Barrique Wine Shop

Barrique Wine Shop

Braşov (BV) / Magazin


Program

Închis
Vezi programul

Address

Braşov. Str. George Bariţiu nr. 7

Telefon

Despre

La vreo 20 de paşi de Biserica Neagră, la parterul unei clădiri construite prin anii 1500 😮 vei găsi Barrique, un wine-shop de unde te vei lăsa cu greu plecat indiferent că intri să guşti ceva, să cumperi sau să participi la unul din desele evenimente cu degustare organizate aici în colaborare cu podgorii sau distilerii de pe tot teritoriul României... 

O surpriză plăcută într-un wine-shop! 😋

E un loc bun pentru un popas de „hidratare”, sunt disponibile câteva locuri, la intrarea în magazin, în magazin sau... în camera din spate - aici nouă ni s-a părut cel mai plăcut loc în care să bei un pahar de vin sau de tărie, să pui alături nişte felii de brânză maturată sau ceva şunculiţe de mangaliţă, şi să stai la poveşti cu câţiva prieteni... Şi plăcut, şi mai ieftin decât într-un bar sau restaurant! 😉

Loc de degustare, la intrarea în magazin.
Iar dacă vrei să cumperi ceva „vicios” ai o ofertă super-bogată de băuturi (bere artizanală, vinuri, spumante, spirtoase - peste 1000 de etichete) dar şi de trabucuri, tutun şi accesorii, ciocolată şi preparate (carne şi brânzeturi) artizanale.

Probabil cea mai bogată ofertă de trabucuri din Braşov.

Întreabă ce vin este la oferta săptămânii (de fapt, oferta se schimbă la fiecare două săptămâni): îl poţi degusta (gratis) şi dacă îţi place, poţi cumpăra o sticlă (sau o cutie 😀) pentru acasă/hotel sau pentru consum pe loc (servire şi la pahar), îţi vor fi puse la dispoziţie pahare şi chiar decantoare.

Loc numa' bun pentru un pahar de vorbă 🍷🥂

De fapt, orice vin cu preţ de până în 100 lei poate fi degustat gratuit înainte de achiziţie. La data ultimei noastre documentări, la ofertă erau două etichete: Thesaurus Amadoc Sauvignon Blanc, redus de la 52 la 37 lei şi Thesaurus Amurg Cabernet Sauvignon, redus de la 45 la 31 lei.

Oferta săptămânii.

Marea majoritate a produselor de aici nu se găsesc în super/hyper-marketuri, sunt din game pentru horeca, cu preţuri pentru toate buzunarele: de la 15 lei (o Tămâioasă Românească de de la Cotnari) până pe la 440 lei (Taylor’s 20 ani Tawny Vin de Porto 0.75L).
Toate produsele pot fi comandate şi online, cu o taxă de livrare de 10 lei, serviciu disponibil doar în oraşul Braşov şi localităţile limitrofe (pentru o taxă începând de la 20 lei).

Din oferta magazinului...

Am fost în mai multe vizite „de documentare” aici 😉 şi de fiecare dată ne-am bucurat să fim bine consiliaţi de oamenii care ne-au servit: poate că nu au studii sau calificări speciale în domeniu dar ştiu foarte multe lucruri despre produsele pe care le vând, sunt foarte amabili şi orientaţi spre satisfacţia clienţilor.
Dacă eşti localnic sau vii des prin Braşov, Urmăreşte această pagină în aplicaţia Unde Mergem şi vei primi notificări de fiecare dată când se va organiza aici o degustare dar şi, mai ales, când se vor activa oferte speciale! 

Ultima actualizare:

  • 23/03/2022 (listat la 26/02/21)

Pe scurt:

  • Un popas drăguţ pentru vicii nevinovate 😊

Categorie:

  • Magazin

Tip magazin:

  • Băuturi&Tutun | Produse locale, tradiţionale

Facilităţi:

  • Livrări la domiciliu | Plata cu card de credit | Servire la masă | Toaletă pentru clienţi | Wi-Fi

Photo Gallery

Alte sugestii

Sanct Georgius by Potio Nobilis

Sfântu Gheorghe (CV) / Magazin

Leonidas Braşov

Braşov (BV) / Magazin

Magnolia Center

Braşov (BV) / Centru comercial

Liquor Store

Braşov (BV) / Magazin

Star Universal

Braşov (BV) / Centru comercial