Câştigă premiul lunii Iunie!


Concursul s-a încheiat. Câştigătorul este...

Câştigătorul a fost validat: felicitări, Boza Tanta! Îţi dorim să ai un sejur relaxant în Covasna!
Click aici pentru a vedea extragerea #concursundemergem #iunie

Vă mulţumim tuturor pentru participarea la concurs. Staţi aproape, seria de premii #undemergem continuă!
 
Unde Mergem®
Trăieşte. Împărtăşeşte. Câştigă.

Câştigă un city-break la Sfântu Gheorghe!

La o primă vedere, reşedinţa judeţului Covasna nu are prea multe de oferit. Dar dacă te uiţi cu atenţie, oraşul şi împrejurimile lui au multe locuri interesante, pline de istorie, de aer curat, de ape minerale... şi multe activităţi unde te vei simţi foarte bine primit!
Caută în aplicaţie 🔍 Sfântu Gheorghe şi vezi ce recomandări avem pentru tine acolo.😍

Cu premiul lunii iunie te poţi bucura de ospitalitatea oamenilor din două locuri #undemergem, un hotel amplasat la marginea unei frumoase păduri de stejari şi un restaurant cu tradiţie din centrul municipiului Sfântu Gheorghe!

CE POŢI CÂŞTIGA:
Un sejur două nopţi, cameră dublă cu mic-dejun şi acces Spa la Panorama Boutique Hotel
+ consumaţie în valoare de 200 lei la Pivniţa Sfântu Gheorghe / Szentgyörgy Pince
- data sejurului va fi stabilită în funcţie de disponibilitatea de cazare a Panorama Boutique Hotel în perioada Iulie-August 2022, în cursul săptămânii (L-J).

Ce trebuie să faci?

1. Instalează în telefonul tău aplicaţia Unde Mergem. O găseşti aici: https://undemergem.app.link/install
2. Autentifică-te în aplicaţie (îţi recomandăm să îi permiţi şi acces la Localizare - te va ajuta când o vei folosi).
3. Vezi ce răspunsuri la întrebarea "unde mergem?" avem până acum şi scrie o recenzie unui Loc sau unei Atracţii recomandate de noi, pe unde ai fost de curând*.
- pentru a găsi imediat în aplicaţie Locul/Atracţia căreia vrei să îi scrii recenzia, intră în meniul Descoperă şi introdu în căsuţa de căutare de sus numele ei (este necesar să foloseşti diacritice, dacă este cazul).

Funcţia Caută în aplicaţia Unde Mergem.

Poţi primi câte o extra-şansă în extragerea premiului pentru fiecare dintre acţiunile următoare:
- Urmăreşti pagina Panorama Boutique Hotel  din aplicaţia Unde Mergem
- Urmăreşti pagina Pivniţa Sfântu Gheorghe / Szentgyörgy Pince  din aplicaţia Unde Mergem
- Share public a postării concursului
Succes!

*ATENŢIE: Conform termenilor şi condiţiilor de utilizare a aplicaţiei Unde Mergem, poţi scrie o recenzie pe pagina unei Atracţii/Loc recomandat în aplicaţie doar dacă ai fost acolo, astfel încât experienţa descrisă de tine să fie reală şi de ajutor pentru ceilalţi utilizatori. Recenziile care nu respectă această condiţie/care induc în eroare pe ceilalţi utilizatori vor fi eliminate din aplicaţie şi în cazul în care au fost desemnate câştigătoare vor fi invalidate. Ne rezervăm dreptul de a solicita să ne furnizezi o dovadă rezonabilă a faptului că ai fost în Locul sau Atracţia pe care o recenzezi (orice poţi: fotografie cu tine acolo, bon fiscal/ factură/ chitanţă, confirmare a proprietarului etc.)
Te rugăm ca atunci când scrii o recenzie să spui utilizatorilor informaţii relevante despre acel Loc sau Atracţie; povesteşte experienţa ta acolo; ar fi de ajutor să spui în recenzie şi dacă prezentarea noastră reflectă realitatea, este obiectivă etc. 🙏 

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 1 Iulie 2022.

Mecanismul concursului:
1. Utilizatorii care scriu minimum o recenzie unei pagini din aplicaţia Unde Mergem în perioada 1-30 Iunie 2022 vor intra în extragerea premiului lunii Iunie. În cazul în care un utilizator scrie mai multe recenzii, va intra în extragere doar prima lui recenzie scrisă în această perioadă.
2. Participanţii la concurs care Urmăresc una din paginile din aplicaţia Unde Mergem
Panorama Boutique Hotel Pivniţa Sfântu Gheorghe / Szentgyörgy Pince

vor primi câte o înscriere suplimentară la extragere pentru fiecare dintre aceste pagini urmărite; dacă le urmăresc pe amândouă, vor primi 2 şanse suplimentare.
3. Participanţii care distribuie public postarea concursului vor primi o extra-şansă la extragere.
4. Un participant la concurs poate acumula maximum 4 şanse la extragere, conform regulilor de mai sus.
5. Dintre toţi utilizatorii care au scris recenzii şi dintre înscrierile suplimentare realizate până la data de 30 Iunie ora 24:00 vom extrage cu un soft specializat un câştigător şi 3 rezerve. Câştigătorul va fi anunţat pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct la adresa de email cu care s-a autentificat în aplicaţia Unde Mergem®, urmând să aibă la dispoziţie 2 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă, a treia.
Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook. Prin prin participarea la concurs ești de acord ca datele personale (nume, adresa & număr de telefon) îți vor fi procesate pentru livrarea premiului, în cazul in care vei câștiga.  

Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Alte sugestii

Câştigă premiul lunii Decembrie!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!
Câştigă premiul lunii Septembrie!
Câştigă premiul lunii Iulie!