Câştigă premiul lunii Iunie!

Câştigă premiul lunii Iunie!


Trăiește. Împărtășește. Câștigă.

Află recomandări de încredere şi Trăieşte momente memorabile în ţara ta. Împărtăşeşte experienţele tale, scrie recenzii de ajutor pentru ceilalţi utilizatori, spune oamenilor din jurul tău despre prima aplicaţie românească bazată pe conţinut documentat. Câştigă premii şi recompense de poveste oferite de partenerii primului ghid de timp liber din România!  

În iunie, suntem curioși să aflăm pe unde ai mers de curând prin țara asta mare și frumoasă și ai avut bucuria să trăiești o experiență frumoasă, oferită de oameni puși pe treabă, nu doar pe făcut bani! 😉
Iar cu puțin noroc, s-ar putea să câștigi încă o experiență de poveste: un city-break la Sfântu Gheorghe, Covasna, cu trezire în cântec de păsărele, relaxare la marginea unei păduri superbe de stejari, răsfăț la SPA și savori inconfundabile ale bucătăriei ardelenești! 😍

CE POŢI CÂŞTIGA:
Un sejur de două nopţi, cameră dublă cu mic-dejun şi acces SPA la Panorama Boutique Hotel + un voucher de 300 lei la 
- data sejurului va fi stabilită în funcţie de disponibilitatea de cazare la Panorama Boutique Hotel  în perioada Iulie-Septembrie 2024, în cursul săptămânii (L-J).

Ce trebuie să faci?

Citeşte cu atenţie tot regulamentul concursului; prin înscrierea la concurs confirmi că eşti de acord cu mecanismul şi condiţiile acestuia:  
1. Instalează
în telefonul tău aplicaţia Unde Mergem. O găseşti aici: https://undemergem.app.link/install
2. Creează un cont şi Autentifică-te în aplicaţie (îţi recomandăm să îi permiţi notificări și acces la Localizare - te va ajuta când o vei folosi).
3. Urmărește pagina Panorama Boutique Hotel din aplicație.
Panorama Boutique Hotel

4. Urmărește pagina Pivniţa Sfântu Gheorghe / Szentgyörgy Pince din aplicație.
Pivniţa Sfântu Gheorghe / Szentgyörgy Pince

5. Scrie un comentariu* la postarea concursului Câştigă premiul Lunii Iunie în care împărtășești o experiență plăcută pe care ai trăit-o recent într-o călătorie prin România ori într-o ieșeală prin oraș. Zi-ne de o destinație, de un loc, de o atracție, unde te-ai simțit binevenit(ă) și de unde ai plecat mulțumit(ă) pentru timpul și... banii cheltuiți acolo 🤩 Dă-i și @tag dacă vrei iar dacă ai și poze sugestive de acolo, le poți pune în comentariu!
Abia așteptăm să vedem pe unde v-ați simțit bine! Succes, tuturor!🍀

Poţi primi o extra-şansă în extragerea premiului dacă faci un Share public la postarea concursului! 🤗

Succes! 🍀
*Atenţie: dacă numele de utilizator din aplicaţia Unde Mergem este diferit de numele de utilizator/profil din Facebook, pentru a valida participarea menționează în comentariul pentru concurs şi care este numele tău de utilizator din Unde Mergem; îl vei găsi în secțiunea Profil din aplicație.

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 1 Iulie 2024.

1. Fiecare comentariu la postarea Câştigă premiul Lunii Iunie în perioada 1 -30 Iunie 2024 va primi o şansă la extragerea premiului lunii Iunie.
2. Participanţii care distribuie public postarea concursului vor primi o extra-şansă la extragere.
3. Un participant la concurs poate acumula maximum 2 şanse la extragere, conform regulilor de mai sus.
4. Dintre toate comentariile realizate conform termenilor concursului până la data de 30 Iunie 2024 ora 24:00 vom extrage cu un soft specializat un câştigător în curs de validare şi 3 rezerve. După validare, câştigătorul va fi anunţat aici şi pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă, a treia.

Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook. Prin participarea la concurs ești de acord ca datele personale (nume, adresă & număr de telefon) să-ți fie procesate pentru livrarea premiului, în cazul în care vei câștiga.  
Prin participarea la concurs confirmi că ai peste 18 ani şi că eşti de acord cu regulamentul acestuia.
Participările care nu respectă toate condiţiile participării nu vor intra în extragere iar cele care au fost extrase dar vom constata ulterior că au încălcat regulamentul vor fi invalidate.
Ne rezervăm dreptul de a invalida orice înscriere la concurs despre care aflăm că a fost înșelătoare (de exemplu dar fără a se rezuma la acestea: folosirea de conturi false în social-media, introducerea de informații false etc.).


Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Alte sugestii

La Mulți Ani 2024
Adoptă o atracție #undemergem!
Câştigă premiul lunii Decembrie!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!