Câştigă premiul lunii Ianuarie

Câştigă premiul lunii Ianuarie


Concursul s-a încheiat. Câştigătorul este...

Update 02/02/2023 ora 14:30:  participarea la concurs a fost validată. Felicitări încă o dată,  Danut Fraticiu! Îţi dorim să ai o experienţă minunată pe Valea Ghimeşului. Şi să ne povesteşti cum a fost, da? 🤗
Update  01/02/2023 ora 17:30 Din păcate, Octavia Duruș nu a respectat mecanismul de participare la concurs prezentat în regulament şi nu a fost validată drept câştigător. Ne pare tare rău! 
Felicitări, Danut Fraticiu : ţi-am trimis un mesaj pe adresa de email cu care te-ai autentificat în aplicaţie. Te rugăm să răspunzi la mesaj şi să revendici premiul până la 3 Februarie ora 17. În caz contrar vom acorda premiul următoarei rezerve extrase. 

01/02/2023: Avem un câştigător în curs de validare Octavia Duruş şi 2 rezerve Danut Fraticiu
şi Geambasu Violeta Florina. 

Click aici pentru a vedea extragerea #concursundemergem #ianuarie

Vă mulţumim pentru participare şi staţi cu ochii în aplicaţia Unde Mergem®: seria de concursuri dedicate utilizatorilor primului ghid de călătorie în România continuă!  
 
Unde Mergem®
Trăieşte. Împărtăşeşte. Câştigă. 

Câştigă un city-break la schi în Valea Ghimeşului!

Află recomandări de încredere şi Trăieşte momente memorabile în ţara ta. Împărtăşeşte experienţele tale, scrie recenzii de ajutor pentru ceilalţi utilizatori, spune oamenilor din jurul tău despre prima aplicaţie românească bazată pe conţinut documentat. Câştigă premii şi recompense de poveste oferite de partenerii primului ghid de timp liber din România!  

Veritabil pol de atracţie în zona Harghita-Bacău, este o destinaţie cu priză din ce în ce mai mare la public fie vară fie iarnă: caută în aplicaţie 🔍 Valea Ghimeşului şi vezi cât de multe lucruri poţi face în zonă! 😍 Şi pentru că mare parte din succesul ei se datorează resortului SkiGyimes, îţi oferim posibilitatea de a petrece o experienţă de neuitat aici. 

CE POŢI CÂŞTIGA:

2 nopţi de cazare* la  Pensiunea Ski Gyimes + Ski-pass (2 zile, 2 persoane) la  SkiGyimes - Pârtia Schi Ghimeş ca să vă daţi pe pârtie cât e ziua de lungă + 2 ture la Alpine Coaster, ca să vă încărcaţi cu andrenalină!
- data sejurului va fi stabilită în funcţie de disponibilitatea de cazare a Pensiunii SkiGyimes în luna februarie 2023, în cursul săptămânii (L-J).

Ce trebuie să faci?

1. Instalează în telefonul tău aplicaţia Unde Mergem. O găseşti aici: https://undemergem.app.link/install
2. Creează un cont şi autentifică-te în aplicaţie (îţi recomandăm să îi permiţi şi acces la Localizare - te va ajuta când o vei folosi).
3. Scrie un comentariu la postarea concursului Câştigă premiul Lunii Ianuarie în care
menţionezi cu tag (@pagina de pe Facebook) un loc din România unde ţi-ar plăcea să mergi în anul 2023 + tag un prieten (sau mai mai mulţi) împreună cu care ţi-ar plăcea să mergi acolo. Dacă ne poţi spune şi de ce vrei să mergi acolo, ne-am bucura cu toţii să aflăm! 

Poţi primi câte o extra-şansă în extragerea premiului pentru fiecare dintre acţiunile următoare:
- Urmăreşti pagina Pensiunea Ski Gyimes din aplicaţia Unde Mergem
- Urmăreşti pagina SkiGyimes - Pârtia Schi Ghimeş din aplicaţia Unde Mergem
- Urmăreşti pagina Alpine Coaster Gyimes din aplicaţia Unde Mergem
- Share public la postarea concursului
Succes!

Atenţie: dacă numele de utilizator din aplicaţia Unde Mergem este diferit de numele de utilizator/profil din Facebook, te rugăm să menţionezi în comentariul de la concurs şi care este numele de utilizator din Unde Mergem; dacă nu îl mai ştii, intră pe orice pagină din aplicaţie şi derulează până la câmpul "Lasă-ne o recenzie" - vei vedea acolo numele tău de utilizator autentificat. 

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 1 Februarie 2023.

Mecanismul concursului:
1. Fiecare comentariu (scris conform termenilor concursului) la postarea Câştigă premiul Lunii Ianuarie în perioada 2-31 Ianuarie 2023 va primi o şansă la extragerea premiului lunii Ianuarie.
2. Participanţii la concurs care Urmăresc una din paginile din aplicaţia Unde Mergem 
Pensiunea Ski Gyimes SkiGyimes - Pârtia Schi Ghimeş Alpine Coaster Gyimes

vor primi câte o înscriere suplimentară la extragere pentru fiecare dintre aceste pagini urmărite; dacă le urmăresc pe toate, vor primi 3 şanse suplimentare (dacă numele de utilizator din aplicaţia Unde Mergem este diferit de numele de utilizator/profil din Facebook, te rugăm să menţionezi în comentariul de la concurs şi care este numele de utilizator din Unde Mergem; dacă nu îl mai ştii, intră pe orice pagină din aplicaţie şi derulează până la câmpul "Lasă-ne o recenzie" - vei vedea acolo numele tău de utilizator autentificat).
3. Participanţii care distribuie public postarea concursului vor primi o extra-şansă la extragere.
4. Un participant la concurs poate acumula maximum 5 şanse la extragere, conform regulilor de mai sus.
5. Dintre toate comentariile şi dintre înscrierile suplimentare realizate conform termenilor concursului până la data de 31 Ianuarie 2023 ora 24:00 vom extrage cu un soft specializat un câştigător în curs de validare şi 3 rezerve. După validare, câştigătorul va fi anunţat aici şi pe pagina noastră de Facebook urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă, a treia.
Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook. Prin participarea la concurs ești de acord că datele personale (nume, adresa & număr de telefon) îți vor fi procesate pentru livrarea premiului, în cazul in care vei câștiga.
Prin participarea la concurs confirmi că ai peste 18 ani şi că eşti de acord cu regulamentul acestuia. Participările care nu respectă toate condiţiile participării nu vor intra în extragere.


Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Alte sugestii

Adoptă o atracție #undemergem!
Câştigă premiul lunii Decembrie!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!
Câştigă premiul lunii Septembrie!