ROMTHERM 2024

ROMTHERM 2024


Gazdă:


Bulevardul Mărăști 65-67, București, România

Organizator:

Data și ora:

Despre

ROMTHERM este manifestarea care se adresează specialiștilor ce își desfășoară activitatea în industria instalaţiilor, echipamentelor de încălzire, răcire și de condiţionare a aerului. La eveniment sunt expuse tehnologii de ultimă generaţie și un sortiment bogat de accesorii și instalaţii care asigură o funcţionare cât mai bună a construcţiilor. ROMTHERM reprezintă cadrul profesionist pentru stabilirea de relaţii de afaceri între specialiști și firmele care produc, importă și comercializează instalaţii de ventilare, încălzire, alimentare cu apă, instalaţii tehnologice și termice, produse și echipamente cu rol în securitatea la incendiu. 

Pe întreaga perioada a expoziției, veți putea asista la prezentări și demonstrații ale tehnologiilor și inovațiilor propuse de către firmele participante, veți avea ocazia să incheiați contracte, să semnați parteneriate, să achizitionați direct produsele expuse și să participați la conferințele informative, demonstrațiile și celelalte evenimente organizate.
In ofertele companiilor expozante, veți regăsi: instalații de alimentare cu apă, sanitare și canalizare, instalații de alimentare cu gaze, instalații tehnologice, termice, de încălzire, de ventilare, climatizare și frigorifice, dar și produse și instalații cu rol în securitatea la incendiu.

ROMTHERM se va desfășura în intervalul 14 -17 martie 2024, în aceeași perioadă cu: CONSTRUCT AMBIENT EXPO – Expoziție de construcții și finisaje, MOBILA EXPO – Târg de mobilă cu vânzare si EXPO FLOWERS & GARDEN – Expoziția internațională de flori, amenajări peisagistice, horticultură și grădinărit.

Program vizitare:
14 -16 martie 2024 (joi-sambătă): intre 10.00-18.00
17 martie 2024 (duminică): intre 10.00-16.00

Acces pietonal: Porțile A si B
Bilet intrare: 20 lei/zi

Acces auto: Parcarea B si C
Tarif parcare: 5 lei/ora

Click aici pentru mai multe detalii.