Câştigă premiul lunii iunie!


Vara asta te răsfăţăm cu un spa-break în Covasna, oraşul celor 1000 de izvoare! Te vei bucura de un pachet Hot&Zen (cazare, wellness, spa) la unul dintre cele mai faine hoteluri din România iar în cameră vei găsi un pachet de degustare al uneia dintre cele mai bune pălinci din Europa!  Caută în aplicaţie Covasna şi vezi ce recomandări avem pentru tine acolo.😍

CE POŢI CÂŞTIGA:
Pachet Hot&Zen (click aici pentru a vedea ce conţine) cameră dublă la Hotel TTS Covasna + pachet de degustare pălincă Sanct Georgius!
- sejurul trebuie consumat în cursul lunii iulie 2021, Luni-Joi.
Premii oferite de Unde Mergem® şi
Hotel TTS Covasna Sanct Georgius

1. Instalează în telefonul tău aplicaţia Unde Mergem. O găseşti aici: https://undemergem.app.link/install
2. Autentifică-te în aplicaţie (îţi recomandăm să îi permiţi şi acces la Localizare - te va ajuta când o vei folosi).
3. Scrie o recenzie unui Loc sau unei Atracţii recomandate de noi, pe unde ai fost de curând*.
- pentru a găsi imediat în aplicaţie Locul/Atracţia căreia vrei să îi scrii recenzia, intră în meniul Descoperă şi introdu în căsuţa de căutare de sus numele ei (este necesar să foloseşti diacritice, dacă este cazul).

Funcţia Caută în aplicaţia Unde Mergem.

Poţi primi câte o extra-şansă în extragerea premiului pentru fiecare dintre acţiunile următoare:
- Urmăreşti pagina Hotel TTS Covasna din aplicaţia Unde Mergem
- Urmăreşti pagina Sanct Georgius by Potio Nobilis  din aplicaţia Unde Mergem
- Share public a postării concursului
Succes!

*ATENŢIE: Conform termenilor şi condiţiilor de utilizare a aplicaţiei Unde Mergem, poţi scrie o recenzie pe pagina unei Atracţii/Loc recomandat de aplicaţie doar dacă ai fost acolo, astfel încât experienţa descrisă de tine să fie reală şi de ajutor pentru ceilalţi utilizatori. Recenziile care nu respectă această condiţie/care induc în eroare pe ceilalţi utilizatori vor fi eliminate din aplicaţie. Ne rezervăm dreptul de a solicita o dovadă a faptului că ai fost în Locul sau Atracţia pe care o recenzezi (orice poţi: fotografie cu tine acolo, bon fiscal/ factură/ chitanţă, confirmare a proprietarului etc.)
Te rugăm ca atunci când scrii o recenzie să spui utilizatorilor informaţii relevante despre acel Loc sau Atracţie; povesteşte experienţa ta acolo; ne-ar ajuta să spui în recenzie şi dacă prezentarea noastră reflectă realitatea, este obiectivă etc. 🙏 

va avea loc în data de 1 Iulie 2021.

Mecanismul concursului:
1. Fiecare recenzie scrisă pe paginile din aplicaţia Unde Mergem în perioada 1-30 Iunie va intra în extragerea premiului lunii Iunie.
2. Participanţii la concurs care Urmăresc una din paginile din aplicaţia Unde Mergem
Hotel TTS Covasna Sanct Georgius

vor primi câte o înscriere suplimentară la extragere pentru fiecare dintre aceste pagini urmărite; dacă le urmăresc pe amândouă, vor primi 2 şanse suplimentare.
3. Participanţii care distribuie public postarea concursului vor primi o extra-şansă la extragere.
4. Dintre toate recenziile validate şi înscrierile suplimentare realizate până la data de 30 iunie ora 24:00 vom extrage cu un soft specializat un câştigător şi 3 rezerve. Câştigătorul va fi anunţat pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă, a treia.
Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook.

Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Alte sugestii

Câştigă premiul lunii Mai!
Ce merită să vezi?
Câştigă premiul lunii Aprilie!
Câştigă premiul lunii Martie!
Câştigă premiul lunii Februarie!