi de cazare* (cameră dublă cu mic-dejun) într-o vilă individuală din Serenity Resort + un voucher de 150 lei pentru o cină de neuitat la GRACE by the lake + un tur ghidat privat la Muzeul Codlei şi la Biserica Fortificată, unde vei afla multe lucruri interesante despre istoria românilor şi saşilor pe aceste meleaguri!
- data sejurului va fi stabilită în funcţie de disponibilitatea de cazare a Serenity Resort în luna Aprilie 2022, în cursul săptămânii (L-J).

Ce trebuie să faci?

1. Instalează în telefonul tău aplicaţia Unde Mergem. O găseşti aici: https://undemergem.app.link/install
2. Creează un cont şi autentifică-te în aplicaţie (îţi recomandăm să îi permiţi şi acces la Localizare - te va ajuta când o vei folosi).
3. Scrie o recenzie unui Loc sau unei Atracţii recomandate de noi, pe unde ai fost de curând*.
- pentru a găsi imediat în aplicaţie Locul/Atracţia căreia vrei să îi scrii recenzia, intră în meniul Descoperă şi introdu în căsuţa de căutare de sus numele ei (este necesar să foloseşti diacritice, dacă este cazul).

Funcţia Caută în aplicaţia Unde Mergem.

Poţi primi câte o extra-şansă în extragerea premiului pentru fiecare dintre acţiunile următoare:
- Urmăreşti pagina Serenity Resort din aplicaţia Unde Mergem
- Urmăreşti pagina  GRACE by the lake din aplicaţia Unde Mergem
- Urmăreşti pagina Muzeul Codlei din aplicaţia Unde Mergem
- Urmăreşti pagina Biserica Evanghelică CA Codlea din aplicaţia Unde Mergem
- Share public la postarea concursului
Succes!

*ATENŢIE: Conform termenilor şi condiţiilor de utilizare a aplicaţiei Unde Mergem, poţi scrie o recenzie pe pagina unei Atracţii/Loc recomandat de aplicaţie doar dacă ai fost acolo, astfel încât experienţa descrisă de tine să fie reală şi de ajutor pentru ceilalţi utilizatori. Recenziile care nu respectă această condiţie/care induc în eroare pe ceilalţi utilizatori vor fi eliminate din aplicaţie şi în cazul în care au fost desemnate câştigătoare vor fi invalidate. Ne rezervăm dreptul de a solicita să ne furnizezi o dovadă rezonabilă a faptului că ai fost în Locul sau Atracţia pe care o recenzezi (orice poţi: fotografie cu tine acolo, bon fiscal/ factură/ chitanţă, confirmare a proprietarului etc.)
Te rugăm ca atunci când scrii o recenzie să spui utilizatorilor informaţii relevante despre acel Loc sau Atracţie; povesteşte experienţa ta acolo; ar fi de ajutor să spui în recenzie şi dacă prezentarea noastră reflectă realitatea, este obiectivă etc. 🙏 

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 1 Aprilie 2022.

Mecanismul concursului:
1.  Utilizatorii care scriu minimum o recenzie unei pagini din aplicaţia Unde Mergem în perioada 1-31 Martie 2022 vor intra în extragerea premiului lunii Martie. În cazul în care un utilizator scrie mai multe recenzii, va intra în extragere doar prima lui recenzie scrisă în această perioadă.
2. Participanţii la concurs care Urmăresc una din paginile din aplicaţia Unde Mergem
Serenity Resort GRACE by the lake Muzeul Codlei Biserica Evanghelică CA Codlea

vor primi câte o înscriere suplimentară la extragere pentru fiecare dintre aceste pagini urmărite; dacă le urmăresc pe toate, vor primi 4 şanse suplimentare.
3. Participanţii care distribuie public postarea concursului vor primi o extra-şansă la extragere.
4. Un participant la concurs poate acumula maximum 6 şanse la extragere, conform regulilor de mai sus.
5. Dintre toţi utilizatorii care au scris recenzii şi dintre înscrierile suplimentare realizate până la data de 31 Martie ora 24:00 vom extrage cu un soft specializat un câştigător şi 3 rezerve. Câştigătorul va fi anunţat pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct la adresa de email cu care s-a autentificat în aplicaţia Unde Mergem®, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă, a treia.
Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook. Prin prin participarea la concurs ești de acord ca datele personale (nume, adresa & număr de telefon) îți vor fi procesate pentru livrarea premiului, în cazul in care vei câștiga.  

Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Alte sugestii

Câştigă premiul lunii Decembrie!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!
Câştigă premiul lunii Septembrie!
Câştigă premiul lunii Iulie!