Câştigă premiul lunii Ianuarie!


În Noul An câştigă un mountain-break în Poiana Braşov!

Pentru că eşti utilizator al aplicaţiei Unde Mergem, îţi oferim ocazia de a veni la schi în Poiana Braşov şi să îţi stabileşti "baza" în inima domeniului schiabil, la una dintre cele mai frumoase cabane montane din România! 😊 Poiana Braşov are cel mai mare și mai modern domeniu schiabil din România, suplimentat cu centre pentru închirierea echipamentului și școli cu instructori de schi și snowboard.

CE POŢI CÂŞTIGA:

Un Mountain-Break : 2 nopţi de cazare (cameră dublă) cu demipensiune pentru două persoane la Cabana Postăvaru!

Premiu oferit de Unde Mergem® şi
Cabana Postăvaru

Ce trebuie să faci?

Intră pe postarea concursului Câştigă premiul lunii Ianuarie şi spune-ne într-un comentariu ce loc/ atracţie/ destinaţie din oraşul/ judeţul în care locuieşti crezi că ar merita să fie recomandat/ă în aplicaţia Unde Mergem şi de ce. Dacă este posibil, tag acel loc/ atracţie/ destinaţie, te rugăm.
Poţi primi extra-şanse în extragerea premiului pentru fiecare dintre acţiunile următoare:
- Urmăreşti pagina Cabana Julius Römer Postăvaru din aplicaţia Unde Mergem
- Share public a postării concursului

Bonus: fă o descriere amplă, la fel ca cele pe care le găseşti în Unde Mergem, şi vei avea şansa de a o vedea publicată în aplicaţie. Şi cine ştie, poate devii unul dintre Contribuitorii Unde Mergem! ❤️

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 1 Februarie 2021.

Mecanismul concursului:
1. Fiecare comentariu conform termenilor concursului la postarea Câştigă premiul lunii Ianuarie în perioada 1-31 Ianuarie 2021 va primi o şansă la extragerea premiului lunii Ianuarie.
2. Participanţii la concurs care Urmăresc pagina Cabana Julius Römer Postăvaru din aplicaţia Unde Mergem vor primi o înscriere suplimentară la extragere.
3. Participanţii la concurs care distribuie public postarea concursului vor primi o extra-şansă la extragerea concursului.
4. Câştigătorul va fi anunţat pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă.
Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook.

Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Câştigătorul Premiului lunii Ianuarie

Au intrat în extragere 30 de comentarii la postare şi 25 de înscrieri suplimentare conform termenilor concursului iar Random Comment Picker  a extras un câştigător Denisa Fischer şi două rezerve Alex Dredetean + Vlaicu Sorin. 
Felicitări Denisa Fischer! Ai câştigat un Mountain-Break în inima domeniului schiabil din Poiana Braşov: 2 nopţi de cazare (cameră dublă) cu demipensiune pentru două persoane la Cabana SKV Postavarul! 
Ţi-am trimis un e-mail pe adresa cu care te-ai înregistrat în aplicaţie: ca să revendici premiul te rugăm să răspunzi la acest e-mail până cel târziu 4 Februarie, ora 15:00. În caz contrar, vom acorda premiul următorului utilizator în ordinea extrasă.
- - 01.02.2021 Am validat câştigătorul premiului lunii Decembrie: este Denisa Fischer. Felicitări!
Click aici pentru detalii.

Alte sugestii

Câştigă premiul lunii Septembrie!
Câştigă premiul lunii Iulie!
Franciza UNDE MERGEM
Câştigă premiul lunii iunie!
Câştigă premiul lunii Mai!